Агентам

Hola-la, Іспанія! Як же ми за тобою скучили!

Іспанія – та країна,  зустрічі з якою очікуєш, як найбільш жаданого побачення. Такого, до якого дуже довго готуєшся, і щоразу згадуючи про нього, відчуваєш піднесення та нестримну радість.

Такого побачення, перед яким ретельно вибираєш вбрання, продумуєш найменші дрібниці і хочеш, щоб усе було не просто красиво, а досконало… Що ж, можливості побувати в Іспанії ми всі чекали ну дуже довго, і тепер, коли ця країна відкрила для нас свої кордони, ми всі знову відчули те особливе приємне хвилювання перед зустріччю. Заплануємо разом ваше нове побачення з цією палкою красунею?

HOLA PRECIOSA!*

Що потрібно, щоб підготуватись до побачення з Іспанією?

  • По-перше, заповнити анкету**. Наразі це єдина умова в’їзду до країни – вам не потрібні ані ПЛР-тести, ані сертифікат про вакцинацію, лише заповнена анкета на порталі або в застосунку SpTH (Google Play, App Store). Після заповнення анкети ви отримаєте QR-код, який у вас будуть перевіряти перед посадкою на рейс.
  • По-друге, визначитись з тим, яку саме частину Іспанії ви хочете відвідати цього разу, та з датою подорожі. Ми пропонуємо вам тури до Барселони, до Аліканте та на Тенерифе і, звісно, підготували зручну польотну програму на крилах SkyUp:
    • Тенерифе з Києва з 20.08.2021
    • Барселона з Києва з 21.08.2021
    • Аліканте з Києва з 22.08.2021
  • По-третє, вибрати готель, який вам найбільше сподобається. Наприклад, радимо:
  • По-четверте, продумати план побачення – куди ви хочете сходити, що подивитись, які музеї відвідати, в яких закладах повечеряти… Або ж не складати ніякого плану взагалі, і насолоджуватись абсолютно спонтанною поїздкою.
Іван
Лисак
керівник напрямку Іспанія:

Знаю, як ви всі любите Іспанію і як чекали на новину про те, що ця країна знову відкрита для відвідування.

«Зростання популярності напрямку ми спостерігали декілька сезонів поспіль перед локдауном і точно знаємо, що ця країна знову стане одним з хітоів. Саме тому ми доклали багато зусиль, аби ваші мандрівки сюди були максимально комфортними і приємними: зручна польотна програма, великий вибір готелів, широка екскурсійна програма, приємні ціни та різноманітні акції. Тож у вас просто немає жодної відмовки, щоб не запланувати подорож до Іспанії прямо зараз».

ESPAÑA FAVORITA

То на якій точці на карті Іспанії ви зупините свій вибір цього разу? Галасливій, вируючій, колоритній Барселоні з неймовірними роботами Гауді, купою музеїв, ресторанів та атмосферними районами, які хочеться досліджувати до нескінченності? Робити фото собору Саграда Фамілія, пройтися найвідомішою вулицею міста Las Ramblas, загадати бажання біля чарівного фонтану Montjuïc або ж піти в музей місцевого футбольного клубу – планів ну дуже багато!

А може, вам більше до вподоби острів Тенерифе, де погода постійно ідеальна, а океан завжди вражає? Ось де класно взяти напрокат авто і помандрувати околицями – купатись, де заманеться (тут сезон триває до листопада включно), обідати в місцевих рибних ресторанчиках, зробити 100500 знімків вулкана Тейде, насолодитись затишком містечка Сан-Крістобаль-де-ла-Лагуна або закупитись делікатесами на ринку Нуестра-Сеньйора-де-Африка. З чого ж почати?

Чи вас більше зацікавить Аліканте? Дуже красива місцина, що зачаровує своїми гірськими пейзажами та пляжами. Тут так приємно просто почілити на набережній, прогулятись відомим бульваром Еспланада, відвідати базиліку Санта-Марія, влаштувати фотосесію у районі Санта-Круз або насолоджуватись пікніком в одному з парків. А як ви сплануєте свій день в Аліканте?

Упевнені, що кожне ваше побачення з Іспанією буде незабутнім. Тож не відкладайте та плануйте подорож до цієї країни разом з Join UP! прямо зараз.


*У перекладі з іспанської: «Привіт, красуне».
**Інформація актуальна на момент публікації. Перевіряйте умови в’їзду до країни на офіційному сайті посольства Іспанії в Україні.