Агентам

Рекламний тур «Любов та роботи». Скажіть Японії «коннічіва!»

Ну що ж, саме час вивчити, що японською «добрий день» буде «коннічіва», а «добрий вечір» – «конбанва». Що ієрогліф «гора» японською читається як «яма», а «хурма» – як «какі».

А ще варто потренуватися та довести до досконалості своє вміння їсти паличками. І звісно, перечитати книжку Ясунарі Кавабати чи Юкіо Місіми. Ну і передивитись пару серій «Сейлор Мун» та мультфільми Міядзакі. Навіщо? Тому що ми збираємося до Японії! І це буде не просто  подорож до Країни сонця, що сходить (хоча, коли мова про Японію, то це вже за визначенням щось особливе та неймовірне), а тематичний тур «Любов та роботи». Обіцяємо, це буде дещо незабутнє! Тож не пропустіть!

Анна Зборанська
керівник напрямку Японія

Є в цій країні щось напрочуд привабливе. Незвичайне, ефемерне, загадкове. Країна, де все навпаки, де майбутнє вже давно настало, але не забута жодна традиція.

«Можна поїхати в Японію на цілий місяць, об’їздити всі маршрути, побачити всі визначні пам’ятки, але так нічого і не зрозуміти. А все тому, що тут дивитися потрібно не тільки очима, але головним чином – серцем. Якщо ви готові перевернути свій світ з ніг на голову, забути про всі стереотипи і перейнятися космічною філософією Японії – наш тур точно для вас»

Наш керівник напрямку Анна, яка закохана у Японію давно і безповоротно, назвала кілька причин, чому неодмінно варто взяти участь у цьому турі:

  • Неймовірна подорож починається ще в літаку. Адже переліт теж має бути красивою та комфортною частиною мандрівки! Тож ми полетимо на крилах Qatar Airways, а час вильоту та прильоту ми спеціально підібрали такий, щоб ви отримали від подорожі максимум.
  • Ідеальний час мандрівки. Звісно, Японія неймовірно красива будь-якої пори року – і зі своїми чарівними сакурами, і з осінніми червоними кленовими листочками, тож вибрати найбільш підходящий період для подорожі було важкувато, але ми зупинились на лютому. І на це є кілька причин. По-перше, погода. У цей час менше опадів і нижча вологість, температура повітря комфортна – близько 10 градусів (наприклад, сьогодні в Японії +18, як вам такий грудень?). По-друге, яскраве святкування Дня всіх закоханих в Японії точно вас вразить. По-третє, у цей період менше туристів, що дасть можливість сповна насолодитись нашим маршрутом.
  • Кафе, які стануть одним з найяскравіших вражень цього року. Тематичні кафе в Японії – це дещо надзвичайне. І вони входять в категорію тих речей, які краще один раз побачити, ніж сто разів про них почути. Тож під час подорожі ви відвідаєте кілька найкрутіших. Що оберете? Кафе, де офіціантами працюють роботи, а можливо, з ніндзя, які стрибають на вас зі стелі, люб’язно підносячи замовлену страву?
  • Місцева кухня. Навіть якщо ви – експерт з японської кухні, то нам точно є чим вас здивувати. Таких суші ви напевно ще не їли! А як щодо скуштувати фірмове натто – страву зі зброджених соєвих бобів? Та й місо-суп тут буде таким, що ви зрозумієте – це любов.
  • Фудзі. Найвпізнаваніша гора у світі. Символ Японії, що зачаровує своєю красою. Гора, яка полонила не одного письменника та поета. Гора, яка підкорить вас, і яку зможете підкорити ви! Так-так, підйом на цю культову гору також є в нашій програмі.
  • Гейші. Ви познайомитеся зі справжніми гейшами в колишній столиці Японії та дізнаєтеся багато їхніх секретів – як заварювати чай, як взагалі можливо висидіти на колінах весь вечір і залишатись при цьому душею компанії та господинею, як правильно наливати та пити саке. Готуйте питання!
  • Відкриєте для себе таку різну Японію. Тут і вузенькі вулички стародавнього Кіото, що відкриє вам свої таємниці та розкаже про минулі часи, і Осака, яка своїми футуристичними пейзажами викликає лише вигук захвату. І неповторний острів Іцукусіма – так, той самий з червоними воротами. І дружелюбні олені в Нарі, яких можна буде сфотографувати та навіть погодувати. І справжні палаци, які втілюють імператорську велич та багатовікову історію (один лише Золотий павільйон чого вартує!).  І, звісно, повне занурення у динамічне життя Токіо з його нічними клубами, вуличною їжею та безліччю магазинів (що купите – одяг, японську косметику, що відома на весь світ, розумні гаджети?) І навіть зроблений зі сміття штучний острів Одайба.

Як вам такий план? І це ще не все, і під час нашого туру на вас чекає ще багато сюрпризів та відкриттів. Знайомтеся з детальною програмою та бронюйте тур прямо зараз – адже кількість місць обмежена.

*Ціна дійсна на момент публікації