Агентам

Туризм – жити на яскравій стороні! Зі святом!

Туризм – це не робота, а стиль життя.

Це та професія, яка має дуже важливу задачу – здійснювати мрії про подорожі у найрізноманітніші куточки світу! Ну яка сфера може бути цікавішою і більш захопливою? Не робота, а справжнє свято!

Ми в Join UP! знаємо про подорожі все, і хочемо, щоб кожен українець міг побачити найдивовижніші куточки нашої планети. Ми залучаємо зовсім різних людей – експертів, зірок, професіоналів з різних галузей, щоб разом створювати нові тренди, змінювати та розвивати туристичний ринок України. Ми любимо те, чим займаємось, та кайфуємо від кожного дня, проживаючи його яскраво та насичено, з задоволенням разом з вами слідуючи за своєю мрією та місією – створювати подорожі!

Так, ми чудово знаємо, що робота в туризмі – це далеко не тільки приємні моменти. Це і телефонні дзвінки вночі, і хвилювання, і відповіді на сто листів за день, і комунікації з великою кількістю ну зовсім різних людей. Але ми також точно знаємо, що в туризмі немає випадкових людей. Усі, хто пов’язав своє життя з цією сферою – це люди, які із задоволенням мріють, з легкістю втілюють мрії і точно знають, що нічого неможливого в цьому великому світі просто не існує. Це люди, які із захватом вивчають і пробують все нове – танцювати фламенко на вулицях Іспанії, вперше стати на сноуборд в Андоррі, перемогти свій страх і пірнути з аквалангом в океанські глибини, приготувати гострий карі в Індії чи покататись вуличками на тук-туці в Індонезії. О, так! Любов до життя та спрага до пригод і подорожей – ось, що нас єднає!

Що ж вам побажати? Звісно, ще більше подорожей – красивих та незвичних, більше приємних відкриттів та щасливих моментів!

А ми тим часом будемо і далі з повною віддачею працювати над тим, аби зробити вашу повсякденну роботу легшою, продуктивнішою та приємнішою! І нехай кожен будь буде справжнім святом!

З Днем туризму! І до зустрічі на INSIDE HELLO FUTURE вже 3-го жовтня!