Агентам

Celebrate Yourself: ваш календар-помічник на 2024. Відкривайте свій подарунок!

Цей рік був складним для всіх нас – тривоги, аж 15 639 за 2023, важкі новини, атаки ворога, недосипи… Але попри це так важливо не забувати, що життя триває – його неможливо поставити на паузу. Та й чи потрібно? Ми всі почали більше цінувати прості речі – побути разом з близькими та рідними, втілювати нові проєкти, подорожувати, перемикатися від буденності, щоб відновити сили та мати змогу допомагати іншим. Кожен радісний момент набув ще більшої значущості, а розуміння того, що варто не відкладати нічого на потім і діяти прямо зараз – стало гострішим та щемкішим.

Тож наше побажання для всіх на 2024 – піклуйтеся про себе, помічайте навколо красу й маленькі дива, знаходьте час на те, що ви любите, і те, що вас наповнює, святкуйте свої перемоги, живіть своє найкраще життя.

І щоб трошки вам допомогти в цьому, ми підготували для вас подарунок: календар-помічник Celebrate Yourself.

Залишайте свій email та вже з 1 січня чекайте щоденні ранкові листи з невеличкими завданнями й призами від нас та сюрпризами від наших запрошених експертів. Віримо, що ці листи підтримають вас, додадуть натхнення і допоможуть створювати красиві та радісні моменти в новому році.

Ну що, спробуємо?



*контактний email, який ви залишаєте у формі, буде використаний виключно для розсилки листів проєкту Celebrate yourself