Агентам

RIU Palace Sunny Beach 5* у Болгарії: рай на Землі

Місце, де відчуваєш себе як мінімум членом королівської родини. Атмосфера, завдяки якій поринаєш у спокій та повний релакс. Той особливий світ, який створено спеціально для тебе…

Так, ми про готель RIU Palace Sunny Beach 5* у Болгарії, який одразу нас підкорив історією цієї мережі, своєю концепцією, розташуванням та стилем. Саме тому у цього готелю такий високий % репітерів – аж 40! Саме тому цей готель вважають однією з найяскравіших зірок на курорті Сонячний Берег. І саме тому ми з таким запалом та захватом розпитували менеджера про готель під час інтерв’ю, яким тепер ділимось з вами.

Андрєй
Андрєєв
general manager готелю
RIU Palace Sunny Beach 5*

 

КОНЦЕПТ ТА ФІЛОСОФІЯ ГОТЕЛЮ

Наш готель – це про розкіш і стиль, про спокій та неспішність, про досконалий відпочинок.  Ми працюємо за концепцією  adults only і прагнемо зробити відпочинок кожного нашого гостя не просто хорошим, а ідеальним.

RIU Palace Sunny Beach 5* – це поєднання вишуканих архітектури та дизайну з чудовою навколишньою природою. Коли ви приїжджаєте на цей курорт, усі проблеми залишаються позаду, вас оточують лише спокій та тиша. Тут ви зможете просто розслабитись, адже команда RIU надасть вам можливість відчути себе особою королівської крові.

ГОТЕЛЬ ДЛЯ РОМАНТИКІВ

Я працюю тут три роки, тобто з моменту відкриття, і можу сказати, що наш готель призначений саме для гостей-романтиків. Тут було багато освідчень, багато хто проводив у нас медовий місяць. Практично щотижня хтось святкує річницю або робить пропозицію одружитися. Ми завжди приділяємо багато уваги своїм гостям. І якщо у них має відбутися якась важлива подія, то ми спеціально прикрашаємо номер, доставляємо живі квіти, фрукти чи вино – адже знаємо, наскільки цінними та особливими є такі миті, і хочемо зробити для вас ці моменти ще більш красивими.

НОВИНКА СЕЗОНУ – WORKATION

Головна наша новинка – пакет workation, тобто відпочинок та робота одночасно (work + vacation = workation). Це новинка саме останнього сезону, і наскільки мені відомо, його у нас поки не пропонують в інших готелях. Таке нововведення пов’язане насамперед з пандемією covid-19, через яку багато хто працює дистанційно,  та й загалом воно підтримує тренд  комфортно  працювати будь-де і будь-коли.

Що входить до цього пакету?

Ми пропонуємо високошвидкісний Інтернет, цілодобове харчування (бо коли ви працюєте, вам може захотітися їсти будь-якої миті, або, наприклад, у вас з партнерами різні часові пояси і перебудовуєте свій графік під них), конференц-зв’язок в обідній час, сандвічі, кава у нас – цілий день, обслуговування (їжа, напої) – 24 години і 7 днів на тиждень. Тож лишень уявіть – прокинутись вранці, поплавати у морі, смачно поснідати на терасі, продуктивно попрацювати аж до вечора, а потім – піти до ресторану або прогулятися набережною. Чи не ідеальний план?

ВІДПОЧИВАТИ СМАЧНО

Звісно, що під час відпочинку всі ми більше уваги приділяємо їжі – хочеться чогось особливого та незвичного. І тут ми також можемо запропонувати багато цікавих варіантів навіть для найбільш вибагливих гурманів.  Наш основний ресторан пропонує міжнародну та європейську кухню. І у нас проводяться три типи тематичних вечорів – італійські, болгарські, а також гала, на яких представлене багатше і більш розширене європейське меню та страви інших регіонів. Є азійські страви, наприклад, індійські. І використовуються дорожчі продукти – як-от екзотичніші морепродукти, ананаси.

