Агентам

Жіноча справа

Міжнародний жіночий день – хороша нагода нагадати кожній з вас про те, що всі справи у світі можуть бути жіночими.

Самореалізація і бізнес – це і жіноча справа. Жінки все частіше очолюють компанії, починають і розвивають свій бізнес. Зараз кількість жінок і чоловіків серед керівників та ФОПів в Україні майже однакова. Жінки впевнено посідають місця у рейтингах на кшталт Forbes. І 2022 року 8 українок увійшли до списку «100 жінок 2022 року» від BBC.

Туризм – це і жіноча справа. Понад 50% працівників сфери туризму – жінки1, а в Україні вони очолюють 66% туристичних компаній2. Так, красиво і впевнено попри пандемії та кризи жінки розвивають сферу, що стала одним із найбільш динамічно зростаючих та значущих секторів світової економіки.

Захист країни – це і жіноча справа. Це доводять 38 тисяч жінок в Україні, які служать на військових спеціальностях, із них – 5 тисяч на передовій. Понад 8 тис. жінок обіймають офіцерські посади3. Із 2014 року 257 українок отримали бойові нагороди4. Пліч о пліч з ними стоять тисячі жінок парамедикинь та волонтерок, які віддано працюють для наближення перемоги. Пишаємося і щодня дякуємо вам за це!

Ми захоплюємося кожною з вас. І щоб ви пам’ятали, що можете абсолютно все, ми розпочинаємо спеціальний проєкт – інтерв’ю з жінками, які run the travel world. Упевнені – ці історії надихнуть вас!

Бажаємо вам упевненості у власних силах, нескінченних можливостей і щоб усі бажані світи вам підкорялися. Ви на це точно заслуговуєте.

 З любов’ю, Join UP! 


1 За даними Світової туристичної організації.
2 Згідно зі статистикою Українського центру соціальних досліджень.
3 Цифри надані Міністерством оборони України.
4 За даними правозахисників із Security Women.