Агентам

Мальдіви дивують! Не пропустіть сезон мант та приємні подарунки!

Для того щоб побачити щось ну зовсім незвичне та вражаюче, не потрібно чекати, доки Ілон Маск організує подорожі на Марс.

Досить лише частіше подорожувати нашою планетою, вивчати її дива, різноманіття культур та природу. Наприклад,  радимо цього року вирушити на Мальдівські острови, щоб на власні очі побачити дивовижних мант і, звичайно, насолодитись неймовірною атмосферою цього чарівного місця.

Нагадаємо, що Мальдіви з Join UP! це:

  • Переліт на гарантованих блоках компанії Qatar Airways, а також на крилах Turkish Airlines.
  • Надійна приймаюча сторона і підтримка кожного туриста 24/7.
  • Тепер можна бронювати весільні церемонії в онлайн підборі і прив’язувати їх до пакетних заявок.
  • Хороший вибір ваших улюблених готелів. Наприклад, обирайте серед гарантованих, які ви бачите на зеленому фоні:
✓ The Aquzz Beach GUEST HOUSE ✓ Royal Island Resort & Spa 5*
Holiday Island Resort 4* ✓ Kuredu Island Resort 4*+
✓ Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4* Kihaa Maldives 5*
✓ Fun Island Resort 4* ✓ Kandima Maldives 5*
✓ Cinnamon Dhonveli Maldives 4* ✓ Hurawalhi Island Resort 5*
Sun Island Resort & Spa 5*

ПІДБІР ТУРУ

Важливо!
Обов’язково під час бронювання додавайте в примітці назву акції:

#freemanta


  • Спеціальні пропозиції від готелів, де спостерігати за мантами буде найзручніше:
✓ Dusit Thani ✓ Milaidhoo 
✓ Amilla Fushi ✓ Dreamland
✓ Four Seasons Landaa Giravaaru ✓ Kihaa Maldives

Усі переваги та акції від готелів дивіться на сторінці опису готелю на нашому сайті – там і знижки, і апгрейди, і подарунки! Усі пропозиції уже онлайн – вам залишилось тільки забронювати!

Євгеній Хаджинов

керівник напрямку Мальдіви

Я багато разів був на Мальдівах і можу точно сказати – ці казкові острови не набридають ніколи.

«Я люблю активний відпочинок – зі спортом, дайвінгом, з можливістю досліджувати щось нове, і Мальдіви мене ще жодного разу в цьому плані не підвели – лише підводний світ тут чого вартує! Тож ви навіть можете спеціально планувати подорож так, щоб побачити певних тварин – наприклад, мант – просто неймовірних істот. Їхній «сезон» починається саме у червні і продовжуватиметься кілька місяців. Щоб ви точно не пропустили це диво і щоб ваша подорож була не тільки комфортною та цікавою, але й вигідною, ми зробили для вас акцію, завдяки якій ви зможете зекономити та придбати екскурсію Manta Snorkling Trip, а також обрали готелі, які на цей період пропонують спеціальні пропозиції»

Дивовижний підводний світ

Підводний світ Мальдівів – це окрема довга і невимовно красива історія. Дивовижні корали, сотні кольорових рибок, черепахи, мурени – усіх просто не перелічити! І ось вже зовсім скоро розпочнеться сезон мант. Манти – це величезні скати. Їхній розмір часом сягає 2 метрів, розмах плавників – 8 метрів (це як 3-поверховий будинок!), а вага – 2 тонн.  При чому, незважаючи на свої розміри, вони є цілком безпечними і дружелюбними. Вражає, правда? Хочете поплавати разом з ними? Тоді бронюйте тур на Мальдіви та замовляйте екскурсію Manta Snorkling Trip.

А доки ви обираєте дати туру і готель, ми розкажемо вам трохи про мант:

  • Манту ще називають морським дияволом. Певно, через розміри, адже це абсолютно безпечні тварини.
  • Манти вміють дуже високо стрибати над водою.
  • Ці гігантські скати можуть здійснювати дуже великі подорожі океаном – до декількох тисяч кілометрів.
  • У період з червня по листопад на мальдівському Баа Атоллі (що є єдиним біосферним заповідником ЮНЕСКО на цих островах) зустріти мант можна з вірогідністю фактично у 100%. Особливо зверніть увагу на район бухти Ханіфару Бей, яка відома на весь світ як найкраще місце для спостереження за цими неймовірними підводними мешканцями.
  • Манти – це створіння, які зараз потребують захисту. Тому на Мальдівах є кілька організацій, що займаються їхньою охороною і збереженням. Теж переймаєтесь питаннями збереження природи? Тоді детальніше дізнавайтесь про діяльність таких організацій, як:
    • Manta TRUST 
    • Save the Mantas
  • До речі, в багатьох готелях ви зможете приєднатись до важливого руху зі збереження мант. Як саме? Тут можна купити м’яку іграшку у вигляді цього скату. Частину грошей від вартості іграшки перераховують в організації, що займаються мантами. Ну і у вас залишиться щось більше, ніж просто цікавий сувенір з островів.

Ну що, готові вивчати дивовижний підводний світ Мальдівів разом з нами? Тоді обирайте тур!