Агентам

Мандрівки з Молдови: FLYONE додав нові послуги для пасажирів

Ми хочемо, щоб світ залишався відкритим для українців, тому подбали про те, щоб ви могли планувати подорожі і почували себе комфортно.

Одними з воріт для великих мандрівок наших земляків стала Молдова. У Join UP! ми запропонуємо вам автобусні перевезення з міст України до Кишинева, а також тури до різних країн з перельотом на крилах FLYONE зі столиці Молдови.

Разом з Кишинева ми літаємо за такими напрямками:

  • Єгипет (Хургада та Шарм-ель-Шейх)
  • Анталія (Туреччина)
  • Тиват (Чорногорія)
  • о. Крит (Греція)

FLYONE це:

  • Дружня цінова політика, яка дозволяє нам пропонувати мандрівникам тури за вигідними цінами.
  • Хороша репутація. Компанія працює ще з 2016 року, і за цей час FLYONE встигли полюбити мандрівники з різних країн. Сьогодні літаки компанії літають за 14 напрямками, а флот перевізника – це 5 авіалайнерів – 4 Airbus A320 та 1 Airbus A31.
  • Безліч додаткових послуг для пасажирів. Окрім постійного розширення авіапарку і списку напрямків, компанія також дбає про те, щоб поповнювати список послуг, покликаних зробити переліт комфортним.

Розповідаємо докладніше про найновіші послуги від авіакомпанії.

Багаж – це враження

Усім знайома ситуація, коли після насиченого емоціями відпочинку валізи можуть значно набрати у вазі. Адже так багато нових речей хочеться прихопити із собою на згадку про чудовий відпочинок. А як щодо сувенірів для рідних з далеких країв? FLYONE вводить нові правила перевезення багажу.

  • 1 місце багажу (вага – до 20 кг, розмір – до 156 см (довжина+висота+ширина)

Якщо ваша валіза за вагою виходить за межі норми, вам стане у пригоді послуга Excess baggage. Також можна оплатити вагу багажу понад нормою в аеропорту*. Подробиці – у таблиці нижче.


Усе своє – з собою

З найнеобхіднішим, а також дорогим серцю не хочеться розлучатися навіть під час перельоту. На щастя, багато чого можна взяти із собою у невелику ручну поклажу – сумку або рюкзак, який поміститься під сидіння перед вами або у верхню комірку. Кожен пасажир FLYONE може взяти із собою на борт сумку або рюкзак, розміром до 40x30x20 cm.

Додатково на борт можна взяти: Діти до 2-х років:
  • плащ, накидку або ковдру
  • парасольку або тростину
  • камеру/ фотоапарат або бінокль
  • дитяче харчування (для годування під час перельоту)
  • кошик для дитячого харчування
  • візок, що складається

Ви можете взяти із собою і поклажу більше вказаних розмірів. Але в цьому випадку необхідно оплатити спеціальний збір “gate baggage fee” у розмірі 4176 UAH.


Політ до пригод

FLYONE подбав про активних мандрівників. Для тих з них, хто подорожує без багажу, перевезення спорядження залишається цілком безплатний (у тому випадку, коли не перевищує норми безкоштовного перевезення багажу). Якщо ж ви мандруєте з багажем, то за місце для спорядження необхідно доплатити окремо.

  • Сума трьох вимірів – до 300 см, вага – до 30 кг.

Подорожі з друзями

Домашні улюбленці наших пасажирів – це і наші друзі також. Тому, FLYONE дозволяє перевезення собак та котів на своїх бортах (у салоні, а не у багажному відділенні). Кожен пасажир може взяти із собою на рейс одну тваринку.

Для того, щоб мандрувати у компанії собаки або кота, необхідна попередня авторизація від авіакомпанії. Також для тварини необхідно підготувати контейнер.**

  • Загальна вага контейнера, який допускається до перевезення, не має перевищувати 8 кг, а розмір у сумі – 115 см (50 х 40 х 25).

Для перевезення домашніх тварин, пасажиру необхідно надати наступні документи:
– паспорт домашньої тварини
– спеціальний сертифікат про стан здоров’я тварини
– довідка про щеплення
– дозвіл на експорт / імпорт/ транзит
– електронна ідентифікація (transponder) або чітке татуювання

 

Послуга Вартість/ EUR *
Додаткове місце багажу 20 kg (Excess baggage) 1624 UAH
Перевезення спортивного спорядження (Sport Equipment) 2784 UAH
Супровід інвалідним візком (Wheelchair assistance) 1624 UAH
Послуга перевезення тварини (PETС in cabin) 3248 UAH
Діти без супроводу (UM) 2784 UAH

*Вартість послуги в аеропорту може відрізнятися від вартості передзамовлення послуги

Вартість вказана за надання послуг для одного пасажира при перельоті в один бік. Дані послуги не підлягають обміну та поверненню.


Місце, з якого почнеться ваша подорож

Якщо вам важливо, де ви будете сидіти під час перельоту – біля ілюмінатора або біля проходу, на початку, середині або у кінці салону – ви можете скористатися платною послугою вибору місця. 

Карта місць салону A-320:

 

Послуга Вартість/ EUR
Доплата за вибір місця FLYONE Zone A (1 ряд/аварійний) 1253 UAH
Доплата за вибір місця FLYONE Zone B (2 ряд) 882 UAH
Доплата за вибір місця FLYONE Zone C (3-5 ряди) 696 UAH
Доплата за вибір місця FLYONE Zone D (6-30 ряд, крім аварійних) 464 UAH

* Вартість вказана за надання послуги для одного пасажира при перельоті в один бік. Дані послуги не підлягають обміну та поверненню.
** Перед посадкою на борт пасажир з твариною підписує спеціальну декларацію, беручи на себе відповідальність за перевезення. Авіакомпанія не буде притягнута до відповідальності у разі травмування, втрати, хвороби або смерті тварини під час перельоту, так само як і у разі відмови її реєстрації у місці призначення або у зоні транзиту до місця призначення.
*** Вартість орієнтовна, може змінюватись від курсу НБУ.