Агентам

«Зустріч вдома» від Join UP!: моменти, що об’єднують

Ми дуже скучили за нашим живим спілкуванням і офлайн івентами. Тому так тішимося з кожної можливості побачитися наживо, обійнятися, відчути щирість емоцій, підтримку і силу нашої єдності. Кожна така зустріч є для нас особливою і надихає далі підтримувати одне одного та розвивати туристичний ринок.

Тож, щоб побачитись з вами та нарешті досхочу наговоритися, ми провели цілу серію офлайн заходів «Зустріч вдома», під час яких ще раз впевнились, що наша сила – в єдності.

Ірина
Мосулезна
Managing Director Join UP!

Ця зустріч переростає в невеличку традицію, бо в деяких містах проходила вже не вперше.

«А в деяких, наприклад як Дніпро та Івано-Франківськ, «Зустріч вдома» була нашим першим офлайн заходом за період повномасштабної війни в Україні. Вона стала крутим подихом нового свіжого повітря. Відчувалася її особлива важливість як для нас, так і для агентів, адже саме підтримка зараз дуже працює і надихає».

Євгенія
Мудрик
агенція ФОП Шуткова О.В. м. Чортків

Мала честь бути запрошеною на “Зустріч вдома” з улюбленим оператором Join UP!

«Було смачно, комфортно і дуже по-сімейному. Крім корисної інформації про сезон весна-літо 2023, приємним бонусом стала зустріч з такими вже рідними колегами та агентами! Чекаю на нові запрошення».

Зеніна
Людмила
топ-менеджер з продажу “Гермес Тур”, м. Вінниця

Кайфова зустріч з нашими партнерами!

«Найбільший туристичний оператор України Join UP! провів для нас бізнес-сніданок з чудовими смаколиками, цікавою інформацію і новинками. Ми продовжуємо ще тіснішу співпрацю, зокрема з оновленим ВІП-відділом, який досконало виконує всі забаганки наших туристів. Дякуємо за це партнерство та підтримку».

Алексеєнко
Наталія
агенція “За чотири моря”, м. Запоріжжя

Зустріч вдома завжди тепла!

«Рада була зустріти своїх колег, яких не бачила, здається, дуже давно, наче у минулому житті! Але життя триває, це ми точно усвідомили! Багато цікавої та важливої інформації здобула, а головне отримала натхнення для подальшої роботи! Дуже дякую, чекаємо на нові зустрічі!».

Прокопенко
Юлія
агенція “Поїхали з нами”, м. Кривий Ріг

Це був той самий випадок коли корисне і приємне – поруч!

«Зустріч була інформативною і цікавою. Отримали нові знання, які вже використовуємо у своїй роботі. Окрема подяка за теплу атмосферу та весняно-квітковий настрій».

Борисова
Олена
агенція “Планета-Тур”, м. Дніпро

Щасливі миті улюблених і жаданих зустрічей з колегами напередодні літнього сезону.

«Нові напрямки, класні фішки, амбіційні плани й омріяні подорожі у такий нелегкий для нас час. Дякую туроператору Join UP! за теплу зустріч, плідну працю, цінну інформацію для нас, турагентів, надію і віру в наше туристичне майбутнє. Приємно разом із вами починати новий сезон».

6 міст, 138 агентів, безліч радісних емоцій та корисних інсайтів. Ми підводили підсумки 2022 року, планували літній сезон 2023, відповідали на запитання, обмінювалися ідеями. Було насичено, правда ж? Давайте разом згадаємо, які найактуальніші теми вдалось разом обговорити.

ДОЛУЧАЙТЕСЯ!

Розуміючи, що одне з наших головних завдань – підтримка та об’єднання української туристичної спільноти, ми обговорили з вами наш проєкт “Долучайтеся!” , в рамках якого запрошуємо до мережі франчайзингу турагентів, що поділяють наші погляди і прагнуть розвитку, і пропонуємо пільгові умови вступу, щоб підтримати вас.

