Агентам

Відпочинок на турецькому узбережжі — три готелі для захопливої сімейної мандрівки

Плануєте взимку вирушити разом із дітьми на маленький перепочинок ближче до тепла? Якщо ви вже замріялись про морський бриз та лагідне сонце, радимо вам звернути увагу на відпочинок у турецькій Анталії.

Цей курорт чудово підходить для сімейної подорожі. Влаштуйте незабутню відпустку та додайте яскравих фарб до ваших спільних спогадів. Адже найкращий відпочинок — це час, який ми проводимо з найріднішими.

Цього разу ми пропонуємо одразу три готелі на турецькому узбережжі Середземного моря. Який із них вибрати — вирішувати вам, але про кожен ми розповімо детальніше, аби ви могли обрати, де провести наступну відпустку.

Готелі

Aquaworld Belek By MP Hotels 5*

Цей п’ятизірковий готель, розташований поблизу Анталії, має чудову зелену територію із мальовничими пальмами та, звичайно, розкішний піщано-гальковий пляж.

До ваших послуг 11 типів номерів у корпусах або в бунгало, серед яких ви зможете обрати найкращий для себе варіант. Гості Aquaworld Belek мають можливість відвідати сауну, хамам чи СПА-салон, а також позасмагати біля будь-якого басейну готелю — тут їх теж 11. Для дітей працює дитячий клуб, басейн з водними гірками, ігровий майданчик та анімація. До послуг наймолодших мандрівників дитячий буфет.

Ввечері, коли турецьке небо запалює зорі, для гостей починається шоу-програма, що з виступами діджеїв, а також живою музикою, яка наповнить ваш відпочинок атмосферою справжнього свята.

Justiniano Park Conti 5*

Justiniano Park Conti 5* — чудове місце для сімейного відпочинку — тут є 4 басейни з водними гірками, клуб для дітей, активна анімація та навіть маленький зоопарк із екзотичними птахами та невеликими тваринами.

Шанувальники активного відпочинку можуть відвідати тренажерний зал, тенісний корт, футбольне поле, або зіграти у волейбол на пляжі. Якщо вас цікавлять водні види спорту, Justiniano Park Conti 5* може запропонувати вам безліч відповідних розваг. Вечірня програма передбачає різноманітні шоу та концерти.

Система харчування в готелі — All Inclusive, шведський стіл головного ресторану запропонує вам дійсно широкий вибір страв. Також є ресторани A ‘La Carte, де для маленьких гурманів складене спеціальне дитяче меню.

AQI Pegasos Club 4*

Цей готель може похизуватися великою кількістю розваг, які точно не дадуть вам занудьгувати. Тренажерний зал, боулінг, більярд, баскетбол, стрільба з лука та цілих три тенісних корти — справжній рай для спортсменів.

А ті туристи, які приїхали насолодитися релаксом, зможуть відвідати сауну, хамам чи піти на масаж.

Маленькі мандрівники також знайдуть для себе розваги — для них працює ігрова кімната, дитячий клуб та міні-диско. Два басейни, власний піщаний пляж та аквапарк додадуть до вашого відпочинку ще більше веселощів.

Анталія — це релакс в оточенні морської блакиті та величезна кількість розваг для всієї родини. Обирайте відпочинок, який підходить саме для вас, а ми з радістю допоможемо вам у цьому!