Агентам

Forever is Now: сенсаційне шоу в Єгипті!

Немає часу писати довгий текст, тому що, по-перше, ми всі вже пакуємо валізи до Єгипту, щоб потрапити на одне з найнеймовірніших шоу року, а по-друге, ніяких слів і описів не вистачить, аби розказати вам, що саме зараз чекає на вас біля пірамід Гізи.

Тому просто повідомимо вам кілька основних фактів і допоможемо спланувати подорож.

Що відбувається? Шоу Forever is Now!

Такого ще ніколи не було! Піраміди, яким більше 4 500 років і які є одним з семи чудес світу, стали арт-простором для сучасних світових митців. Художники з різних країн встановили тут масштабні та вражаючі арт-об’єкти.

  • Арт-споруди виглядають так приголомшливо, що здаються нереальними, і треба ущипнути себе, аби впевнитись: усе, що ви бачите – це насправді! Про кількість лайків та перепостів фото з виставки, які ви отримаєте, ми вже просто мовчимо.
  • 10 митців добряче попрацювали зі змістами, щоб показати єдність історії та сучасності, і кожна робота викликає купу захвату, питань та рефлексій. Ідеальне поєднання, чи не так?

Де й коли?

  • Багато активностей з нагоди відкриття виставки буде тривати до 07.11.2021. Самі ж об’єкти організатори обіцяють залишити тут і надалі, але ж так хочеться побачити всю цю красу якнайшвидше і одними з перших, тому дійсно варто прямо зараз забронювати подорож до Єгипту.
  • Усе дійство чекає на вас біля пірамід Гізи, до яких ви можете дістатись, придбавши екскурсію на піраміди з будь-якого курорту Шарм-ель-Шейха, Хургади або Марса-Алама.
  • Найближчі рейси: Київ – Шарм-ель-Шейх та Київ – Хургада вилітають щоденно. Місця є навіть на завтра!

Це буде одна з ваших найкрасивіших та найбільш вражаючих спонтанних подорожей ever*, про яку ви згадуватимете та розповідатимете роками. Тому не баріться і вирушайте до Єгипту, щоб відкрити його заново!

* в перекладі з англійської – будь-коли