Агентам

Святкуємо день народження Роналду і плануємо мандрівку до Мадейри!

Світ обожнює Криштіану Роналду. Ще б пак – колись четверта дитина з бідної сім’ї, а нині – жива легенда великого футболу. Така собі Попелюшка у бутсах, він став символом надії і здійсненних мрій.

 
Недивно, що за його сторінкою у Instagram спостерігає рекордна кількість фанів – 398 мільйонів (це приблизно 38 Португалій і півтори тисячі Мадейр!).

І 5-го лютого цей талановитий красень святкує свій день народження, тож ми у Join UP! подумали, що це – ідеальна нагода вшанувати ще одне його досягнення.

А саме – популяризацію своєї батьківщини, чарівного острова Мадейра, який нині став омріяною дестинацією для багатьох українських мандрівників.
 

Потрапивши під чари цього острова, можна забути про будь-які плани та маршрути. Та ми у Join UP! потурбуємося про те, щоб ви побачили, відчули та спробували все.

Мадейра із Join UP! це:

  • Комфортна мандрівка на літаках улюбленого SkyUp від Києва до океану. Дістанетеся до Мадейри так само швидко, як Кріштіану виводить збірну у фінал.
Київ – Фуншал з вильотами щосуботи
  • Екскурсії для мандрівників зі смаком Бажаєте погуляти місцями, де проходило дитинство знаменитого спортсмена? Ми покажемо! Хочете випробувати власну спортивну підготовку під час екстремальної прогулянки левадами? Не відставайте! Хочете увесь день милуватися океаном? Допоможемо дізнатися, звідки відкривається найкращий краєвид.
  • Готелі з крутими панорамними краєвидами, інстаграмними сніданками і чудовим сервісом. В одному з них нашим мандрівникам навіть м’яч від легенди футболу дарують! А ще радимо придивитися до таких:

Міні-маршрут для шанувальників Роналду:

Аеропорт Фуншалу

Одразу після прибуття до аеропорту (імені Криштіану Роналду, до речі), ви вперше отримаєте нагоду зустрітися з футболістом. Точніше – з його бюстом, який розмістили в будівлі.

Пам’ятник Роналду

Avenue Sa Carneiro 3, Funchal, навпроти входу в музей

Напис на прижиттєвому монументі скромно зазначає, що перед нами – найкращий футболіст у світі. За блиском відполірованого металу ви зможете здогадатися, якої частини тіла Бронзового Кріштіану заведено торкатися на удачу.

Музей CR7

Rua Princesa Dona Amelia 10, Funchal

Сфотографувавшись з монументом, проходьте прямо до музею спортсмена. Тут зібрана величезна (мабуть, найбільша у світі) колекція його трофеїв, футболок, сувенірної продукції та особистих речей, зібраних братом Роналду або переданих ним особисто.

Готель CR7

Av. Sá Carneiro, 9000-017, Funchal

Де, як не в готелі Роналду, варто зупинитися прихильникам зірки під час візиту на Мадейру? Тим більше що відразу після заселення на вас чекає неймовірний подарунок у вигляді підписаного Криштіану футбольного м’яча. До 30 березня всім мандрівникам від Join UP!, які бронюють готель не менше ніж на 7 ночей, вручають такий крутий трофей.

Ресторан CR7 Corner Pizza Burger Beer and Wine

Avenida Sa Carneiro Praça do Mar, Funchal

Зголодніли? Скуштуйте бургерів і піци в ресторані свого кумира. З літнього майданчика ви можете поспостерігати за тим, як до берега причалюють великі круїзні лайнери, а розмістившись всередині – подивитися один зі світових матчів, які постійно транслюються тут на великих екранах.

Громадський центр Санто Антоніо

Caminho das Romeiras, 10, 9020-117, Funchal

На стіні цього громадського центру ви побачите великий мурал із зображенням Роналду.

Бар Filhos D’Mar

Largo do Poço, 9300-130 Câmara de Lobos

Одне з місць на Мадейрі, яке за багатством колекції, присвяченої Криштіану, може посперечатися навіть з музеєм. Власник бару в невеличкому місті Камара-де-Лобуш є близьким другом знаменитості, тож він має кілька спільних фото з ним і безліч підписаних експонатів, якими гордо хизується у залі свого закладу.

Ух, ми навіть трішечки вам заздримо! Адже на вас чекає незабутня мандрівка до Мадейри разом із Join UP!