Агентам

MADEIRA: Made for U!

Як же ми любимо відкривати для вас нові напрямки! А тут ще й така новинка, що ми самі прямо танцюємо від радості! Так, мова про чарівну Мадейру – архіпелаг у Португалії, від якого прямо дух перехоплює.

І перший наш рейс стартує 24.07.2021, тож зустріч з цією красунею відбудеться вже зовсім скоро. А ми поки допоможемо вам спланувати подорож сюди.

Мадейра з Join UP! це:

  • Літаємо Київ – Фуншал з 24.07.2021 щосуботи на крилах SkyUp.
  • Хороший вибір готелів (а на Мадейрі є з чого вибрати!).
  • На додачу запропонуємо цікавезні екскурсії.
  • Які ціни? Ну дуже приємні! Ось, наприклад**:
Hotel Dorisol Estrelicia 3* BB Dbl (2AD) Standard 2AD 37 051 UAH
Hotel Do Centro 3* BB Dbl (2AD) Standard 2AD 39 080 UAH
Hotel Windsor 4* BB Dbl (2AD) Standard 2AD 41 898 UAH
Hotel Orca Praia 3* BB Dbl (2AD) Standard 2AD 48 206 UAH
Allegro Madeira – Adults Only 4* BB Dbl (2AD) Standard 2AD 49 480 UAH
Pestana Casino Park Ocean & Spa Hotel 5* HB Room Garden Land View 2AD 55 684 UAH
Pestana CR7 Funchal 4* BB Room — CR 2AD 64 558 UAH
Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку Португалія:

Ми доклали багато зусиль, щоб це таки сталось, і ви вже найближчими днями могли вирушити на Мадейру разом з Join UP!.

«І це ну дуже класний привід для радості, адже цей архіпелаг моментально підкорює своєю красою – вже прямо в аеропорту, що розташований у дуже мальовничому місці. Тож моменти, коли літак сідає чи злітає, будуть незабутніми! Магія океану, фантастична природа, величезна кількість морепродуктів, місцеве вино… Насититись Мадейрою просто неможливо!»

Іван
Лисак
комерційний менеджер:

Мадейра – це одне з моїх улюблених місць! Навіть скажу більше – це найкрасивіше місце, де я був!

«Тут дуже багато зелені, круті пейзажі (і я зараз не тільки про скелі, але й загалом – такі краєвиди, як тут, закарбовуються в пам’яті назавжди). Мене вразила навіть зона, де розташований аеропорт – такого просто ніде у світі більше немає.

Упевнений, що ви закохаєтесь у цю місцину, так само, як і я, бо інші варіанти – просто неможливі. І після подорожі сюди у вас точно буде свій довжелезний To Do List, а сьогодні я поділюсь своїм:

Об’їстися морепродуктами. І на Мадейрі це легко, бо вибір тут ну просто шалений! І все дуже свіже. Креветки, устриці, всі можливі види риби… Де купувати? Де знайти? Звісно ж, на культовому ринку Mercado dos Lavradores, що розташований у старій частині міста і був побудований ще у 30-х роках. Окрім морепродуктів і всіх можливих фруктів, зверніть увагу на… плитку. Керамічна плитка, яка прикрашає вхід на ринок і його внутрішні стіни, виготовлена на португальській порцелянової фабриці, розташованій у Сакавені. Найкращі дні для відвідання ринку – п’ятниця та субота. І одразу розповім про один лайфхак: куплену на ринку рибу вам залюбки і за дуже помірні гроші приготують майже в будь-якому ресторанчику чи кафе поруч. Тут же її можна буде і з’їсти. Ну чистий кайф!
Красиво пити вино. Португальське вино – це окрема історія, яку я вам раджу добре дослідити. І продегустувати, звісно. Візьміть пляшечку білого сухого, креветки і фрукти – і вперед на спонтанний пікнік біля океану.
Відвідати музей Роналду. Це мій особистий топ у списку. Сам музей відкрив брат футболіста, тому тут ну дуже багато експонатів, і всі вони оригінальні – від особистих речей Кріштіану, до його золотих м’ячів.
Покататись на… дерев’яних санках. Так, серед літа. І здивую вас ще більше – прямо по дорозі! Такі сани називаються Carreiros do Monte, по суті – це корзина, керована спеціально навченими людьми, яка спускається по відкритій трасі 2 км завдовжки на запаморочливій швидкості. Поїздка починається на вершині гори біля церкви Носа-Сеньйора-ду-Монте і тропічних садів Monte Palace, що теж додає особливої атмосфери.
Сказати «Овва!» на оглядовому майданчику зі скляною підлогою на мисі Кабо Жирао. Тут подих перехоплює від краси! Додам лише, що мис Кабо Жирао – найвищий в Європі і другий за висотою у світі, тож готуйтесь, що на Мадейру ви будете дивитись з висоти 580 метрів.
Насолоджуватись пляжним відпочинком. Бо куди без цього? Які пляжі варто відвідати? Наприклад, раджу: Calheta, Machico, Santa Cruz, Formosa, Porto do Seixal».

Не втрачайте нагоди відкрити для себе таку красиву частину Португалії та насолодитись відпочинком біля океану. Вибирайте тур та плануйте подорож разом з Join UP!.

* інформація актуальна на момент публікації. Рекомендуємо уточнювати умови щодо в’їзду на офіційному сайті Уряду Автономного регіону Мадейра
** ціни актуальні на момент публікації