Наш основний ресторан працює за системою «шведський стіл», а з тематичних закладів я пропоную насамперед відвідати Cristal Fusion. Тут вам запропонують страви з усього світу, а також кулінарні витвори від шеф-кухаря – класичні європейські страви, які він інтерпретує по-новому. До речі, наш кухар працює в ланцюжку RIU з 2003 року. Він багато разів був в Іспанії та власне на Майорці. І там роздивлявся, куштував, готував. Він знає, які страви готують в готелях RIU не тільки в Болгарії, а й в усьому світі.

Що б я обов’язково радив скуштувати? Севіче! Це іспанська страва. В Іспанії нею можна пригоститися повсюди. Але наше севіче має свої характерні риси, які додав наш шеф. Він дуже творчо підійшов до цієї страви.

І розкажу ще про один тренд – здорове харчування, адже він також набирає популярності.

У нас є спеціальний куточок здорового харчування – нежирне молоко, бринза та сир, куряче м’ясо, чорний хліб, джем і конфітюр з низьким вмістом цукру, смузі, свіжовичавлені соки.

RIU PALACE SUNNY BEACH 5* – МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ, БОЛГАРСЬКИЙ ХАРАКТЕР

Мережа RIU – це завжди про якість, високі стандарти та однакові правила в усіх готелях, але звісно, залежно від країни є певні особливості та  «фішечки». Наприклад, зазвичай бар-салон має зачинятися о 23:00. Але ми з вами – в Болгарії, на Балканах, тут багато болгар і гостей з Румунії, тож треба враховувати їхній менталітет. Тому наш бар-салон о 23:00 не зачиняється, можна пити та веселитися, танцювати та співати і до другої, і до третьої ночі. Такого не може бути в інших готелях RIU, там усе життя закінчується об 11 вечора, і туристи відпочивають. Але наш розклад не заважає тим гостям, які хочуть об 11-й вже спати – у нас така чудова звукоізоляція, що навіть коли метал-гурт виступає, ніхто нічого не почує, а номери розташовані дуже далеко від бар-салону.

ДИХАТИ НА ПОВНУ

Колись на цьому місці був санаторій. І його розташували тут недаремно, бо поєднання гірського повітря з морським лікує захворювання органів дихання. А ми цю перевагу активно використовуємо – анімація організована таким чином, щоб більшість активностей проводилася саме на вулиці: йога, стретчинг… Практично всі заняття проходять на відкритому повітрі, аби гості максимально скористалися його цілющими властивостями. Це також відрізняє нас від інших готелів.

ІДЕАЛЬНИЙ ДЕНЬ У ГОТЕЛІ ВІД АНДРЄЯ

О! Спочатку я б виспався до 9-ї чи 10-ї години. Для тих, хто довго спить, наприклад – для молодят, у нас є континентальний сніданок, його подають до 11-ї години. Тож раджу з’їсти щось легке і час з 11-ї до 12-ї години провести на пляжі.

Потім, звісно,  я пішов би на обід до нашого ресторану. Взяв би також щось легке – салат, рибу. Якусь середземноморську страву зі склянкою холодного білого вина або пива. І повернувся б у номер, аби відпочити. А після 16:30 або 17:00, коли не так вже спекотно, можна піти до басейну, на якусь Spa-процедуру. У нас є хамам, є перукарня та косметичний центр, парова лазня… Усе залежить від вашого настрою.  Потім душ та вечеря.

А от після вечері вже можна піти до бару-салону. І відпочити або у приміщенні, або на терасі, звідки відкривається дуже гарний морський краєвид. Келих вина і… насолоджуйтесь вечірньою програмою. От і день минув – лягайте спати. Або ж, якщо ще зовсім не втомились – прямуйте  на Сонячний Берег, бо там тусовка триває до ранку, є і відкриті, і закриті дискотеки. А публіці старшого віку пропоную прогулятися в Несебр.

Так, RIU Palace Sunny Beach 5* – кохання з першого погляду і на все життя,  це точно. Тож пропонуємо і вам насолодитись усіма перевагами цього готелю. Вибирайте тур та відпочивайте у Болгарії  красиво разом з Join UP!.