Агентам

Join UP! святкує 8 незабутніх років з Єгиптом!

Для багатьох українців Єгипет – дуже рідне слово, адже воно асоціюється із першою заповітною позначкою у закордонному паспорті, першим «вау» від краєвидів з ілюмінатора літака, першим смачнючим all inclusive!

Тому для нас день, коли ми вперше повезли мандрівників до цієї країни – винятково значуща дата. 2 жовтня святкуємо 8 років з моменту, коли ми відкрили цей напрямок. А нам здається, що ми були разом завжди, настільки міцний зв’язок із спогадів та емоцій нас об’єднує.

Ми дивимося на цю вісімку і бачимо у ній знак нескінченності. Нескінченності здійснених мрій українських мандрівників, нескінченності планів, які ще збираємося втілити, а також, звичайно – нашої нескінченної любові до цієї країни. Пригадаємо, якими були ці роки?

НЕСКІНЧЕННІСТЬ ПОДОРОЖЕЙ

Незважаючи на дуже близьке знайомство з цією країною, ми щиро впевнені, що зможемо відкрити ще багато її незнаних сторін. Тому започаткували концепт REDISCOVER EGYPT. Разом шукаємо потаємні стежки і небачені місця, нові круті маршрути і запаморочливі розваги. Мета концепту – розкривати нові грані Єгипту. І, чесно кажучи, ми насолоджуємось цим процесом!

Нас переповнюють гордість та радість, коли ми думаємо про тисячі кілометрів, які налітали разом з вами до Єгипту. Тільки подивіться – це зовсім не бездушний набір фактів. Ці рядки вміщують нескінченну кількість щасливих посмішок, золотавих засмаг, крутих фоток у соцмережах, теплих днів та ночей і дорогоцінних спогадів, які залишаться з нами назавжди.

  1. За 8 років ми встигли здійснити 14 518 чартерних рейсів.
  2. Завдяки нам в Єгипті побували 2 544 205 мандрівників.
  3. 320 – саме стільки відбулося рекламних турів до країни.
  4. В рамках концепту ми провели 4 промотури Rediscover: знайомилися з Марса-Аламом, розгадували таємниці Червоного моря та насолоджувалися нічним життям Єгипту.
  5. Наразі літаємо до Єгипту на крилах SkyUp з Києва, Львова, Харкова, Одеси та Запоріжжя.
  6. Сьогодні ми літаємо до трьох єгипетських міст – Шарм-ель-Шейха, Хургади та Марса-Алама.
  7. З Join UP! до Єгипту подорожують одразу 3 країни: Україна, Молдова та Білорусь.
Катерина
Артюх
керівник відділу
розвитку напрямків:

Навіть не віриться, що ми разом уже 8 років! Для мене ці роки були сповнені спілкуванням з прекрасними людьми, незабутніми мандрівками та, звичайно, новими відкриттями, які ми зробили в рамках концепту Rediscover. Тих, хто вважає, що Єгипту вже не вдасться їх здивувати – раджу до нас приєднуватися. Буде вражаюче!

Анастасія
Андрейченко
керівник напрямку Єгипет:

Озираючись на роки нашої співпраці, я можу точно сказати, що нам є чим пишатися! Я думаю про всіх тих людей, які закохалися в Єгипет з першої мандрівки і готові повертатися сюди знову.

«Про наших чудових надійних партнерів, дружба з якими з року в рік стає тільки міцнішою. І, звісно, про все те, що ще чекає на нас попереду. І розумію, що цей день для мене – справді велике свято. З днем народження, улюблений напрямку!»

НЕСКІНЧЕННІСТЬ ВРАЖЕНЬ

Неповторні враження – чи не за цим ми щоразу збираємося у мандрівку в далекі куточки планети? Нам навіть зараз важко стримувати емоції, коли пригадуємо, скільки їх за ці роки подарував нам один з найулюбленіших напрямків.

