Агентам

Високі Татри – для закоханих в гори

Коли йдеться про Високі Татри, то навіть неважливо, чи ви катаєтесь на лижах, чи ні.

Адже це не просто гірськолижні курорти з хорошими трасами та розвиненою інфраструктурою, це ще й, насамперед, неймовірної краси гори, якими хочеться насолоджуватись без упину: гуляти годинами, підкорювати засніжені вершини, робити сотні фотографій місцевих красот та бавитись в снігу.

Ми закохані у Високі Татри та зробили все, щоб ваш відпочинок тут був максимально приємним:

Словаччина з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах авіакомпанії SkyUp. Літаємо з Києва до Попрада кожен четвер та неділю до 27.02.2020.
  • Відпочинок на усіх найкращих курортах країни. Вам залишилось тільки вибрати: Стари Смоковець, Тaтрaнськa Ломніцa чи Штрбскe Плeсо.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
Borovica Wellness Hotel 4*
Fis Hotel 3*
Grand Hotel Bellevue 4*
Grand Hotel Kempinski High Tatras 5*
Grand Hotel Praha 4*
Grand Hotel Smokovec 4*
Kukucka Hotel 4*
Lomnica Hotel 4*
Patria Hotel 4*
Resort Beatrice Vila Beatrice3*
Resort Beatrice Vila Julia 3*
Resort Beatrice Vila Ludmila 2*
Resort Beatrice Vila Magnolia 3*
Slovan Hotel 3*
Snezienka Penzion 3*
Vila Polar 3*
Welness Mountain Cottage Ceder 4*

ПІДБІР ТУРУ

Олександр Поліщук

керівник напрямку Словаччина:

Словаччина – чудове місце для тих українців, які не уявляють свою зиму без катання на лижах чи сноуборді. Тут зійшлося все.

«По-перше, близькість – всього одна години льоту, і ви вже в Попраді, звідки до курортів Високих Татрів – рукою подати. А ще це вигідно – якщо порівняти вартість відпочинку в Словаччині з аналогічними за рівнем курортами в інших країнах, то сумнівів, де провести зиму не залишається. Звісно, ще варто додати дійсно хорошу інфраструктуру та професійні школи навчання – тут кожен навіть змалечку може навчитись добре їздити»

Чому саме Високі Татри?

Звісно, що після перегляду картинок з Високими Татрами особливо не залишається питань, навіщо туди їхати. Адже це фантастично красиві місця, які просто зачаровують! Але ми можемо назвати ще кілька причин, чому варто відпочити там вже в цьому місяці:

  • Не тільки гори. У Високих Татрах на вас чекають і водоспади, на які, здається, можна дивитись безкінечно, і льодовикові озера, глибина найглибшого з яких досягає 53 м., і багато різноманітних звірят, що не проти познайомитись – ну що ще потрібно для класного зимового відпочинку?
  • Курорти на будь-який смак. Якщо коротко охарактеризувати кожен з них, то це виглядатиме так: Штрбське Плесо (найбільш високогірний курорт Словаччини), Татранська Ломніца (найкращий вибір трас), Стари Смоковець (невеликий та недорогий курорт).
  • Купа вражень! Як вам ідея екскурсії на підвісних канатних дорогах? А провести ніч на Ломницькому Штиті – ну хіба то не справжнісінька пригода? Чи, можливо, ви захочете влаштувати романтичну вечерю під зірками? Або як в дитинстві покататись на санчатах? О, так, у Високих Татрах на вас чекає безліч крутих вражень!
  • Усі на лижі! Навіть якщо ви жодного разу на стояли на лижах – не біда! Адже у Високих Татрах є дуже багато місць, де вас всьому навчать, наприклад – у школі Tatry Motion. Хто знає, може це стане вашим новим хобі?
  • Більше Словаччини! Під час відпочинку у Високих Татрах ви, звісно, зможете зануритись у місцеву культуру – вивчити кілька фраз словацькою, скуштувати тутешні страви, дізнатись про місцеві традиції та придбати сувеніри, що будуть пов’язані саме з цією країною.

Ви тільки подивіться це відео від Tatry Mountain Resorts!

Насолоджуйтесь кожним днем зими! Беріть від гір все – силу, натхнення, енергію та хороший настрій! Відпочивайте активно разом з Join UP!.