Агентам

Іспанські пригоди з Join UP!: пляжі, розваги і пам’ятки

Неймовірні Канари, сонячна і привітна Коста-Бланка, яскрава і динамічна Каталонія. Вибирайте свій формат пригод, а ми розпочинаємо тури з прямим перельотом на крилах SkyUp з Києва в Барселону, Аліканте та на Тенерифе.

Іспанія — країна безлічі приємних відкриттів, дивовижних пейзажів і надихаючої архітектури. Якщо для відпочинку ідеальним поєднанням є блакитне море і м’якенький пісочок, регіон Коста-Бланка зі столицею в Аліканте та острів Тенеріфе приберегли кращі пляжі та фантастичні пейзажі на всьому узбережжі країни. Барселона для багатьох асоціюється з активним відпочинком. Місто та околиці надихають захопливою архітектурою та атмосферою постійного свята. Життя тут не завмирає ні на мить.

Умови турів

Тривалість пакетного тура — від 3 ночей. Ціни на одну людину стартують від 10 607 грн*.

До пакетного тура входить:

  • авіапереліт і трансфер в обидві сторони;
  • проживання і харчування на вибір;
  • поліс медичного страхування.

Актуальні напрямки, графік і ціни турів можна подивитися в онлайн-підборі (пошук тура).

Умови в’їзду

Станом на 16 серпня в’їзд до країни для українців максимально спрощений: довідки про вакцинацію або негативні тести на Covid-19 не потрібні. Єдине, що необхідно зробити — це до вильоту заповнити онлайн-анкету та отримати QR-код, який перевірятимуть перед посадкою на рейс. Анкету можна заповнювати на порталі МОЗ Іспанії або в додатку SpTH (Google Play, App Store).

Важливо! При заселенні в готель на Тенеріфе необхідно зробити ПЛР-тест власним коштом.

Детальніше про вимоги щодо в’їзду у країну — за посиланням. Також рекомендуємо перевіряти умови в’їзду до країни на офіційному сайті посольства Іспанії в Україні.

Де зупинитися — Join UP! рекомендує

Гостинна Іспанія має чудові умови для відпочинку у будь-якому форматі — сімейного, молодіжного, активного яи безтурботного і розслабленого. Серед готелів, концепції яких забезпечують максимум вражень і комфорту, радимо наступні:

Що подивитися і спробувати в Іспанії

Іспанія — це сотні кілометрів розкішних пляжів, екскурсійний рай (за кількістю об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО країна входить до першої п’ятірки), інстаграмні локації ледве не на кожному кроці, а ще — шопінг, розваги та веселе нічне життя. Осягнути все за один приїзд навіть не треба намагатися, але ось невеликий перелік того, що точно варто спробувати, щоб відпочинок запам’ятався надовго:

  • зазирнути у кратер вулкана Тейде та оглянути Іспанію з найвищої точки країни;
  • надихнутися чарівними творіннями Гауді у галасливій і веселій Барселоні;
  • розважитися у Сіам-парку на острові Тенерифе — найбільшому аквапарку в Європі;
  • відвідати казковий палац Альгамбра — дивовижне поєднання християнської, мусульманської і мавританської архітектури і колориту;
  • подивитися виконання фламенко під живу музику;
  • продегустувати місцеві вина під хамон і паелью;
  • запалити на вечірці на Ібіці та зустріти захід сонця у легендарному Café del Mar.

*Ціна актуальна на дату публікації