Агентам

Майбутнє вже зараз! Join UP! запускає можливість оплати турів цифровими активами

Join UP!™ знову серед трендсетерів. Як один із лідерів індустрії, ми завжди відкриті до інновацій, що допомагатимуть туристам подорожувати простіше і зручніше та відкриватимуть нові можливості для бізнесу. Тож разом із сервісом Whitepay ми одними з перших в Україні запускаємо можливість розрахуватися за тури цифровими активами.

Чому це актуально?

Щомісяця з 2022 року кількість людей, що користуються цифровими активами, у світі збільшувалася в середньому на 3%*.
Україна посідає 3 місце у світі за обсягами обігу та використання цифрових активів.**
На початок 2023 року понад 15% українців були власниками цифрових активів.** Тепер вони можуть використати їх, щоб придбати тур від Join UP!, не витрачаючи час на конвертацію монет та токенів у гривню.

Тож, заручившись підтримкою українського сервісу Whitepay, ми вводимо новий спосіб оплати для клієнтів нашої франчайзингової мережі Join UP! to travel. Тепер тури до різних куточків світу можна оплатити цифровими активами за допомогою рішення від Whitepay. Для оплати доступні Bitcoin, Ethereum, Tether (USDT), Litecoin та ще понад 140 монет і токенів.

Чому саме Whitepay

Whitepay — український сервіс, який надає бізнесу та благодійним організаціям рішення для здійснення платежів за допомогою понад 140 цифрових активів. Оплатити можна з будь-якого електронного гаманця чи через додаток WhiteBIT. Сервіс Whitepay на ринку менш ніж 3 роки, але вже має багато досягнень, наприклад:

  • офіційний партнер United24,
  • Має клієнтів у 14 країнах світу.
  • Входить в екосистему WhiteBIT – однієї з найбільших європейських криптовалютних бірж.
  • Стала першим криптовалютним процесингом, транзакції якого проходять перевірку аналітичної блокчейн-компанії Chainalysis задля максимального захисту і безпеки клієнтів.

Чим це корисно для агентів?

1. Зручність та надійність.

Оплата проводиться швидко та просто через будь-який електронний гаманець або додаток WhiteBIT. Під час оплати через додаток WhiteBIT транзакція займає лише декілька секунд, всі необхідні дані підтягуються автоматично, що виключає ймовірність помилки при введенні платіжних реквізитів. Кожна операція в системі захищена спеціальним шифром, і змінити інформацію про неї неможливо. При цьому у користувача є всі необхідні дані про транзакції, а їхню історію легко перевірити.

2. Класний інфопривід та маркетинговий хід.

Впізнаваність бренду: перша компанія у туристичній сфері, яка приймає платежі цифровими активами. Надалі цифрові активи можна використовувати в програмах заохочення постійних клієнтів.

3. Робота на перспективу.

Зумери — найбільш відкрите для фінансових інновацій покоління! А саме вони найближчими роками будуть головними споживачами туристичних послуг.

Як проходить оплата турів цифровими активами?

Наразі оплатити тур цифровими активами можливо виключно в офісах франчайзингової мережі агенцій Join UP! to travel. Ми готові підтримувати вас у розвитку та навчанні, тому з будь-якими питаннями, що виникатимуть у процесі оплати турів за допомогою цифрових активів, сміливо звертайтеся до нашого менеджера по роботі з франчайзі.

Марина
Дайнеко
Head of sales B2B Join UP!

«Ми завжди відкриті до інновацій, які допомагатимуть нашим туристам подорожувати з нами простіше і зручніше. І водночас дбаємо, щоб наші франчайзі були завжди в епіцентрі туристичних новинок та трендів і мали можливість першими скористатися інновативними інструментами. Зараз, із проєктом “Долучайтеся!”, стати частиною нашої франчайзингової мережі Join UP! to travel – ще легше. Приєднуйтеся і відчуйте всі переваги роботи з одним з найпотужніших українських туроператорів».

Гліб
Удовиченко
CEO Whitepay

«Сьогодні ринок цифрових оплат в Україні постійно розширюється. За нашими прогнозами до кінця 2023 року туризм увійде до першої трійки галузей в Україні за обсягами обробки платежів у криптовалюті, які в цій сфері сягнуть 10%. Тож ми раді бачити Join UP! серед своїх партнерів і разом втілювати інноваційні рішення у туристичній галузі».

Експерти стверджують, що за цифровими активами та блокчейном майбутнє, тож зустрічайте його в перших рядах разом з Join UP!™


* Аналітика і прогнози-2023 — Teletype
**за даними аналітичної компанії Chainalysis
**За даними дослідницької компанії Tripple A