Агентам

Затока на вихідні? Звісно!

Як тільки відкриєш Facebook чи Instagram, то одразу бачиш багато фото та постів з подорожей Україною. Тут і фантастичної краси гори і каньйони, річки, поля з колосками чи соняхами, блакитні озера і, звісно, море – таке чарівне та улюблене. Що ж, хоч цей тренд почався через вимушені обставини, усі ми його полюбили і почали відкривати для себе все нові і нові куточки рідної країни. І це таке величезне задоволення – впевнюватись в тому, яка ж неймовірна Україна, правда? Тому ми із задоволенням допоможемо вам організувати наступну подорож, наприклад – на море у Затоку. Як вам такий план – на вихідні чи на тиждень відпустки?

Затока з Join UP! це:

  • Хороший вибір готелів на будь-який смак. Кожен готель ми перевірили для вас особисто. Наприклад, радимо:
  • Цікаві екскурсії. О, так! З нами ви відкриєте ще більше дивовижних місць України.
  • Повний супровід. Ми допоможемо вам з транспортом, логістикою та будь-якими питаннями. Ваша ж справа – насолоджуватись відпочинком.

Велика порція моря

Щоб надихнути вас на подорож та допомогти скласти To Do List, про свої мандри до Затоки розповідає:

Оксана
Приходько
Team leader HR marketing
Join UP! & SkyUp Airlines

Я щаслива, що всі ми вчимося відкривати неймовірно красиві куточки рідної країни.

«Звичайно, ми і раніше подорожували Україною, але зараз робимо це з особливим інтересом та жагою нових вражень.

Частина обов’язкової літньої програми – море. Слухати шум хвиль, зустрічати світанок, відчувати солоний бриз на шкірі – хіба не про це ми мріємо в задушливому місті?

Ділюся своїм рецептом, який дозволить перезавантажитися і зарядитися енергією».

День перший. Морський

Затока – мегапопулярний чорноморський курорт в Одеській області. Широкі пляжі розкинулися вздовж Будакської коси, яка розділяє Чорне море і Дністровський лиман. Пологе дно, дрібний чистий пісок, який регулярно просівають, тепла вода – ось і секрет хорошого відпочинку на морі.

Час, проведений біля моря – безцінний. А крики «Пахлава!», «Кукурудза цукрова!», «Креветочки!» – це взагалі безкоштовний камбек в дитинство.

День другий. Активний

Позасмагали, накупалися, надихалися морем. Тепер активності.

На курорті є прокат водних мотоциклів, SUP-ів, катамаранів, а також дайвінг та морська риболовля. Крім цього, пропонують морські прогулянки вздовж Дністровського лиману, екскурсії в Одеський дельфінарій або аквапарк.

Дуже рекомендую SUP – це веслування на дошці стоячи, вид спорту, який виріс із серфінгу. Фізичне навантаження і маса позитивної енергії – суцільні плюси і активне проведення часу.

День третій. Естетичний

За 26 км від Затоки розташоване прекрасне місце – Санжійка.

Українська Ісландія або Португалія – так часто називають Санжійські схили. І це правда. Якщо хочете побачити один з найкрасивіших світанків, обов’язково приїжджайте сюди і влаштуйте незабутній пікнік. Ви відчуєте атмосферу новел про безкрайнє море, постійне літо і вічне щастя.

Любителям культурно-пізнавального туризму підійде екскурсія в Білгород-Дністровський – стародавнє місто з багатою історією. Мабуть, немає такого українця, який би не знав про Аккерманську фортецю, що стоїть на березі лиману. Мальовничі краєвиди, які відкриваються з веж фортеці і причалу, розташованого біля її підніжжя, нікого не залишать байдужим. Усередині фортеці – розвинена інфраструктура: затишний ресторанчик, дитячий майданчик, сувенірні крамнички. За додаткову плату можна постріляти зі старовинної зброї, викарбувати монету, опанувати мистецтво миловаріння.

Nota Bene

Вартість лежака + парасольки на пляжі Затоки – 100 грн.
Катання на SUP – 150 грн/год.
Вхід до Аккерманської фортеці – 80 грн для дорослого, 40 грн для дитини.

Ось такий план наприклад, вже на найближчі вихідні. Як вам? Вибирайте свій тур до Затоки вже зараз!

Подорожуйте Україною! Наша країна нескінченно прекрасна!