Агентам

Готелі Rixos: чому це Lovemark⁹ незабутнього літа в Туреччині

Ми кажемо Rixos – синонім слова «преміум», а ще фраз “ідеальне літо”, “я нарешті відпочила” та “це саме те, що треба для оздоровлення і перезавантаження”. Хіба може бути інакше, якщо кожен ранок починається з думки: “Здається, це найзручніше ліжко в житті”. І головне – з нього можна не вилазити стільки, скільки захочеться.

Але ж хто зможе довго боротися зі спокусою поснідати серпме кахвалти⁵, погойдатися на бірюзових хвилях Середземного моря, поніжитися в розкішному спа, помедитувати в тіні кипарисів і, забувши про всі турботи, наввипередки з дитиною підкорювати американські гірки в Land of Legends?

Звучить, наче це рай на Землі? Точно! Ласкаво просимо до турецьких Rixos – території безкінечного гедонізму та розваг. Де ж іще відчути максимум тієї славнозвісної теплої гостинності, як не тут. А ось вам і хайлайти по улюблених готелях анталійської колекції Join UP!™.

ПОТУРБУВАТИСЯ ПРО СВОЄ ТІЛО В RIXOS DOWNTOWN ANTALYA

Поселитися неподалік історичного центру чи біля моря? Rixos Downtown Antalya – той випадок, коли не треба вибирати. І це наша рекомендація для тих, хто обожнює спортивні активності та відчуває потребу відновитися фізично і ментально. Тут є усе необхідне для цього.

Тиждень йоги

Коли: 5 – 11 та 19 – 25 серпня

Що будемо робити?

медитувати та прокачувати м’язи тіла, утримуючи асани інь-йоги;
відчувати приплив енергії та антистрес після сеансів відновлювальної йоги та саундхілінгу;
пізнавати баланс через асани, пранаяма та медитативні практики хатха-йоги.

Rixos Golf Range.

Ніколи не грали в гольф? Саме час це виправляти. Тим паче що пробне заняття безкоштовне. А якщо сподобається, можна навіть курс взяти. Можливо, після цієї відпустки хтось повернеться з новим хобі.

Велотури.

Ви знали, що катання на велосипеді знижує ризик ракових та серцево-судинних захворювань на понад 40%?¹ А ще покращує якість сну, когнітивні здібності та уповільнює процеси старіння. Тож велотерапії бути! До того ж маршрут прокладено в тіні одного з улюблених парків місцевих мешканців – Парку культури ім. Ататюрка.

Спа Анджана.

Знаємо, ваші туристи заслужили на цю розкіш. Індійський чи тайський масаж з ароматичними оліями і чай, що розслабляє, після релаксу в турецькому хамамі у найкращих традиціях Османських палаців.

Центр здоров’я і краси Medworld.

Турбота про себе завжди на часі, тож пропонуємо використати це літо в Туреччині, щоб закрити максимум “гештальтів” по здоров’ю. Фізична реабілітація, детоксикація, таласотерапія і обов’язково програма антистрес.

ВІДЧУТИ ФЕСТИВАЛЬНИЙ ВАЙБ У RIXOS SUNGATE

Have fun, eat, relax, repeat!⁶ – найімовірніше саме таким буде девіз відпочинку в Rixos Sungate. А ось порція особливих подій, які зроблять його ще яскравішим. Отож, зберігайте в календарі:

Fairytale Kid’s Fest

Коли: 1, 15, 29 серпня

Що чекає на малюків?

здійснення мрій,
зустрічі з улюбленими героями,
захопливі майстер-класи,
зйомки кінофільмів,
покази мод,
відкриття нових талантів,
запальне дитяче диско.

Flavour Fusion Crew Event

Коли: 14 та 22 серпня

Що на вас чекає?

Гастрономічна магія з шедеврами файн-дайнінгу, яку творитимуть мішленівські шефи в ресторані Bloom. Це точно будуть “найсмачніші” дні серпневої відпустки.

Але навіть якщо не виходить потрапити в Rixos Sungate на ці дати, не біда, адже тут завжди відбувається щось класне.

