Курортний готель Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel розташований у великому парку на курорті Егерсалок, в 6 км від міста Егер, між гірськими масивами Матра і Бюкк. Гостям курортного готелю Saliris пропонується розміщення в сучасних номерах з кондиціонером, балконом, кабельним телебаченням і купальними халатами. Засклений коридор веде з готелю безпосередньо в водолікарню, де 17 басейнів з водною поверхнею 1900 кв. м забезпечують гостям надовго запам’ятовується відпочинок. Лікувальна вода в басейнах замінюється щодня. Сауни «Світ сауни» (Szauna-Világ) і «Кряж» («Rönkfa») з проведеними там церемоніями є єдиними в регіоні. За запитом проводяться сеанси масажу та косметичні процедури. У ресторані готелю подають вишукані страви угорської та інтернаціональної кухні. Якісний сервіс і доброзичлива атмосфера, роблять цей готель дуже зручним для відпочинку.
К-ть номерів | Check-in | Check-out |
---|---|---|
204 | 15:00 | 11:00 |
Аеропорт: Міжнародний аеропорт імені Ференца Ліста
Відстань до найближчого аеропорту: 93 км
Дитячий клуб
Безкоштовний wi-fi
Кількість номерів | 102 |
Кількість кімнат у номері | 1 |
Номер з панорамним видом.
Кількість номерів | 52 |
Кількість кімнат у номері | 1 |
Номер з панорамним видом на соляної пагорб.
Кількість номерів | 40 |
Кількість кімнат у номері | 1 |
Кількість номерів | 9 |
Кількість кімнат у номері | 2 |
Кількість номерів | 1 |
Кількість кімнат у номері | 3 |
У ресторані Pinot Noir подають вишукані страви угорської та інтернаціональної кухні (: 7:00 – 10:00, 18:00 – 21:00).
З бару Furmint, розташованого на верхньому поверсі нашого готелю, відкривається чудовий вид на гору Кекеш. Просторий зал з його цікавими рішеннями в області інтер’єру являє собою відмінне місце зустрічі. Все це доповнюється таким, що відповідає самому вимогливому смаку асортиментом коктейлів, кави, горілки, вина, закусок і кондитерських ласощів (9:00 – 22:00).
Для нашого гастрономічного асортименту, як і для контингенту наших гостей, характерно різноманіття: в нього входять традиційні угорські страви, місцеві, вегетаріанські страви, спеціальні дієтичні страви (для гостей з підвищеною чутливістю до глютену і лактози) і страви для дітей. При складанні щоденного асортименту буфетного столу наш шеф-кухар бере до уваги сезонні можливості і розподіл гостей за віком. Вихідні матеріали для кухні закуповуються, по можливості, у місцевих постачальників. Ситний сніданок у вигляді «Шведського столу» характеризується широким вибором холодних закусок і гарячих страв.
Зверніть увагу! Готель залишає за собою право змінювати вартість, види послуг і час їхнього надання, зокрема й назви номерів, залежно від сезону і погодних умов – без попереднього повідомлення. Фото, розміщені на сайті joinup.ua, можуть відрізнятися від фотографій готелів в реальності. Згідно з агентською угодою на реалізацію турпродукту п.6.9. 6.10, туроператор, надаючи інформацію про готелі, керується тільки класифікацією готелів, яка надається адміністрацією готелю. Також туроператор не володіє інформацією щодо планів готелів на проведення на території готелю або прилеглій території будівельних чи ремонтних робіт.
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie і з нашою Політикою конфіденційності