Агентам

Шрі-Ланка: океан подарунків від Cinnamon Bey 5* та наших улюблених готелів

Зізнавайтеся, вже скучили за Шрі-Ланкою?

Бо ми увесь час згадували цей прекрасний напрямок — лазурові океанські хвилі, поєднання колоніальної архітектури та загадкових екзотичних традицій, заходи сонця, які закохують в себе з першого погляду, прогулянки з величними слонами та дегустацію пряних страв на тихому узбережжі… Здається, тільки й чекали слушної нагоди сюди повернутися.

Мандрівка до Шрі-Ланки з Join UP! це:

  • Чартерні рейси на крилах SkyUp стартують вже 28.12, також пропонуємо перельоти разом з Qatar Airlines, Turkish Airlines, Air Arabia.
  • Зручна польотна програма з вильотами щочетверга та щонеділі на 10 та 11 ночей.
  • Насичена екскурсійна програма для подорожей різної тривалості.
  • Великий вибір готелів для мандрівників із сертифікатом про повну вакцинацію та без нього.
  • Постійні акції та знижки. Наприклад, зараз для наших мандрівників діють такі спеціальні пропозиції:

При бронюванні цих готелів отримуйте в подарунок ваучер на $100, який можна використати на замовлення екскурсій від нашого партнера Deluxe Holidays, та ваучер на $50 при бронюванні готелю Coral Sands 4*.

А також знижки на проживання у таких готелях:

  • Temple Tree Resort & Spa 4* (Індурува) — 10% знижки для дат бронювання з 06.12.2021 до 31.12.2021 та дат проживання з 06.12.2021 до 30.04.2022
  • Royal Palms Beach 5* (Калутара) — 20% знижки для дат бронювання з 3.12.2021 до 06.01.2021 та проживання з 28.12.2021 до 31.01.2022, 15% знижки для дат бронювання з 06.01.2022 до 31.01.2022
  • Tangerine Beach 4* (Калутара) — 20% знижки для дат бронювання з 03.12.2021 до 06.01.2022 та проживання з 28.12.2021 до 31.01.2022, 15% знижки для дат бронювання з 06.01.2022 до 31.01.2022

Один з наших улюблених готелів, Cinnamon Bey 5* також пропонує крутий подарунок для гостей, а ми у Join UP! пропонуємо вам сприймати це як знак долі, щоб почати негайно пакувати валізи! Розповідаємо деталі.

Умови акції:

  • Відпочивайте у готелі Cinnamon Bey 5*, Берувела* та отримуйте ваучер на $100 на екскурсію у подарунок.
  • Період бронювання — з 20 грудня 2021 року до 31 січня 2022 року.
  • Період проживання — з 28 грудня 2021 року до 31 січня 2022 року.

ПРО ГОТЕЛЬ

Берувела, де розташований Cinnamon Bey 5*, — одне з найпопулярніших та найкрасивіших сучасних міст Шрі-Ланки. Колись це було невеличке мальовниче селище, сьогодні ж воно перетворилося на сучасний курорт з розвиненою інфраструктурою та безліччю привабливих туристичних спотів. Тихе та затишне, з протяжною береговою лінією і чистими пляжами, воно є ідеальним вибором для сімейного відпочинку. А представник великої мережі Cinnamon Bey 5* — безперечно, один з найкращих готелів у Берувелі з безліччю відчутних переваг. Наприклад:

  • Розташування. Готелю належить величезна, щедро озеленена територія. Фактично з одного боку його оточують доглянуті газони та кокосові пальми, а з іншого — океанське узбережжя, до якого облаштований власний вихід. Пляж заслуговує на окрему згадку — вода тут прозора, дно з різноманітним та красивим підводним світом, що приваблює любителів снорклінгу. Зовсім поруч — великий риф, який не дає надто високим хвилям дійти до берега. Тож тут можна насолоджуватися приємним та безпечним купанням навіть наймолодшим мандрівникам.
  • Номери. Затишні номери обладнані усім необхідним для комфортного проживання гостей. Інтер’єр сучасний — у ньому багато світлих кольорів та натуральних матеріалів. Є можливість вибрати номер з чудовим видом на океан. Також у кожній кімнаті є власний балкон, з якого дуже зручно спостерігати ті самі славетні ланкійські заходи сонця.
  • Кухня. Годують гостей готелю щедро та різноманітно. Щодня тут подають безліч тропічних фруктів, зокрема соковиті ананаси та папайю. У меню присутні як страви національної кухні з місцевими прянощами та великою кількістю морепродуктів, так і звична європейська їжа – як-от: піца, паста або картопля фрі. Дітлахи зрадіють можливості посмакувати різноманітними йогуртами, свіжою випічкою та морозивом. Також на території працює 6 барів і ресторанів. Наприклад, ресторан Arabic Mezz2 пропонує великий вибір закусок мезе, а також страв із гриль-меню.
  • Розваги. У цьому готелі сумувати не доведеться — практично щодня тут можна натрапити на різноманітні розважальні заходи та програми. Так раз на тиждень тут влаштовують велике видовищне фаєр-шоу, а раз на кілька днів за вечерею можна насолодитися живою музикою.
  • Фішка. Територією вільно пересуваються невеличкі тваринки — білки або бурундуки. Вони вже звикли до компанії людей, тож залюбки наближаються до мандрівників в очікуванні ласощів. Також атмосферу доповнює хор тропічних пташок. Навіть у холі самого готелю влаштований невеликий внутрішній сад з буйною зеленню та фонтаном.

