Агентам

Honeymoon. Даруємо весільну подорож разом з документ-сервісом «ГОТОВО»!

Які у вас плани на найближчий місяць? Ще не знаєте? Ну, то ми вам подамо хорошу ідею. Як щодо… одруження? Несподівано?

Якщо ви впевнені у своєму коханні та вже давно розмірковували на цю тему – то точно ні. Тож, якщо ви хотіли освідчитись своїй половинці – саме час! І, звісно, не тому, що ми разом з документ-сервісом «ГОТОВО» розпочинаємо акцію Honeymoon. А тому, що справжнє кохання треба берегти, і якщо ви готові до створення сім’ї, то welcome до «ГОТОВО», а потім – на красивий відпочинок!

 А ми поки розкажемо про нашу акцію Honeymoon 

  • Ми даруємо* медовий місяць в Єгипті!
  • Пари, які подають заяву на реєстрацію шлюбу до документ-сервісу «ГОТОВО» в період акції, можуть зареєструватися за посиланням і стати учасниками розіграшу туру в Єгипет.
  • Період акції: з 03.12.2019 до 12.01.2020.
  • Розіграш відбудеться 13.01 о 15.00. Результати будуть опубліковані на нашому сайті.

А ось і момент, на який ви чекали! Ми оголошуємо переможця!

Гонтаренко Богдан

Вітаємо щасливчика!


А ось і деталі подорожі:

Ви вдвох будете насолоджуватись компанією одне одного і красою Червоного моря на курорті Шарм-ель-Шейх у готелі The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5*.

  • Тривалість подорожі – 7 ночей.
  • У тур входять: проживання на 2 особи з системою харчування all inclusive, переліт, трансфер та страхування.
  • Тур може відбуватись в період: з 20.01.2020 року по 30.03.2020 року.

Але це не все! Подарунок* отримає кожна пара, що візьме участь у розіграші – сертифікат на знижку в розмірі 2 000 гривень при купівлі туру в мережі агентств Join UP! to travel на суму від 30 000,00 гривень.

Усі деталі акції

Анастасія Кузмицька

в.о. генерального директора «Готово»

Кохання… Подорож… Ці два слова доповнюють одне одне не лише в буквальному розумінні.

«Адже стосунки двох люблячих людей – це подорож у життєвому калейдоскопі подій з пригодами, відкриттями і безліччю сюрпризів. Документ-сервіс «ГОТОВО» з’єднує серця, об’єднує близьких людей в одне ціле – в одну сім’ю. Компанія «Join UP!» допомагає отримати яскраві, свіжі враження від подорожей різними країнами і континентами, наповнюючи емоціями і розширюючи внутрішні горизонти.

Саме тому Документ-сервіс «ГОТОВО» і туроператор «Join UP!» вирішили об’єднати і доповнити благородні цілі своїх компаній і запропонувати весільну подорож парі, яка з’єднає свої серця в Документ-сервісі «ГОТОВО».

Оксана Лисенко

маркетолог франчайзингової мережі Join UP! to travel

Створення сім’ї – відповідальний і важливий момент у житті кожної людини.

«Ми раді, що можемо хоча б трохи долучитися до такої трепетної події і подарувати молодятам можливість провести медовий місяць усамітнено, в теплі та любові. Документ-сервіс «Готово» відрізняється сучасним підходом і сервісом високого рівня. Я рада, що наші компанії об’єдналися, особливо – в такому цікавому партнерстві»

Хіба не чудова ідея – відпочити від усієї весільної метушні та хвилювань та почати спільне життя з красивої подорожі до Єгипту, де на вас чекає сонце, тепле море, смачна їжа, яскраві враження та безліч романтичних моментів, які ви захочете запам’ятати назавжди.

Приймайте важливі рішення, насолоджуйтесь кожною хвилинкою сімейного життя та більше подорожуйте разом з Join UP!.

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 грн