Агентам

Дубай романтичний: чим зайнятись?

Крамниці заполонили листівки та букети квітів, кульки, коробки цукерок та іграшки у вигляді сердечок… Начебто всі ці атрибути – давно перевірені подарунки до Дня святого Валентина, але ж для своєї половинки хочеться чогось особливого і незвичного, правда ж?

Ми вирішили вам допомогти з ідеальним сюрпризом і пропонуємо порадувати свою кохану людину красивою романтичною подорожжю. Куди? У неповторний та неймовірний Дубай!

А перед тим, як розказати про ідеї святкування Дня закоханих, нагадаємо, що Дубай з Join UP! це:

  • Зручний переліт до Дубая на крилах SkyUp з Києва у понеділок, середу, суботу та неділю.
  • Виліт з Києва о 10 ранку – і це ідеальний час, щоб і виспатись, і мати ще багато часу для прогулянок у перший день відпочинку.
  • Величезний вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо найромантичніші:
  • Багато цікавезних екскурсій, щоб ви точно провели час насичено та незвично.

ПІДБІР ТУРУ

Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку ОАЕ:

Дубай – це місце, що наче створене для романтики та освідчень у коханні.

«Ну хто ж не мріє почути заповітні слова на висоті 828 метрів на оглядовому майданчику найвищої у світі будівлі? Або прочитати ніжну валентинку, яку кохана людина підкладе під чашечку кави із золотом? Чи як вам ідея зробити пропозицію руки і серця у ресторані в пустелі? Тож не зволікайте та плануйте святкову подорож до ОАЕ прямо зараз!»

ДЕ СКАЗАТИ «Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ» У ДУБАЇ

Біля музичних фонтанів. Величні, яскраві та вражаючі – вони і стануть вашою сценою для романтичного зізнання. Яка пісня буде грати в цей особливий момент? «I will always love you» Хьюстон чи «I’ve got you under my skin» Сінатри? До речі, нові фонтани з’явилися на півострові Пальма Джумейра в локації The Point.
У парку Dubai Miracle Garden. Подарувати своїй половинці мільйон квітів одночасно – чи не мрія? Тоді просто вирушайте на прогулянку до Dubai Miracle Garden, де на вас чекає неймовірний сад. А коли ще замислюєшся, скільки зусиль та вмінь потрібно, щоб такий сад з’явився у країні, яка ще близько 50 років тому була суцільною пустелею… Прямо дух перехоплює!
На прогулянці по Dubai Marina. Хочете запаморочливий антураж до свого зізнання? Ось ще одне місце – Dubai Marina, де так красиво ввечері – підсвічені хмарочоси, краєвиди затоки та місячне світло. Фантастика!
У підводному готелі. Забронюйте ніч у справжнісінькому підводному номері в готелі Atlantis The Palm, і незабутні враження вам гарантовані! Тільки уявіть, як ви засинаєте в обіймах своєї половинки і дивитесь на рибок, що пропливають за скляною стіною.
В одному з розкішних ресторанів Дубая. Ох, який же тут вибір! І з панорамними краєвидами, і зі стравами від іменитих кухарів, і з дизайном від відомих модельєрів – вам залишилось тільки вибрати. Наприклад, як вам один з цих ресторанів?

7 Elephants Dubai

Chateau Blanc

Pierchic Restaurant

Seagrill Restaurant and Lounge у Fairmont the Palm

У пустелі. Навкруги піски і дюни, і тільки ви – вже покатались на квадроциклах чи джипах, а тепер вечеряєте в гостях у жителів пустелі. Чи не найкраще місце, щоб сказати: «Хочу пробути з тобою стільки днів, скільки піщинок у цій пустелі!»

Кажіть коханим про свої почуття щодня! Даруйте одне одному неймовірні моменти і насолоджуйтесь спільними мандрівками разом з Join UP!.