Агентам

Beginner to Winner 2019. Ще більше можливостей!

Кінець року – ідеальний час для підбиття підсумків і нових починань.

Звісно, ми в Join UP! також  аналізуємо всі наші проекти і програми та, враховуючи весь досвід і ваші побажання, плануємо нові. Адже одна з наших головних задач – це зробити так, щоб ви працювали із задоволенням і отримували якомога більше вигод і корисних знань для успішної і продуктивної роботи. Тому на вас чекають деякі зміни у програмі лояльності, що вам вже полюбилася – Beginner to Winner. Що ми змінили? Додали ще більше опцій, які вам неодмінно сподобаються. Але про все по черзі.


Трохи про результати:

Програму Beginner to Winner ми запустили у травні 2017. І з того моменту ми з вами досягли вражаючих результатів.

  • Ми провели для вас більше 250 навчальних заходів (ЧайTime, регіональні семінари, роад-шоу, бізнес-сніданки і т.д.).
  • Ми організували першу виїзну церемонію нагородження Winner в Єгипті.
  • Ми створили для представників категорії Winner захід, який ви згадуєте й досі. Secret night – чарівна і таємнича казка для наших найкращих агентів.
  • А пам’ятаєте спецпроекти Wonderland та SecretGarden? Вони незабутні.
  • Ми провели разом багато часу в наших дивовижних промотурах: Hola-la – в Іспанії та Андоррі, Love is China – на острові Хайнань, WorkShop Infiniti – на Балі, Подорож зі смаком – на Кіпрі та інших. Ох і насичений був рік!
  • Ми впевнені, що 2019 року кількість агентів Winner буде тільки зростати!
  • У 2019 ми будемо поповнювати наш список країн і продовжувати відкривати світ українським туристам.
  • 2018 року відбулася ще одна знакова подія – поява стратегічного партнера-авіаперевізника компанії – SkyUp Airlines. Тепер наші туристи літають з комфортом на сучасних повітряних суднах Boeing 737- 800, Boeing 737- 700. Крім того, що ця авіакомпанія – наш основний партнер з чартерного перевезення, в кінці 2018 року стартували й перші регулярні рейси.

Новий рік – нові переваги

Що ж нового чекає на вас в рамках програми лояльності Beginner to Winner 2019 року? Ось основні моменти:

  • Прямуємо до цілей разом! Разом з вами ми збільшили кількість українців, які відпочивають у найрізноманітніших куточках світу, тому кількість туристів до наступного рівня збільшилася пропорційно збільшенню обсягу туроператора.
  • Усе для комфортної роботи. У новій програмі з’явилося багато інструментів, які дозволяють виконати план, адже ми хочемо, щоб робота завжди приносила вам задоволення. А ще опції програми стали більш вагомими і привабливими, тепер багато зі знайомих вам переваг ви знайдете в доповненому і розширеному вигляді.
  • Більше вигід. Ми значно розширили можливості для категорії Leader. Як саме? Дивіться в програмі.
  • Більше можливостей. Ми додали ще одну регіональну групу, де створені різні умови для міст-мільйонерів і невеликих міст вильоту.
  • Великий акцент на навчанні та розвитку. 2019 року ми надаємо особливого значення розвитку і навчанню:
    • Ми збільшили розмір знижки на рекламні тури – тепер замість 50% на рекламні тури в Туреччину та Єгипет для агентів Winner ми надаємо депозит в розмірі 150 $.
    • А також 2019 року ці бонуси доступні і для агентів категорії Leader!
    • Щоб відкривати і вивчати нові та екзотичні напрямки було приємно і цікаво, ми надаємо агентам Winner депозит в розмірі 600 $ на будь-який рекламний тур Join UP!
  • Продаж авіаквитків включено в план! Для того щоб нашим агентам було простіше виконувати план, ми включили продаж авіаквитків в програму Beginner to Winner, адже раніше продаж авіаквитків був виключений з підрахунку для переходу на новий рівень. Для агентів категорії Winner за продаж кожного квитка на регулярний рейс а/к SkyUp бонуси YES множаться на 2!
  • Окрема лінія дозвону для агентів категорії Winner. Щойно агент досягає цієї категорії, його телефонний номер потрапляє в базу Join UP!, і кожен дзвінок стає пріоритетним.

Марина Дайнеко

керівник відділу розвитку продажів

Програма Beginner to Winner існує вже третій рік, і за цей час неодноразово довела свою ефективність – адже ми бачимо, як активно агенти працюють над собою і постійно ростуть професійно.

«Програму ми розробляли таким чином, щоб кожному агенту надати ту підтримку і опції, які допоможуть йому на даному етапі його роботи. Ми ретельно відслідковували вашу активність та постійно розвивали програму, вдосконалюючи її для вас, тож тепер раді презентувати вам оновлену версію, яка надає ще більше можливостей для зростання. Ми дякуємо вам за високі результати, підтримку та віру і, звичайно, дружбу!»

Більш детально з новими опціями і умовами ви можете ознайомитись тут. А також, звернувшись до вашого куратора. Для того щоб детальніше ознайомитися з програмою, стежте за анонсами. У січні 2019 ми проведемо вебінар, де Марина Дайнеко розповість про програму і відповість на всі запитання щодо програми.

Впевнені, що нові можливості будуть мотивувати вас на ще більші досягнення і професійне зростання!