Агентам

Free Ride* від Join UP!™: встигніть отримати покращений варіант групового трансферу до готелю в Туреччині

Відпочивати в Туреччині — справжня насолода, адже вас чекає все, про що можна лише мріяти. Білосніжні та просторі пляжі, оточені лазурним морем, фантастична кухня, розваги на будь-який смак і найголовніше — справжній комфорт і висококласний сервіс. Вирушайте цього літа на відпочинок до Туреччини, щоб відпочити на повну та відчути на собі відому всім турецьку гостинність.

А для того, щоб це зробити було простіше, ми запускаємо неймовірну пропозицію Free Ride — бронюйте подорож до Туреччини та отримуйте покращений варіант групового трансферу до готелю.

Деталі пропозиції:

  • Акція діє з 15.07 до 31.08.2024.
  • Дати заїздів: з 15.07 до 31.08.2024.
  • Туристів чекає не більше трьох зупинок по дорозі до готелю.

Готелі, які беруть участь в акції:

Чому варто відпочити саме в Туреччині

  Мальовничі пляжі: повернутися з Туреччини без ідеальної засмаги майже неможливо. Адже там є безліч місць, де можна поніжитися під теплим сонцем, відпочиваючи на білосніжному піску.
  Розмаїття розваг: хочете отримати незабутні враження від відпустки? Туреччина готова запропонувати своїм туристам різноманітні активності на вибір.
  Фантастична кухня: знайти десь у світі подібну гастрономічну культуру до тієї, яка існує в Туреччині, може бути складно. Спробуйте місцеві страви та побалуйте себе солодким лукумом із турецьким чаєм або кавою.
  Колоритна культура: пізнавати цю країну — справжнє задоволення! Адже вона приховує безліч цікавих таємниць та оповита романтичними легендами про кохання.

Відчуйте атмосферу Туреччини цього літа та пориньте в її гостинні обійми разом із Join UP!™.


* з англ. Free Ride (тут і далі) — безкоштовна поїздка