Агентам

Літо по-катарськи. Шукайте подарунки в новині!

Яким ви уявляєте собі літо по-катарські? Розкішним та незвичним, неспішним та невимовно красивим, гарячим та цікавим. Саме таким воно і буде, якщо ви вирішите провести його у цій сповненій чудес країні. А ми, в свою чергу, звісно вже підготували все, щоб ваш відпочинок по-катарські був комфортним та саме таким, як ви уявляли.

Катар з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу Qatar Airways‎. Вильоти на гарантованому блоці з Києва 3 рази на тиждень.
  • Великий вибір екскурсійних турів, які ви ніколи не забудете. Круїз на човні доу з вечерею, прогулянка Дохою, сафарі або вивчення західного узбережжя – обирайте та подаруйте собі незабутні моменти.
  • Чудові готелі. Наприклад, радимо:
The Ritz-Carlton, Doha 5* InterContinental Doha 5*
Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel 5* The St. Regis Doha 5*
Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel 5*
  • Постійні цікаві акції та подарунки. І ось один з них:
Безкоштовний індивідуальний трансфер для всіх туристів,
які відпочиватимуть у Катарі з 25.06 до 31.08. Акція діє на всі нові бронювання з 25.06.

Як вам такий подарунок? Додає шику до відпочинку вже на його початку, правда?

Дарія Мар’янова

керівник напрямку Катар

Катар – це не просто цікава східна країна, яку варто колись побачити. Це синонім слів «вишуканий» та «розкішний».

«Тут хочеться вдягати на вечерю свої найкращі вбрання, купувати і носити прикраси, гуляти набережною – як у фільмах та жити так, щоб кожна хвилина була красивою. Тому ми вирішили, що індивідуальний трансфер – це саме той подарунок, який дозволить одразу відчути себе «по-катарські» та розпочати ваш розкішний і насичений відпочинок»

Ну дійсно розкішне літо!

Так, Катар – це країна, де хочеться носити великі сережки та масивні браслети, ходити до місцевих ресторанів у вишуканих сукнях, сидіти з освіжаючим лимонадом біля басейну, досліджувати місцеву культуру – гуляючи східними базарами  та обираючи запашні спеції, розписний посуд, шовкові шалики та смачні чаї. Чим ще буде особливим ваше літо в Катарі? О, сотнями дивовижних моментів. Наприклад, ось кілька справ, якими тут неодмінно варто зайнятись: 

Відчути поклик пустелі, відправившись на сафарі. Магія пустелі, безкраї піщані пейзажі, де архітектором і творцем виступає вітер, якась невловима музика і ритм цього місця. І ви – на швидкості пролітаєте на квадроциклі, створюючи невеличку куряву та неначе пробуджуючи це зачароване місце. Неймовірні і незабутні враження!

Відкрити для себе дивовижний світ Сходу у Національному музеї Катару. Ми про нього вже вам розповідали. Він відкрився нещодавно, але вже встиг наробити багато шуму – певно, в новинах усіх країн обговорювали його дизайн та концепцію. І дійсно – тут є про що поговорити. Саму будівлю проектував француз Жан Нувель – лауреат Прітцкерівської премії. Надихався архітектор «трояндою пустелі» – фантастичної краси мінералом, який кристалізується в піску. Придивіться до будівлі музею і ви неодмінно його впізнаєте.  У музеї на вас чекає 11 галерей, тому для візиту сюди обирайте зручне взуття. Сама експозиція розділена на три частини: «Початок», «Життя в Катарі» і «Сучасна історія Катару» – так, проходячи зал за залом, ви познайомитесь з історією цієї дивовижної країни. До речі, територія навколо музею теж заслуговує на ретельне дослідження – тут 114 фонтанів у арабському стилі і ландшафтний парк.

Купити сувеніри та подарунки близьким на відомому Souq Waqif. Це, певно, найвідоміший ринок не тільки у Досі, але й в усьому Катарі. На вас чекає не просто похід на базар – це якась східна казка з її дивами, особливостями, життям, що вирує, та атмосферою, яку можна знайти тільки тут. На цьому базарі можна не лише купити сувеніри, але й спробувати місцеву кухню, поспілкуватися з жителями країни та зануритись у ритм та стиль справжнього катарського життя.

Насолодитись прогулянкою набережною Pearl Island. Це дивовижний штучний острів, який відкрили 2015 року. Що можемо про нього сказати? Дуже амбіційний проект, а обриси острова нагадують дорогоцінну підвіску з трьома перлинами, кожною з яких є лагуна. Коли будете тут гуляти – не забудьте фотоапарат.

Влаштувати романтичне побачення на човнику доу. Ці човники, якими користуються сотні років, додадуть вашій подорожі особливого колориту. Уявіть лишень вечірню прогулянку – коли ви пливете на човнику, попиваючи шампанське, а зовсім поруч – вогні міста та безкраї води. Ух!

Як вам список? Щоб виконати всі ці пункти вам було максимально зручно і просто, ми вже включили їх до наших екскурсійних турів. У нас є окремі сафарі-тури та круїзи, а також фантастичні оглядові екскурсії. Хочете дізнатись більше?

Надихайтесь цим літом, насолоджуйтесь ним та беріть від нього все! Проводьте літо по-катарські разом з Join UP!