Агентам

Танзанія разом із Join UP!: летимо на крутезне сафарі ловити момент

Безкрайні савани, дикі й вільні тварини, величні баобаби, в яких, за словами місцевих, живуть духи, гігантська Кіліманджаро і кактуси, а також колоритні звичаї племен масаїв… Що з цього варто уваги — вирішувати вам, але ми пропонуємо поєднати. Тож діставайте свій фотоапарат або готуйте камери на смартфонах, бо Join UP! запрошує приєднатися до неймовірної пригоди — вирушаймо відпочивати на екзотичному Занзібарі з можливістю відправитися на незабутнє сафарі до одного з найбільших національних парків Танзанії!

ДИКИЙ, НЕПОВТОРНИЙ СВІТ

Ви знали, що Танзанія славиться на весь світ найбільшою кількістю тварин на один квадратний кілометр? Вражає, чи не так? Там стільки всього можна побачити! А чи чули ви колись, наприклад, про «Велику п’ятірку» Африки? Раніше так називали найбажанішу здобич на полюванні в Африці, але сьогодні це — найвеличніші тварини цього континенту. А також у Танзанії можна показати дитині справжнього Короля Лева з мультика або відчути себе фотокореспондентом National Geographic. Чи вдасться вам зловити всю п’ятірку у свій об’єктив?

Знайомтесь — знаменита «Велика п’ятірка»

  1. Африканський слон, який є офіційно найбільшою твариною на планеті і має надзвичайно гарну пам’ять. Як будете на сафарі, неодмінно помахайте їм або посміхніться — хто знає, можливо, наступного разу, коли побачите їх знову, вони впізнають вас і привітаються хоботом у відповідь?
  2. Буйвіл — вони настільки спокійні та випромінюють ауру безтурботного життя, наскільки ж і небезпечні своєю силою. Крім того, у критичних ситуаціях люблять прикидатися мертвими, щоб захопити нападника зненацька.
  3. Леопард. Ці хижаки вражають своєю силою та унікальним візерунком плям, який з’являється від народження і не повторюється в природі. А їхня максимальна швидкість — аж 60 кілометрів на годину.
  4. Носоріг. Білий або чорний — вони мають товсту шкіру, яку важко прокусити, та важезне тіло, — від 500 до 3600 кг! — яким з легкістю можна задавити меншого нападника. А ви знали, що деякі прадавні носороги не мали рога, яким зараз так славляться ці тварини?
  5. Лев. Ці ссавці можуть обходитися без їжі цілі тижні, а ще в них є свій суворий ритуал — як правильно ласувати здобиччю. І тільки так й ніяк інакше!

НАСИЧЕНЕ, НЕЗАБУТНЄ САФАРІ

Поговорімо про сафарі, яке вкраде ваше сердечко? Бо ми вирушатимемо до неймовірної краси заповідника Селус, який є одним з найвідоміших парків в Африці. Тут і екзотичні тварини, і незвідана природа, і комфортний джип для пересування, і англомовні професійні гіди, які вже чекатимуть вас на сафарі. І, звісно, трансфер та внутрішній авіапереліт із Занзібару — ми вже казали, що про все подбали? Тільки не забудьте взяти з собою бінокль — для ще класніших краєвидів.

А яке воно — сафарі з нами?

  • Даруємо 20% знижки на одноденну подорож на сафарі! Цю акційну екскурсію можна придбати у вашого агента при бронюванні туру — не проминіть таку нагоду! Деталі можна знайти тут
  • Для справжніх дослідників, які закохані у природу та пригоди і прагнуть зануритися у ту саму колоритну атмосферу Танзанії, яка вже підкорила не одного вимогливого туриста, Join UP! пропонує також тури на:
  1. одну ніч, коли ви зможете присвятити весь день спогляданню та дослідженням на сафарі
  2. дві ночі, щоб встигнути вирушити на сафарі річкою Руфіджі, потім наземною частиною парку, а вже після цього приємним бонусом стане смачний пікнік!
  3. три ночі, щоб насолодитися прогулянкою лісом з бушменом, пообідати на сафарі та відвідати сусіднє село, а потім ще спуститися річкою та побачити маловідомі гарячі джерела у Бехо-Бехо. Колоритненько!

Адже чим більше днів — тим більше пригод, нових місць та можливостей. Щоб потім можна було розповідати: “Я провів ніч у лоджі… але посеред савани, де дикі тварини, та під таким зоряним небом, якого ще ніколи не бачив в житті. А ще спускався по річці, і навіть потоваришував зі справжнім бушменом з місцевого племені у тамтешніх джунглях. І знаєш що? Я хочу повторити!”

Якщо вам скажуть, що все це пригоди з якоїсь книжки Жуля Верна чи Карен Бліксен — направляйте їх до нас, бо ми знаємо, чим ще вразити!

