Агентам

Албанія: скоро літо!

Певно, давно ми всі так не чекали на літо – адже зараз усі в передчутті, що кордони повністю відкриються і всі подорожі, які не стались з нами 2020 року, таки відбудуться у 2021!

Отже, пропонуємо активно готуватись до теплого сезону вже зараз, щоб провести його максимально цікаво та насичено. І почнемо з Албанії – країни, яка тільки розвиває свій туристичний потенціал і дуже старається догодити кожному гостю. Упевнені, ця країна стане для вас справжнім відкриттям – красивим та яскравим.

Альона
Барчук
керівник
напрямку Албанія:

Албанія – одна з перших країн в Європі, яка відкрилася для іноземних туристів у дуже складному сезоні 2020 і була найстабільнішим туристичним напрямком протягом усього минулого року.

«Такою вона залишається і досі. Тут створені всі умови для відпочинку і при цьому виконуються всі правила для вашого захисту. Ми впевнені, що і 2021 року влада Албанії зробить все можливе для своєчасного початку сезону і стабільної роботи туристичних компаній у літній період, тож плануйте свою красиву подорож до Албанії вже зараз!»

АЛБАНІЯ – СУЦІЛЬНІ ВИГОДИ!

Ми в Join UP! кілька років тому відкрили для себе Албанію і тепер робимо все, щоб ви також закохались у цю чудову країну. Саме тому ми постійно та із задоволенням розповідаємо вам про всі новинки та вигоди. І ось чудовий привід прямо зараз запланувати подорож і побалувати себе влітку.

Компанія ALER Travel  на честь свого дня народження (цілих 13 років!) дарує подарунки вам!

Які? Дуже класні!

 Ночі FREE + Трансфер FREE

Важливі деталі:

Акція діє на всі бронювання, зроблені в період з 13.01.2021 до 31.01.2021, таких готелів:

При бронюванні проживання на будь-які дати сезону на період від 7 до 9 ночей дві останні ночі надаються безкоштовно.

При бронюванні проживання на будь-які дати сезону на період від 10 ночей і більше три останні ночі надаються безкоштовно.

При бронюванні проживання в готелях мережі ALER Group у період дії акції ви також отримуєте безкоштовно груповий трансфер.

ПОШУК ТУРУ

Трошки фактів:

  • Готелі цієї мережі затишно розмістились по всьому узбережжю Албанії на Адріатичному та Іонічному морях.
  • Ми вже не перший сезон пропонуємо ці готелі і, завдяки їхньому сервісу, душевному підходу та вмінню створювати затишок, лише ще більше в них закохуємось.
  • Новинка ARIA Karpen Resort & SPA 5*. ALER GROUP відкриє новий готель недалеко від Дурреса – це чудовий новий п’ятизірковий готель на першій лінії широкого піщаного пляжу Адріатичного моря. Резорт працюватиме за системою «все включено», до послуг гостей – Spa-комплекс та анімація.
  • Ви можете вибрати готель на одному з курортів:
    • Дуррес – на Адріатичному морі
    • Вльора, що ділить Адріатичне та Іонічне моря
    • Саранда та Ксаміль – на Іонічному морі

Який курорт вибрати?

ДУРРЕС

Ідеальний для сімейного відпочинку з дітьми – тут пологий вхід у море, вода в якому швидко прогрівається.

Тут є багато різних історичних пам’яток – руїни римських часів, найбільший на Балканах амфітеатр, італійські віяння в архітектурі, які можна побачити в тутешніх будівлях.

ВЛЬОРА

Ще одне прекрасне місце для сімейного відпочинку – ви неодмінно оціните неймовірну набережну, що простягнулася на 7 км, з безліччю ресторанчиків, кафе та крамничок.

Звідси відкривається чудовий вид на затоку, півострів Карабурун та острів Сазан.

САРАНДА

Чудове місце для спокійного відпочинку. Тим не менш, якщо ви полюбляєте нічне життя з барами та дискотеками – вам теж сюди!

Цей курорт омивають води Іонічного моря, а з протилежного боку лежить грецький острів Корфу. Окрім фантастичного моря, тут варто звернути увагу на руїни стародавнього міста.

КСАМІЛЬ

Свіжа риба і мідії, бухти з білим піском… Чим не ідеальне місце для сімейного відпочинку і відпочинку з дітьми?

Курорт на півдні Албанії біля кордону з Грецією, який за прекрасне море ще полюбляють називати Албанськими Мальдівами. Що ж, вода тут дійсно красивого кольору і абсолютно прозора.

Тож з планами на літо вже вирішили. Вам залишилось лише визначитись з курортом та з готелем!