Агентам

У Париж та Ніццу! На крилах SkyUp!

Навіть якщо при згадці про Париж ви відмахуєтесь і кажете, що Ейфелева вежа – це банально, ми ж знаємо, що насправді в глибині душі ви теж любите  Францію і особливо – її красиву столицю, види якої розтиражовані на мільйонах листівок і сувенірах. Франція зачаровує своїм шармом, добре впізнаваним стилем та витонченістю. Франція вчить важливій науці «Joie de Vivre» – вмінню насолоджуватись кожним моментом життя. Франція показує нам, якими важливими є неспішність, любов до себе та естетика. Тож як можна не хотіти відправитись сюди на вікенд, щоб провести кілька днів красиво, насичено та дуже по-французьки?

А ось і чудова новина, після якої ви скажете «OUI!» та одразу почнете планувати свої вихідні у Франції. Готові?


Тепер ми літаємо до Франції на крилах авіакомпанії SkyUp!

  • Вильоти до Парижа з Києва та Харкова з 11.06 по 26.10.
  • Вильоти до Ніцци з Києва з 12.06.

Іван Лисак

керівник напрямку Франція

Франція на крилах SkyUp – це мрія, яка стала реальністю.

«Уже дуже скоро величезна кількість українських туристів буде відпочивати на Лазурному березі та пізнавати таємниці Парижа, прилетівши туди на крилах нашого стратегічного партнера. Join UP! вже багато років працює з напрямком Франція, і за ці роки тисячі українців насолодились відпочинком у цій дійсно прекрасній країні. Ми впевнені, що Франція надзвичайно цікава для наших туристів, тому намагаємось забезпечити хороший сервіс за чудові ціни».


Французький To Do List

Франція неначе створена для того, щоб надихатись, красиво відпочивати та відчувати себе моделлю з журналів «Vogue» чи «L’Officiel» – стильними, вільними та неповторними. Ось лише кілька речей, які точно потрібно зробити у Парижі та Ніцці:

  1. Випити келишок ігристого і насолодитися вечерею по-французьки – з сирами, грабеном, смачною рибою, рататуєм, цибулевим супом… Насолоджуйтесь кожним шматочком і ковтком!
  2. Зробити фешн-фотосесію. Ну де, як не у Парижі, варто влаштувати стильну фотосесію? Адже тут кожна вуличка і кафе – неначе ідеальна локація для красивих фотографій. Тож не забудьте кинути в чемодан кілька суконь і туфлі на підборах.
  3. Скуштувати устриці на березі океану. Устриці у Ніцці – це особливе задоволення, від якого точно не варто відмовлятися.
  4. Відвідати фундацію Louis Vuitton, де на вас чекає не тільки флер цього бренду, але й роботи видатних художників.
  5. Влаштувати шопінг у Galeries Lafayette. Це відомий торговий центр, який давно полюбився справжнім парижанам. До речі, ви пам’ятаєте, що наші туристи отримують подарунки за шопінг у цьому центрі?

Ну що, вирушаємо разом до Франції на крилах SkyUp?  Обирайте тур і насолоджуйтесь красивим відпочинком з Join UP!