Агентам

Velvet Season*: Топ причин продовжити літо біля моря

Усе частіше хочеться наспівувати “Вже осінь прийшла у мій сад…”, а хтось ще досі не був на морі. Мабуть, теж чекає оксамитового сезону. І це чудове рішення. Чому? Розповідаємо.

ІДЕАЛЬНА ПОГОДА

Ті, хто погано переносить спеку, нарешті дочекалися свого часу. На курортах Болгарії, Середземномор’я та Адріатики починається сезон найкомфортніших температур: до +30°C вдень. А море зазвичай залишається теплим (до +20°C) майже до середини жовтня. Саме те, що треба, щоб і накупатися, і нагулятися курортними містечками, і на екскурсії з’їздити.

📍 Крит: повітря +27–23°C, море — +26–23 °C.

📍 Кіпр: повітря +25–22°C, море — +24–20 °C.

📍 Туреччина: повітря +32–27°C, море — +26–25 °C.

📍 Албанія: повітря +29°C, море — +25–23 °C.

📍 Болгарія: повітря +25°C, море — +23–20 °C.

📍 Чорногорія: повітря +27–25°C, море — +22°C.

📍 Іспанія: повітря + 25–22°C, море — +24–21°C.

МЕНШЕ ТУРИСТІВ

Хочете насолоджуватися вечерею за столиком на терасі улюбленого ресторану? Будь ласка, він ваш! Сфотографувати пам’ятку без натовпів на фоні? Вибирайте ракурс! Не прокидатися о 6-й ранку, щоб зайняти місце на пляжі? Теж легко! В оксамитовий сезон на курортах на багато менше туристів, бо ж закінчуються канікули у школах та ВНЗ, період відпусток – також позаду. Атмосфера тут стає більш камерною і спокійною, легше розслабитися, переключитися, побачити справжнє життя локалів та насолодитися ним сповна. А персонал у готелях і ресторанах може приділити більше часу кожному гостю, що означає ще кращий сервіс.

БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ ЗА ТІ САМІ ГРОШІ

Час відкривати вішліст з готелями, які влітку не відповідали бюджету на відпочинок. Дуже ймовірно, що цієї осені здійсниться чиясь тревел-мрія. Адже в цей період ціни на послуги на туристичних курортах падають, і за ті ж самі кошти можна дозволити собі набагато більше.

Літо продовжується! Не пропустіть можливість отримати від нього додаткові враження та вигоди разом із Join UP!™.


*з англ. Оксамитовий сезон