Агентам

Фінляндія. Додайте прохолоди та зимової казки!

Спекотно, правда? Так і хочеться випити айс-лате, весь день провести у басейні, сходити на ковзанку, або, хоча б, просто увімкнути на нижчу температуру кондиціонер в офісі.

Що ж, у нас є дієвий рецепт, що точно дозволить освіжитися. Який? Забронювати тур у сніжну Фінляндію, щоб відчути її освіжаючу прохолоду вже зараз – плануючи свою зимову подорож до цієї казкової країни. 

Фінляндія з Join UP! це:

  • Зручні вильоти на крилах SkyUp: 28.12.2019, 04.01.2020 та 11.01.2020. Так, ми зробили все, щоб ви почали рік ну дуже красиво і казково!
  • Великий вибір екскурсій. І обіцяємо – вони так вас вразять, що ви будете в захваті ще дуже довго!
  • Хороший вибір готелів. Наприклад, радимо:
Sokos Hotel Levi 4* Levi Panorama 4*
Hullu Poro 3+*
  • Багато додаткових послуг, які дозволять вам спланувати саме такий відпочинок, про який ви мріяли – лижна школа, аквапарк, організація індивідуальних екскурсій… розкажіть нам, що б ви хотіли, а ми зробимо все, щоб допомогти вам.
  • Новорічні програми та бенкети. Ух, це буде незабутнє новорічне святкування!
  • Хочете дізнатись про напрямок більше? Дивіться наш дуже цікавий вебінар від керівника напрямку

Дарія Мар’янова

керівник напрямку Фінляндія

Фінляндія – це про дитинство, про очікування Нового року з Сантою та подарунками, про віру в чудеса, про гру в сніжки та катання на оленях.

«Це про безтурботність і невеличку казку, яка так потрібна кожному з нас – неважливо, скільки нам років. Тому ми, готуючи для вас нові тури з цього напрямку, дуже ретельно підібрали найказковіші екскурсії та напрочуд затишні готелі – щоб ви провели час в цій країні весело і цікаво та могли згадати ту дитячу щирість і очікування див, які таки стаються»

It’s a miracle!

Ми підібрали найцікавіші та дуже казкові екскурсії, які перенесуть вас у безтурботний світ вашого дитинства. Адже ці світлі, теплі та чисті почуття та відчуття – саме те, що так потрібно кожному з нас!


Тож, більше чудес! Обирайте:

  • Відвідування Села Санта-Клауса і Санта-Парку.
  • Секретна Дача Рудольф. Зустріч із Сантою та його ельфами.
  • Поїздка на оленячу ферму, катання на оленячих упряжках.
  • Поїздка на ферму сибірських лайок, сафарі на собачих упряжках.
  • Сімейне сафарі на снігоходах для дорослих і дітей.
  • Екскурсія у крижаний палац Лайніо.
  • Новий рік 2020 у ресторані «Тонттулла».

Ви тільки уявіть ці зимові канікули! Коли ранок починається з гарячої кави та краєвиду засніжених гір, які так і чекають, доки ви поснідаєте і підете з ними гратись – кататись на лижах чи сноуборді. Що потім? Як вам ідея пожбурляти сніжки? Неймовірно, але ця проста гра приносить чимало радості не тільки в дитинстві. Можна годинами роздивлятись сніжинки, про які кажуть, що форма і візерунок жодної з них не повторюється. Або сидіти у плетеному кріслі на веранді, закутавшись у плед, та пити глінтвейн або гарячий шоколад з маршмеллоу. Ну і звичайно – як не відвідати Санта-Клауса? Адже ви мріяли познайомитись з ним ще з дитинства і запитати нарешті, чому він на 5 років не подарував вам собаку, а на 6 приніс замість велетенської пожежної машини новий светр. Або ж просто обійняти старенького і поговорити про те, що в будь-якому віці у нас завжди залишається віра в чудеса.

Чим би ще тут зайнятись? Завітати на фабрику іграшок до ельфів, покататись на санях, запряжених собаками, або погодувати оленів Санта-Клауса, яких вважають найчарівнішим повітряним транспортом? А може, відвідати крижаний палац чи бар, що повністю зроблений з льоду? Спробувати побачити північне сяйво або просто посидіти з книжкою у каміна, в якому потріскують дрова? Ух, скільки прекрасних справ тут на вас чекає!

Тож не зважайте на спеку, а вже зараз сплануйте свій зимовий відпочинок, який неодмінно буде казковим!