Агентам

Які плани на літо? Чорногорія!

Літо – улюблена пора. Особливо, якщо проводити її в будиночку біля моря. Тоді неймовірно легко і приємно вставати вдосвіта. Так і хочеться з самого ранку вийти надвір, щоб зустріти схід сонця, відчути росу на траві, вдихнути свіже морське повітря, побачити, як поволі прокидається все навколо. З чого ж почати день? Із пробіжки набережною, коли у навушниках – улюблена музика? Або з красивого сніданку – з млинцями, ягодами та домашньою сметанкою – на заквітчаній терасі, з якої видно море? А може, одразу вмоститись із книжкою в гамак, що напередодні повісили у тінистій частині саду біля вашої вілли? Чи взяти напрокат авто і влаштувати ранкову прогулянку, щоб придивитись новий ресторанчик з морепродуктами, в який ви сьогодні підете на вечерю? Варіантів – безліч!

І щоб провести літо саме так – неспішно, легко, красиво – вам потрібно лише обрати та забронювати тур в  Чорногорію. А решту – все, для комфортного відпочинку, ми вже для вас приготували.

Чорногорія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах SkyUp. Вильоти до Тівата з Києва, Харкова, Одеси, Запоріжжя та Львова.
  • Великий вибір вілл та готелів на будь-який смак.
Villa Vlado Bozovic Class “A” (Будва) Villa Andric Lux Class “A” (Петровац)
Villa Stevan Class “B+” (Будва) Fineso Hotel 4* (Будва)
Villa Mare Budva Class “B+” (Будва) Iberostar Bellevue Hotel 4* (Бечичи)
Villa Radjen Class “A+” (Стефан) Mediteran Becici Hotel 4* (Бечичи)
  • Широкий вибір екскурсійних турів.
  • Чудові ціни. Ви тільки погляньте!

ПІДБІР ТУРУ

Альона Барчук

керівник напрямку Чорногорія

Чорногорія – це країна, яка, без перебільшення, надихає.

«Тут є все для того,  щоб повністю розслабитись і відпочити душею і тілом. Красиві величні гори, чисте тепле море, багато місць, які полонять своїми краєвидами. Смачнезна місцева їжа та неповторний колорит. Ну що ще треба для літнього відпочинку?»

5 причин провести літо в Чорногорії

  1. Ваша дача біля моря. Вам настільки сподобалась наша концепція «Viva la Villa», що ми вирішили її продовжити. І дійсно, важко знайти приємніший варіант відпочинку, ніж у власній віллі на березі моря. Саме тому і в цьому сезоні ми пропонуємо вам великий вибір вілл на відомих курортах Чорногорії.
  2. Місцева кухня. Єдина проблема, з якою ви можете зіткнутись у Чорногорії – це зайві кілограми. Адже їжа тут настільки смачна і різноманітна, що важко встояти. Морепродукти у всіх можливих варіаціях, салати зі свіженькими овочами та сирами, десерти, такі як «палачінке»… І не забудьте скуштувати м’ясні страви негушський пршут та чевапі, рибну чорбу, каймак та негушський сир.
  3. Природна краса! В Чорногорії нереальна кількість озер, запаморочливої краси гори… а на Боко-Которський залив та каньйон Тари можна дивитись просто вічно! Саме споглядання такої природи розслабляє, заспокоює та приводить думки до ладу. Перевірено!
  4. Важливі місця. Певно, місцеві жителі надихались неймовірною природою, що їх оточує, тому старались доповнити її архітектурними шедеврами. І у них чудово виходило! Місто-фортеця Котор, монастир Острог, місцини Святий Стефан та Петровац та ще багато-багато знакових місць, які варто побачити у Чорногорії, чекають на вас!
  5. Пофестивалимо? У Чорногорії влітку проходить просто шалена кількість музичних фестивалів. Один тільки Sea Dance у Будві чого вартий! А міжнародний фестиваль і конкурс мистецтв «На зоряній хвилі» у Тіваті? Чи фестиваль електронної музики Spring Break Montenegro в червні біля Будви або музичний фестиваль Soul Festival Montenegro в Улцині. Ух!

Не зволікайте і плануйте своє красиве та атмосферне літо в Чорногорії, і воно буде наповнене сонцем, морем та незабутніми пригодами!