А ще — ловіть наш топ порад, щоб почувати себе комфортно в жаркому кліматі Африки

візьміть з собою cпрей від комарів та якісний крем з SPF, бо сметанка тут точно не допоможе
вода в пляшках — must have* на цьому континенті для кожного туриста
комфортний та не обтислий одяг — на день, та додаткова кофтинка — на вечір
зручний капелюшок, який збереже голову та волосся від пекучих промінчиків

КОЛИ ДОСВІД ВАРТУЄ КОЖНОЇ ХВИЛИНИ

У всіх нас є моменти, які хочеться стерти з пам’яті та прожити знову. Ми розпитали відданих своїй справі мандрівників, для яких сафарі в Танзанії стало подією, сповненою тих самих моментів, які залишаються з тобою на все життя.

Катерина
Артюх
Керівник відділу продакт маркетингу Join UP!

“Занзібар — місце для релаксу та повного відʼєднання від свого повсякденного життя. Вам більше не потрібні підбори, бо достатньо одних шортів та пари футболок, щоб бути щасливою. Це місце, де всі буденні проблеми відходять на задній план. Моя порада — обовʼязково включати сафарі в Танзанії до своєї подорожі, тому що без нього повної картини відпочинку не буде.

Це як відвідати Рим без Ватикану або Туніс без Сахари. Нашій екскурсійній групі пощастило, і ми побачили більшість тварин: зебр, жирафів, слонів, левів, гієн, антилоп, бабуїнів, кабанів, буйволів. Якби в мене була можливість прожити декілька днів свого життя ще раз, я б однозначно вибрала пару днів на сафарі. Тут повсюди вирує знаменита атмосфера “Акуна Матата” — ніяких проблем, життя в кайф.

Для затятих мандрівників особливо раджу відвідати відкритий океан під час однієї з екскурсій — Safari Blue, яка проходить на старовинному човні дау. Туристи мають шанс поплавати в лагуні, поїсти смачні морепродукти, екзотичні фрукти, і подивитися на коралові рифи та океанських жителів”.

Юлія
Діонісієва
Керівник SMM відділу Join UP!

“Сафарі — це обов’язковий пункт, якщо ви летите відпочивати на Занзібар. Бо саме тут, а не на самому острові, ви можете побачити савану і всіх тих тварин, які часто зустрічаються за цим напрямком. Можливість опинитися у мультику «Мадагаскар» чи «Король Лев», тільки в реальності, — неоціненна. Ганяти саваною у пошуку зебр, рахувати жирафів, вчитися розрізняти види антилоп та не вірити очам, коли слон вирішить попозувати перед вашим джипом на камеру.

Ми бачили, як бабуїни на замовлення слонів збивали їм фрукти з дерев. Тут приходить справжнє розуміння, що савана — це жива екосистема, а тварини якось все ж таки вміють розмовляти між собою.

Одежу раджу вибирати не яскравих кольорів, щоб не злякати мешканців савани, і не тваринних принтів. І не забудьте виспатися перед поїздкою, бо виїзд на сафарі — нічний, а вам потрібно цілий наступний день протриматися бадьорим. Корисна порада — беріть з собою павербанк, бо захочеться пофотографувати все! Проте не забудьте відкласти камеру хоч на мить та побути в моменті. Ви будете у захваті.

Я хотіла б колись спробувати сафарі на декілька днів, щоб заночувати в лоджах — спеціальних бунгало в національному стилі посеред савани. Хочу зустріти світанок та захід сонця, поспостерігати, як змінюватиметься тут ритм життя залежно від часу доби та тамувати подих, дослухаючись до звуків навколо”.

ВІДПОЧИНОК НА ЗАНЗІБАРІ

Перед поїздкою на сафарі на туристів чекатиме острів Занзібар, блакитні води та білі пляжі якого зачарують своїми пейзажами та райським відпочинком. А підводний світ там — просто неймовірний! На курортах острова є багато клубів, які пропонують дайвінг, снорклінг або просто поїздии верхи на конях.

А ще ми все для вас підготували:

  • Літаємо на Boeing 787-800 на 189 крісел з авіакомпанією SkyUp

Рейси будуть прямими і триватимуть лише на годину довше очікуваного через зупинку для дозаправки в Хургаді. Однак пасажирам не потрібно буде пересідати під час цієї зупинки — вони залишаться на борту, а кондиціонування під час дозаправки буде увімкнено.

  • Мандрувати починаємо з 01.11, тож ще є час закінчити всі справи та взяти відпустку для омріяного відпочинку
  • Цікаві екскурсії та можливість відправитися на захопливе сафарі, де ви отримаєте нові знання та чудові спогади
  • Хороший вибір готелів, в яких захочеться зупинитися надовго:

Тож складаємо план та мініпутівник, отримуємо знижку на сафарі і летимо відпочивати та ловити на камеру дику природу Танзанії!


*must have — треба мати