Агентам

Bright Week: ловіть промокод зі знижкою на подорож

Теплі пісочні відтінки Єгипту чи ніжна лазур Греції, насичено-зелені барви Шрі-Ланки, жовті фарби Занзібару чи сріблясті відблиски ОАЕ — куди б ви не вирушили разом із Join UP!, на вас скрізь чекатиме ціла палітра кольорів та незабутніх вражень.

Впевнені, на цю новину ви точно чекали! Ми продовжуємо нашу щорічну традицію влаштовувати в кінці листопада «Bright Friday»*. Але навіщо обмежуватись одним днем? Саме тому наша акція триватиме цілий тиждень — справжній «Bright Week»**!

Скориставшись нашим промокодом “brightUP” із 20 до 27 листопада, ви зможете отримати знижку 1000 грн на заявку***!

Деталі

  • Який період дії акції? Забронювати тур зі знижкою можна з 20.11 до 27.11.2023 (включно).
  • Які тури беруть участь? Усі пакетні тури**** за актуальними напрямками, включно з тими, які припадають на дати високого сезону (новорічні свята, канікули).
  • Як скористатись промокодом? Все напрочуд просто: під час бронювання туру попросіть свого агента додати його до заявки — і знижка ваша.

Нехай кожна ваша подорож буде яскравою та сповненою якомога більшою кількістю кольорів. Вибирайте напрямок, зручні дати, не забудьте скористатися нашим промокодом — і вирушайте назустріч пригодам.

*англ. Яскрава п’ятниця
**англ. Яскравий тиждень
***Під час бронювання туру в кабінеті бронювання в графі “Акція/Промокод/Сертифікат” потрібно ввести промокод “brightUP”.
Звертаємо увагу! Промокод вноситься під час бронювання. Після створення заявки додати промокод неможливо.
****За винятком турів, до яких входить переліт на рейсах авіакомпаній FlyDubai, Pegasus, LOT, Lufthansa та Wizz Air. Акція також не поширюється на автобусні тури, наземне обслуговування та авіаквитки.