Агентам

Girl Power! З Міжнародним жіночим днем!

Жінки… займають керівні посади, стають президентами, сміливо відкривають свій бізнес, опановують найскладніші професії, роблять прориви в науці, літають у космос, займають перші місця на олімпіадах. І роблять все це красиво, стильно, природно, з повною віддачею та любов’ю!

Сьюзан Войчицькі – головний виконавчий директор YouTube, Вірджинія Рометті, що довгий час займала посаду генерального директора компанії IBM, Анна Вінтур – незмінний головний редактор американського Vogue, Шеріл Сендберг – операційний директор Facebook, Опра Уінфрі – відома ведуча, філантроп та підприємиця, Єлизавета ІІ – королева Великобританії, Гвінн Шотвелл – президент і головний операційний директор SpaceX – це лише одна тисячна списку впливових жінок.

Часи змінюються, і змінюють їх саме жінки – своїми справами та професійністю постійно доводячи, що для них немає нічого неможливого. Тепер серед жінок – багато керівників, топ-менеджерів та політиків, пілотес та пожежниць… і цей список – безкінечний!

В Міжнародний жіночий день (як, власне, і в усі інші 364 дні року) ми хочемо нагадати, що в кожній з вас є могутня сила! Сила змінювати світ, досягати будь-яких вершин, робити речі, які здавались неможливими! Відчувайте свою силу щодня і ніколи в ній не сумнівайтесь!