Well Fit Fest.

Доведено, що заняття спортом зменшують ризик депресії на 20%². Тож: на старт, увага, руш постачати організму дофаміни та ендорфіни. Як це зробити? Варіантів безліч: кангу, бачата, аквааеробіка, функціональні тренування, ММА¹².

Живі виступи.

Техно та хаус вечірки, театральні перформанси та виступи симфонічних оркестрів. У Rixos Sungate знають, як зробити вечір, щоб він став вишенькою на торті навіть найбільш насиченого дня. Тому наша порада: одразу після приїзду дізнатися програму, щоб не пропустити нічого цікавого.

Але не тільки дорослим розважатися. Дитячий клуб Rixy підготував на найближчий місяць купу класних активностей і для малечі:

  • Карнавал щодня – у Rixos Sungate це не перебільшення: яскраві виступи артистів, смаколики та активності, від яких діти будуть у захваті.
  • Футбольна академія – уроки від професійних тренерів, турніри та стильна форма. Тут є все, щоб стати на крок ближчим до улюблених кумирів. Фізкульт-привіт, Шевченко, Мбаппе та Мессі!

ПРОВЕСТИ ІДЕАЛЬНИЙ ЧАС З РОДИНОЮ У RIXOS PREMIUM TEKIROVA

Якщо відпустка з сім’єю, то Rixos Premium Tekirova. Комфорт, якість, люкс, неймовірна природа, нова культура, гостинні міста та активності на будь-який смак. Не дарма ж філософія готелю: “Щаслива дитина – щаслива родина” . Ось кілька хайлайтів на серпень:

Rixy Kids Fest

Коли: 16 серпня

Що в програмі?

дитячі шоу,
фантастичні вечірки,
майстер-класи,
ігри та великий вибір активностей.

Family Fun Fest

Коли: 29 серпня

Що в програмі?

музичні виступи,
театралізовані та акробатичні шоу,
атракціони,
ігри та розваги,
зустріч з улюбленими героями,
фудкорт з усім, що так люблять дорослі і діти

А ось ще кілька ідей для яскравого відпочинку від Rixy Kids Club:

  • Ферма Rixy – тепер ще більше можливостей показувати світ і пізнавати природу разом з дітьми. На новій локації Rixos Premium Tekirova малюки можуть потоваришувати з тваринками та дізнатися, як все влаштовано на справжній фермі.
  • Академія молодих шеф-кухарів – місце, де кулінарні майстри доведуть дітям, що корисна їжа може бути смачною, і навчать готувати перші гастрономічні шедеври.
  • Детективна історія – те, що точно треба спробувати маленьким фанатам Шерлока Гномса чи Скубі Ду.

МІКСУВАТИ АКТИВНОСТІ ТА РЕЛАКС У RIXOS PARK BELEK

Один з найновіших готелів мережі відкрився лише рік тому, а вже встиг завоювати наші серця. Адже в ньому є все, за що ми так любимо Rixos: Rixy Kids’ Club, Анджана спа, ексклюзивний спортивний клуб, преміум сервіс та необмежений доступ до розваг у The Land of Legends. Ось кілька ідей для чек-листа в Rixos Park Belek:

  • Магія вечора у стилі Rixos зі щоденними виступами діджеїв та інструментальних музикантів.
  • Особливі події. Наприклад, 30 серпня святкуватимемо турецький День перемоги з виступами оркестру біля басейну. Буде видовищно, тож приходьте вчасно, щоб зайняти місця в перших рядах.
  • Тижні йоги з професійним тренером. А ось і той ідеальний час для себе, про який мріють усі перед відпусткою. Щоденні дихальні практики, саунд хілінг, інь- та хатха-йога – усе, що треба для відновлення та розслаблення.
  • Rixy шоу – шоу надувних кульок, жонглерів, клоунів, магічні перфоманси… Словом, дітям точно буде що розказати про цю поїздку.

