Агентам

Європейські традиції сервісу: Join UP! розширює партнерство з мережею готелів ATLANTICA Hotels & Resorts

Відомі європейські готелі чекають туристів із України: туроператор Join UP! розвиває партнерство з популярною мережею ATLANTICA Hotels & Resorts. Наразі ми підписали договір про співпрацю в наступному сезоні 2022 року.

«У нас вже діє стратегічний контракт, але наступного сезону співпраця з нашими партнерами виходить на наступний рівень: новий продукт, який раніше був представлений лише в Європі, тепер буде доступний також і в Україні з більшою кількістю номерів для українського ринку», — коментує Катерина Артюх, керівниця відділу розвитку напрямків туроператора Join UP!.

Мережа ATLANTICA включає 50 готелів у Греції, Єгипті та на острові Кіпр. Серед європейських туристів ці заклади давно відомі завдяки високій якості сервісів та увазі до бажань клієнтів. Причому ця репутація зберігається вже понад чотири десятиліття, адже ATLANTICA працює з 1979 року, коли в Лімасолі на Кіпрі відкрився перший готель майбутньої мережі. Українські туристи цю мережу в Єгипті знають уже давно, адже це готелі Coral Sea:

Уже багато років ці місця відпочинку ексклюзивно представлені Join UP! І користуються популярність завдяки високій якості номерів, обслуговування та харчування.

Сьогодні Atlantica Hotels & Resorts є однією з найбільших готельних компаній на Кіпрі та в Греції, а їхні готелі здатні задовольнити смаки найвимогливіших гостей — 30% усіх відвідувачів повертаються відпочити в те саме місце знову. Аудиторія відпочивальників включає активних мандрівників, родини з дітьми та сімейні пари, молодь, представників корпоративного бізнесу. Головна таємниця успіху: поєднання персонального підходу до обслуговування, прискіпливого ставлення до деталей та дружньої атмосфери з дивовижними природними локаціями, посеред яких розташовані готельні комплекси.

Крім того, в ATLANTICA працюють над тим, щоб туризм був справді сталим. У компанії суворо контролюють та щороку знижують використання енергії, викиди СО2 та кількість відходів. Усі готелі мережі отримали сертифікат Глобальної ради зі сталого розвитку туризму (GSTC), а також дотримуються європейських стандартів щодо систем управління навколишнім середовищем та сталого розвитку, що також підтверджено сертифікатами: ISO 14001, EMAS та Travelife.

«Ми прагнемо відкривати нові готелі для українців та пропонувати нові продукти й сервіси високого рівня. ATLANTICA Hotels & Resorts — це одна з кращих готельних мереж на Кіпрі, у Греції та Єгипті, і ми пишаємося тим, що саме Join UP! буде представляти готелі ATLANTICA Hotels & Resorts в Україні», — зазначає Катерина Артюх, керівниця відділу розвитку напрямків туроператора Join UP!.