Нагородження Winner. Для наших зірочок зі світу великого туризму ми вибираємо тільки найкраще. Тому для двох церемоній нагородження наших чемпіонів ми зупинили свій вибір саме на Єгипті і на готелях Savoy та Baron Palace Sahl Hasheesh, де зібралися найкращі тревел-агенти* з України, Молдови, Білорусі та інших країн.
Big Switch On. Ми даруємо нашим мандрівникам можливість долучитися до грандіозного фестивалю запалення вогнів на SOHO Square, присвяченого початку сезону зимових свят. До нас приєднувалися відомі українські виконавці, серед яких Макс Барських, «НеАнгели», The Hardkiss та Джамала. Вже цікаво, хто ж буде цього року? Запальна NK!
Inside Travel. Величезна виставка тревел-індустрії, на якій були всі-всі наші добрі друзі та колеги, зокрема і 30 представників провідних готелів Єгипту.
Телевізійні шоу. Саме Join UP! був партнером популярних телешоу «Холостяк», «Хата на тата» та «Орел і Решка», за якими спостерігали мільйони українців.

НЕСКІНЧЕННІСТЬ ПРИГОД

Іноді здається, що ми вже вздовж та впоперек дослідили неповторний Єгипет. Та ось вже кілька років із задоволенням відкриваємо його заново з мандрівниками, які охоче повертаються сюди знову і знову. За цей час ми організували безліч захопливих екскурсій та турів. Готові поговорити про деяких фаворитів:

  • Каїр. Дорога до Каїра від популярних курортних міст неблизька. Тому ми висловлюємо щире захоплення мандрівниками, які долають увесь цей шлях, щоб на власні очі побачити одне з чудес світу. Воно того варте, правда ж?
  • Екскурсії на яхті. Навколо – безкрайнє Червоне море. Над головою – лагідне сонце, а під водою – чудеса, які можна як слід роздивитися, пірнаючи з аквалангом або з маскою. Недивно, що мандрівники обожнюють прогулянки на яхтах!
  • Мото-сафарі. Пригода для справжніх авантюристів. Швидкісна прогулянка під пустельним сонцем та обов’язковий візит до селища бедуїнів.
  • Луксор. Велична столиця єгипетських фараонів – найкраще місце, щоб назавжди закохатися у неповторну єгипетську культуру.
  • Гора Мойсея + монастир св. Катерини. Одна з найважливіших пам’яток християн, гора Сінай, на якій згідно з Біблією Мойсей отримав 10 заповідей від Господа, височіє тут – у Єгипті. І, звичайно, вона є дуже популярною в українських подорожувальників.

НЕСКІНЧЕННІСТЬ ДРУЖБИ

Невпинно рухатися уперед, долати перешкоди та будувати великі плани – усе це дається легко, якщо поруч вірні друзі. І ми можемо впевнено сказати, що знайшли «своїх» у Єгипті – це наша приймаюча сторона компанія Sun International. Ця частина нашої розповіді буде про визнання, вдячність та безмежну теплоту.

Ось кілька фактів про нашу співпрацю:

  • 6 років – саме стільки ми співпрацюємо з компанією Sun International, якій довіряємо своїх мандрівників.
  • Вона входить до групи компаній Savoy Group, до якої також відносяться готелі Savoy 5* , Royal Savoy 5* , Sierra 5*, Grand Oasis 4*, площа SOHO Square.
  • Офіси Sun International гостинно приймають туристів одразу у трьох містах: Шарм-ель-Шейху, Хургаді та Каїрі.
  • 300 гідів та трансферменів водять мандрівників перевіреними стежками до найкрутіших локацій і допомагають комфортно та безпечно дістатися до готелів. Також для гостей працює служба підтримки у режимі 24/7.
  • Уже двічі ми обмінювалися досвідом та знаннями, поки єгипетські гіди навчалися у нашому університеті Grow Up. І ми не збираємося зупинятися!

НЕСКІНЧЕННІСТЬ ГОСТИННОСТІ

І, звичайно, предмет нашої особливої гордості – чудові готелі-партнери, які щоразу дозволяють нашим гостям відчувати себе на іншому кінці Землі, немов удома:

Нам уже дуже кортить разом з вами відсвяткувати цю річницю. А знаєте, який спосіб найкращий ? Звичайно, запланувати нову подорож до улюбленого Єгипту із Join UP!

* маються на увазі найкращі працівники за версією компанії Join UP!, відповідно до річних показників роботи