Агентам

Join UP! допомагає туристам у зв'язку із затримками рейсів FlyOne

З 4 червня 2023 року фіксуються затримки рейсів нашого партнера — авіакомпанії FlyOne. Ситуація впливає на відправлення та повернення туристів Join UP!тм, які подорожують на крилах цієї авіакомпанії, тому туроператор намагається мінімізувати незручності для мандрівників.

Воду, харчування, розміщення в готелі до нового рейсу забезпечує авіакомпанія. Туроператор Join UP!тм оперативно інформує туристів про всі зміни через смс на номери телефонів, зазначені в заявці, а контакт-центр залишається на зв’язку 24/7, хоча лінії іноді можуть бути перевантажені. Турагенти також підтримують зв’язок із клієнтами у телефонному режимі.

Крім того, всі туристи, які оформили страховки від невиїзду, можуть звернутися до страхової компанії та отримати компенсації за затримки рейсів. Цей ризик покривається страховими незалежно від міста та країни вильоту до місця відпочинку.

Наш стратегічний партнер — авіакомпанія SkyUp — намагається зробити все можливе, щоб допомогти FlyOne відновити запланований розклад. Сподіваємося, що вже незабаром ситуація стабілізується.
З питань перевірки права отримання компенсацій можна звертатися за місцем придбання туристичних послуг.