Агентам

Усе буде Греція!

Певні, що ви, як і ми, вже обвели червоним сердечком у календарі дату 14 травня і також дуже на неї чекаєте, адже саме в цей день починається сезон у Греції і стартує наш перший рейс до цієї країни. Тож давайте разом готуватись до неймовірних подорожей Грецією і прямо зараз планувати наступну мандрівку. Тим паче що до літа ми старанно підготувались.

Греція з Join UP! це:

  • Великий вибір місць відпочинку. Вам залишилось тільки вирішити: Корфу, Закінтос, Крит, Родос чи Кос.
  • Широка польотна програма на крилах SkyUp:
    • Київ – Корфу: з 22 травня тричі на тиждень: у понеділок, середу та суботу.
    • Київ – Закінтос: з 29 травня щосуботи.
    • Київ – Крит: з 14 травня – щодня.
    • Запоріжжя – Крит: з 16 травня у неділю, а з 2 червня – у середу та неділю.
    • Львів – Крит: з 21 травня двічі на тиждень: у вівторок і п’ятницю.
    • Харків – Крит: з 16 травня у неділю, а з 2 червня – у середу та суботу.
    • Київ – Родос: з 14 травня у п’ятницю і неділю, а з 1 червня – ще й у вівторок і четвер.
    • Харків – Родос: з 17 травня у понеділок.
    • Запоріжжя – Родос: з 17 травня у понеділок.
    • Львів – Родос: з 3 червня – кожного 10-11 дня.
    • Київ – Кос: з 29 травня двічі на тиждень – у середу та суботу.
  • 6 концепцій відпочинку і величезний вибір готелів під кожен з них. Але про них – далі.
  • Неймовірні екскурсійні програми, які захоплюють та надихають.

Нагадуємо, що для в’їзду до Греції потрібно мати або сертифікат про вакцинування або негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не більше ніж за 72 години до прибуття в країну.

Євгенія
Крижановська
керівник
напрямку Греція:

Увесь час, доки кордони з Грецією були для нас закриті, ми невтомно продовжували роботу, щоб одразу, коли нарешті з’являться хороші новини, запропонувати вам усе для чудового і такого довгоочікуваного відпочинку в цій країні.

«Саме тому одразу до відкриття кордонів ми пропонуємо вам широку польотну програму – як на різні острови, так і з різних регіонів України, а також нагадуємо про різноманітні концепції відпочинку – щоб ви могли повністю поринути та відчути атмосферу цієї країни. Що ж, збираємось у подорож?»

6 КОНЦЕПЦІЙ НЕЙМОВІРНОГО ВІДПОЧИНКУ У ГРЕЦІЇ

До створення концепцій ми залучили весь наш досвід та експертизу, ми продумали до дрібниць кожен із варіантів відпочинку, розуміючи, кому який варіант найбільше підійде. Тож нагадуємо вам про них та запрошуємо вибирати свою концепцію!

ТРЕНД 1. ВІЛЛИ ТА АПАРТАМЕНТИ

Ваша персональна дача біля моря. Ваш затишний будиночок, де можна сховатись від усіх і відпочивати саме так, як вам заманеться. Це ідеальний варіант для тих, хто подорожує всією сім’єю – разом з дітьми, адже такі варіанти передбачають кухню, де можна готувати і вечеряти великою родиною, пральну машинку, холодильник і все необхідне. Ну, і звісно, проживання у віллі чи апартаментах зараз на часі: мінімум контактів, можна не тримати ніяку дистанцію. Упевнені, ви захочете провести тут все літо!

Радимо відвідати:

ТРЕНД 2. КОНЦЕПТУАЛЬНІ ГОТЕЛІ

Ми любимо особливі місця. Такі, які мають свої неповторні риси, прикмети, стиль. Саме тому це одна з наших улюблених концепцій, адже сюди ми відносимо всі неповторні готелі, які ви точно ні з чим не сплутаєте. Такі місця підійдуть для святкування знакових дат та подій, для моментів, які точно хочеться запам’ятати на все життя.

Радимо готелі:

ТРЕНД 3. МІСЬКІ ГОТЕЛІ

Любите бути у центрі подій? Хочете провести подорож так, щоб було рукою подати до музеїв, ресторанів, нічних клубів та загалом до місць, де вирує життя? Тоді ця концепція для вас – ми вибрали для вас найцікавіші варіанти розміщення в історичних частинах міста, звідки найбільш ласі місця – у пішій доступності.

ТРЕНД 4. ТВІЙ МІКРОКОСМ

Ваш персональний світ. Саме такий, як ви мріяли. До цього концепту ми віднесли готелі та апартаменти з маленьким номерним фондом: від 5 до 50 номерів. Завдяки цьому мандрівники будуть почуватися як вдома, адже господарі готелів, апартаментів (а це майже завжди – сімейний бізнес) ставляться до гостей як до членів родини. Ми вибирали такі варіанти розміщення, щоб море було видно з вікна, з дверей,  з балкону, з тераси… звідусіль! І щоб воно було настільки близько від вас, наскільки це взагалі можливо. Тож насолоджуйтесь! А ще на цих міні-курортах є все: таверни, ресторани, кафе, кондитерські, супермаркети, свої суботні ринки, де ви зможете купити овочі, фрукти, свіжу рибу, мед, домашню оливкову олію, ранкові яйця і все, що душа забажає. А ще тут є  дискотеки, пункти прокату велосипедів, автомобілів, а також автобусна зупинка.

Радимо готелі:

5 ТРЕНД. СІМЕЙНІ ГОТЕЛІ

Створювати сімейні традиції відпочинку – ще один прекрасний тренд. І ми бачимо, з яким задоволенням з року в рік цілі родини відправляються на відпочинок у свої улюблені готелі, які вже знають як свої п’ять пальців. Тут роблять сімейні фотографії, які потім зберігають в альбомах, тут обожнюють влаштовувати великі довгі вечері, де можна поспілкуватись з рідними.

6 ТРЕНД. VALUE FOR THE MONEY

Цей тренд ми створювали саме як туроператор, який чудово розуміється на готельній базі, має хороших, надійних партнерів та вигідні контракти. Саме тому ми можемо запропонувати вам ну дуже приємні ціни, гарантовані номери, моментальне підтвердження, максимальну якість та набір послуг, на наш погляд, у найкращих готелях островів. Ось, наприклад, кілька готелів, де вам точно сподобається співвідношення ціна/якість. Ви ще в когось на рикну такі пропозиції бачили?

Радимо готелі:

Плануйте прямо зараз вашу незабутню подорож до Греції разом з Join UP!