Агентам

Новий рік у Домінікані. І нехай мрії збуваються!

За цей рік всі ми зрозуміли, наскільки подорожі важливі та необхідні у нашому житті.

Тому, щоб наступний рік був сповнений мандрами та класним відпочинком, пропонуємо заговорити його на подорожі й зустріти 1 січня в іншій країні. Тож прямо зараз плануйте свою подорож до Домінікани, де кожен день – це неймовірне свято, а що вже казати про новорічні канікули.

Новий рік у Домінікані з Join UP! це:

  • Нагадаємо, що Домінікана – у зеленій зоні, тому вам не потрібно робити тестів до чи після або перебувати на самоізоляції, коли повернетесь.
  • Прямий переліт з Києва до Ла-Романа. Вильоти прямо до свят: 27.12.2020, 06.01.2021 та 17.01.2021. Отже, вибирайте – влаштувати новорічну подорож, різдвяну чи відпочити одразу після свят.
  • Величезний вибір готелів. Хочете готель з концепцією Adults only, щоб навколо не було галасливих дітей? Легко! Або, може, завжди мріяли побувати у концептуальному готелі для людей без пари? Теж не проблема. Чи полюбляєте еко-готелі, де все з натуральних матеріалів, є сортування сміття і немає пластикових трубочок і пляшок? І таких у нас багато! Ось лише кілька ваших улюбленців:
  • Цікаві екскурсії, що надихають. У Домінікані є що подивитись – купа вражаючих місць та краєвидів. Тож вибирайте та досліджуйте, а ми в свою чергу підготували для вас як групові, так і індивідуальні екскурсійні програми.
  • +25 градусів. Саме така тут середня температура взимку. Ну хіба не ідеально?

ПІДБІР ТУРУ

Алла
Шевченко
керівник напрямку Домінікана:

Новий рік у Домінікані – хіба може бути кращий подарунок собі?

«Почати рік у теплі, біля океану, насолоджуючись тропічними фруктами, місцевими танцями, музикою, що лине тут звідусіль, смачними та незвичними стравами, прогулянками під пальмами та пляжними вечірками. До речі, у Домінікані є традиція – на Новий рік танцювати з валізою, щоб привабити до себе подорожі. Що ж, мені ця традиція дуже імпонує. А вам?»

НОВОРІЧНІЙ TO DO LIST

Чим же варто зайнятись в Домінікані на новорічні канікули? Ух, тут такий список, що всього й не перерахуєш, але таки дамо вам кілька ідей, які ви зможете доповнити.

Святкувати! Домінікана неначе створена для того, щоб святкувати кожну мить життя. То що вже говорити про Новий рік? Тут і феєрверки, і запальні танці прямо на вулицях, і пісні та музика скрізь! Тож беріть келишок шампанського або місцевий коктейль та поринайте у загальну розслаблену атмосферу радості та щастя!
Насолоджуватись морем або океаном. У Домінікани ну дуже круте місце розташування – тут і Атлантичний океан на півночі, і Карибське море на півдні. Тому для тих, хто не уявляє свого відпочинку без пляжів – тут справжній рай.
Їсти. Молитись та любити – теж варто, але про їжу ми вирішили нагадати окремим пунктом, адже місцева кухня дуже цікава. Тушковані або смажені банани з м’ясом, рисом та овочами – ця страва називається «платано», «мангу» – пюре із зелених бананів, «санкочо» – юшка з п’яти видів м’яса з рисом і тушкованими овочами… Цей перелік можна довго продовжувати!
Влаштувати подорож на острів Саона. Ось де ви зможете пофотографуватись з морськими зірками у воді, та й загалом відчути себе у якійсь неймовірно красивій рекламі серед тропіків.
Помилуватись китами у затоці Самана. Кити – це тварини, що не можуть не заворожувати. То як вам ідея поспостерігати за ними?
Влаштувати шопінг. Новий рік – це завжди період приємних знижок у будь-якій країні. Тож чому не поєднати приємне з корисним і не влаштувати собі похід місцевими крамничками? Ціни вас порадують. Як, власне, і вибір. Радимо звернути увагу на такі домініканські фішки, як Лялька Ліме – домініканська лялька без обличчя, прикраси з ларімару, місцевий алкоголь та сигари, кава, какао, шоколад.

Nota Bene*

Коктейль – 5$

Таксі – 15-25$

Пляшка води – 1-2$

Кава – 2-3$

Обід з морепродуктів – від 25$

Зустрічайте Новий рік у Домінікані, і нехай він буде заряджений на безліч нових крутезних подорожей разом з Join UP!

*Ціни актуальні на момент публікації