Марина
Дайнеко
директор з продажів Join UP!

Зараз наша сфера приймає дуже багато викликів, але для нас важливо не тільки вірити в майбутнє туризму в Україні, але й підтримувати та об’єднувати ринок

«І, звісно, для нас величезне значення мають наша позиція і принципи – ми, як українці, ніколи не будемо працювати з брендами, що не пішли з росії і спонсорують війну. Уже зараз ми готуємось до Перемоги і до того, що через туристичний бум у нас з вами буде в рази більше роботи. І цей проєкт ми розробили для тих, хто хоче долучитись до сильного українського бренду і готовий іти далі разом з нами. Отже, зараз, бачачи запит від ринку, ми вирішили створити програму “Долучайся” з пільговими умовами вступу до мережі Join UP! для агентів, що мають досвід роботи».

ПІДТРИМУВАТИ УКРАЇНСЬКЕ

На кожній “Зустрічі вдома” ми з вами говорили про те, що наразі українська туристична спільнота об’єднана як ніколи, але у нас попереду ще дуже багато роботи на своєму фронті. Наприклад, разом з вами донести до кожного агента і туриста важливість співпраці саме з українськими компаніями і ретельної перевірки тих, з ким працювати – адже, на жаль, не всі російські компанії пішли з ринку туризму.

Український туризм вистоїть у всіх кризових ситуаціях, якщо ми разом докладатимемо до цього зусиль, підтримуватимемо одне одного, будемо свідомо ставитись до вибору партнерів.

МАСШТАБУВАННЯ JOIN UP! – НОВІ ГОРИЗОНТИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО ТУРИЗМУ

2022-й став для нас роком зростання та масштабування. Ми використали кризу як трамплін, і зараз Join UP! представлений в Україні та має 6 бізнес-юнітів у країнах Європи та Казахстані. Для нас це можливість посилити експертизу та ще більше заглибитися у світові тенденції, щоб створювати найкращий продукт та власні тренди. А для українських туристів та агентів – можливість працювати з перевіреним українським туроператором.

Зараз ми особливо уважно слухаємо ринок, адже нові реалії вимагають нових рішень.

Аналізуючи потреби нашого ринку, Join UP! уже рік працює над створенням особливого продукту для українців.

  • З травня ми почали пропонувати тури з трансферами для українців до аеропорту Кишинева.
  • Восени стартували наші вильоти на крилах SkyUp з Жешува до курортів Єгипту.
  • Згодом створили окремий продукт саме для українців з вильотами із румунського аеропорту в Сучаві.
  • Запропонували тури з трансферами з різних міст України до найближчих аеропортів (Жешув, Кишинів, Сучава) із зручним графіком рейсів.
  • На літній сезон 2023 запустили автобусні тури до Туреччини, Болгарії, Чорногорії та Греції з різних міст України. З особливою концепцією харчування Celebrate your road* та Kids Friendly** підходом.

ЛІТО 2023 З JOIN UP!

У нас вже все готово до яскравого літнього сезону. Цього року знову буде багато моря, класних готелів і, як завжди, найтепліший прийом на улюблених курортах. Перелік напрямків, особливості логістики та вигоди за кожним із них зібрали в невеличку шпаргалку.

Катерина
Кузьмінська
менеджер продукту відділу маркетингу Join UP!

Українські туристи неймовірні! Їхнє прагнення до мандрівок і розуміння, що подорожі найкраще лікують ментальний стан, вражають і надихають!

«Тому ми, як український оператор, прагнемо робити ще більше як для туристів, так і для наших агентів: кращі умови для подорожей, більш вигідні умови і ціни для бронювання, круті акції і апгрейди. І дуже хочеться восени знову зібратись на “Зустрічі вдома” і почути круті відгуки про сезон літа 2023».

Обирайте, що стане вашим хітом цього літа!

Join UP! об’єднує заради яскравих подорожей і незабутніх зустрічей вдома!