ПІЗНАТИ, ЯК ЦЕ, ВІДПОЧИВАТИ В НАЙКРАЩОМУ ГОТЕЛІ ТУРЕЧЧИНИ³

Два роки поспіль Rixos Premium Belek ставав переможцем у номінаціях “Найкращий готель” та “Провідний готель для розваг” у Туреччині за версією World Travel Awards. Розповідаємо, що цікавого команда підготувала для гостей уже цього місяця:

  • Shine your talent⁷ – футбольний турнір для дітей 5-15 років. Ідеальна можливість продемонструвати здібності, відчути азарт та неймовірний командний дух. Упевнені, пристрасті на полі будуть не менші, ніж на матчі Ліги Європи.
  • Sport with Pro`s⁸ – займатися улюбленим спортом, тримати тіло і мотивацію в тонусі під час відпустки? У Rixos Premium Belek – легко. Ще й робити це в оточенні однодумців та професіоналів з різних куточків світу.

Ну, і ще один бонус – максимальна близькість до найбільшого парку розваг з безлімітним доступом до атракціонів та активностей – The Land of Legends.
Тож лишилося лише визначитися, який у вас настрій на останній місяць літа і вибрати готель. А про решту ми уже подбали.

ТУРЕЧЧИНА З JOIN UP!™

1 Досвід.

Туреччина – у топі наших напрямків уже 10 років. За цей час ми відправили на місцеві курорти понад 1,2 млн туристів¹³.

2 Широка польотна програма.

Сім аеропортів вильоту з трьох країн, три авіакомпанії, вечірні і ранкові рейси – усе, щоб можна було вибрати найзручніший варіант. Літаємо до Анталії з:

Молдови (Кишинів) на крилах Pegasus та Fly One;

Польщі на рідних крилах SkyUp™ (Жешув, Бидгощ, Гданськ, Катовіце, Люблін, Познань, Варшава, Вроцлав);

Румунії – також на SkyUp™ (Бухарест, Бакеу, Брашов, Бая-Маре, Клуж-Напока, Яси, Орадеа, Сучава, Тімішоара, Тиргу-Муреш);

країн Балтії (Таллінн, Вільнюс, Рига).

3 Зручна логістика.

Ми пропонуємо прямі автобусні трансфери з різних міст України до аеропорту в Кишиневі та зі Львова до Жешува.

4 Прямі автобусні тури з міст України до Туреччини.

Join UP!™ продовжує програму комфортних автобусних турів до моря з улюбленими концепціями Celebrate your road¹⁰, Kids Friendly¹¹ та новими приємними бонусами. Пропонуємо тури до Анталійського узбережжя з:

Києва з можливою посадкою в Білій Церкві, Умані, Одесі, Ізмаїлі – щодня до 31.10.2024;
Запоріжжя з можливою посадкою у Дніпрі, Кривому Розі, Кропивницькому, Умані, Одесі, Ізмаїлі, Татарбунарах – щосереди та щосуботи до 30.10.2024;
Харкова з можливою посадкою у Полтаві, Кременчуці, Кропивницькому, Одесі, Ізмаїлі, Татарбунарах – щосереди та щосуботи до 30.10.2024;
Одеси з можливою посадкою в Ізмаїлі – щодня до 31.10.2024.

5 Надійна приймаюча сторона – Summer Tour, що входить до десятки найкращих приймаючих компаній Туреччини⁴.

Довірте створення ідеальної подорожі в літо командам Rixos та Join UP!™

¹ BBC
² German Journal of Sports Medicine
³ за версією World Travel Awards 2024
⁴ за даними Summer Tour
⁵ турецький сніданок з багатьох страв
⁶ від англ. “Розважайся, їж, релаксуй і так по колу”
⁷ від англ “Запали свій талант”
⁸ від англ. “Спорт з професіоналом”
⁹ від англ “Улюблений бренд”
¹⁰ від англ. “Святкуй свою поїздку”
¹¹ від англ. “Для дітей”
¹² від англ. “Змішані бойові мистецтва”
¹³ за внутрішньою статистикою Join UP!™
* стаття містить рекламні матеріали