ПРОГУЛЯНКА ДО ҐАЛЛЕ

Ще один чудовий бонус. Отримайте ваучер, який дозволить вам вибрати будь-яку захоплюючу екскурсію. Наприклад, курортним містом Ґалле. Воно поєднує південноазіатські традиції та елементи європейської архітектури, здатні закохати в себе з першого погляду. Тож у наших планах:

Черепашача ферма. Ця ферма створена для того, щоб рятувати місцеву популяцію черепах. Тваринками опікуються волонтери, які з радістю розповідають відвідувачам цікаві факти про цикл життя рептилій. Тут є кілька басейнів з дорослими черепахами різних видів, а також з маленькими черепашатами, яких гостям навіть дозволяється брати до рук. Неподалік у піску зберігаються відкладені яйця, і, якщо пощастить, можна навіть стати свідком народження нових особин.
Річкове сафарі. Захоплива прогулянка річкою Маду-Ганга на моторному човні в супроводі досвідченого гіда. Дорогою можна на власні очі побачити безліч представників місцевого тваринного світу – як мавпочок, які стрибають вздовж берегів, так і невеликих крокодилів, що велично пропливатимуть повз. Прогулянка передбачає візит до кількох маленьких острівців з мальовничою природою, а також до місцевих пам’яток — як-от древній храм Кохдува.
Шахта, де видобувають місячний камінь. Тут можна дізнатися багато цікавого про традиційний місцевий промисел. Вам покажуть саму шахту з підйомником, у глибині якої видобувають нічим не примітне спершу каміння. Уже потім воно проходить складний процес, що складається з вимивання та обробки, і перетворюється на сяючі камінці, які стають окрасою багатьох виробів. Прикраси з ним можна придбати на місці — у фірмових крамницях.
Музей-фабрика національних масок. Ланкійські маски — справжні витвори мистецтва, за кожною з них ховається окрема легенда. І кожна з них унікальна, має свій вираз та використовується з певною традиційною та обрядовою метою. У місті Амбалангода влаштований цілий музей, присвячений їм. У ньому можна побачити величезну колекцію виробів, а також дізнатися про значення кольорів та матеріалів. Тут же зберігаються старовинні манускрипти, які у подробицях описують процес їхнього створення для різних обрядів.
Форт Галлє. Одна з найвідоміших історичних пам’яток Шрі-Ланки, форт Ґалле, є частиною Світової спадщини ЮНЕСКО. Це найбільша фортеця в Азії з тих, що були побудовані європейцями. Цю величну будівлю звели португальці ще наприкінці 16-го століття. Протягом багатьох років це місце вважалося морськими воротами між Європою та Азією. Саме сюди прибували великі торгові судна. Сьогодні в Ґалле приїжджають, щоб побачити цілий комплекс старовинних споруд — окрім самих стін форту, тут також є дзвонова вежа, старовинна церква, маяк, великий музей та мечеть.
Альона
Барчук
керівник напрямку Шрі-Ланка:

Шрі-Ланка — місце, де хочеться просто розслабитися та насолоджуватися життям: споглядати ідилічні пейзажі, смакувати тропічні фрукти та бовтати ніжками у воді.

«Тому важливо вибрати комфортний та затишний готель, здатний підтримати таку атмосферу. І Cinnamon Bey 5* — це саме те місце, яке я однозначно можу порекомендувати».

Не упустіть свою особливу можливість побувати на Шрі-Ланці з Join UP!

* проживання у готелях, зазначених у новині, доступне тільки для повністю вакцинованих мандрівників