Агентам

Скарби Єгипту: акційні ціни на популярні екскурсії в Шарм-ель-Шейху від Join UP!™

Єгипет завжди готовий запропонувати всім своїм гостям теплі та незабутні спогади — можливо саме тому сюди щороку приїжджають тисячі туристів із усього світу. Туристи Join UP!™мають змогу щоразу відкривати для себе цю країну з нових сторін: досліджувати її історію, підкорювати її пустелі та моря, а також знайомитися з місцевими традиціями, культурою та кухнею.

У кожній із наших екскурсій ми намагаємось познайомити вас із якомога більшою кількістю справжніх скарбів Єгипту: його унікальною природою, визначними пам’ятками та різноманітними видами дозвілля й відпочинку, які залишать яскравий слід у вашій пам’яті про нашу спільну подорож.

Саме тому лише в грудні для всіх туристів Join UP!™ будуть доступні чотири захопливі екскурсії в Шарм-ель-Шейху за акційною ціною1. Ви побачите Єгипет таким, який він є насправді — час відшукати якомога більше його скарбів.

Sea trip2
Червоне море — справжня візитівка Єгипту. Узимку температура води, зазвичай, тут не опускається нижче 20°C, а температура повітря вдень може сягати 25-27°C. Тому поплавати в морі в цей час ви точно зможете. У вас також буде можливість дослідити єгипетські підводні скарби: на вас чекатиме прогулянка на яхті до заповідної зони Рас-Мохаммад під час екскурсії Sea trip (Морська подорож). Кольорові корали, сяючі різнобарвні рибки та безмежна блакить Червоного моря — справжній калейдоскоп вражень і емоцій!

Ціна3: $25 з людини. У вартість прогулянки також входить обід на яхті.
Тривалість: день

Moto Safari4
Якщо вам здається, що пустеля — це лише пісок та одноманітні пейзажі, це означає лише одне — вам ще не доводилось бувати на нашому мото-сафарі. Лише уявіть: 40 хвилин поїздки на квадроциклі серед величних дюн безкінечної пустелі. Неймовірний прилив адреналіну, відчуття свободи та драйву — і все це в рамках однієї екскурсії. Таку пропозицію неможливо пропустити.

Ціна: $10 з людини
Час проведення екскурсії: о 6:00 та 10:00

Cairo5
Єгипет — це також справжня скарбниця для шанувальників історії, адже саме тут, у долинах Нілу, народилася одна з найдавніших людських цивілізацій. Дослідіть сторінки стародавньої історії Єгипту під час туру його найвизначнішими місцями. Ви зможете відвідати Каїр, Єгипетський національний музей, а також комплекс пірамід Гізи, де побачите стародавні гробниці та загадкового Сфінкса. Унікальний шанс доторкнутися до минулого.

Ціна: $60 з людини
У вартість екскурсії також входить обід.

Top Treasures of Egypt (4 in 1)6
Аби побачити якомога більше скрабів Єгипту, скористайтеся пропозицією 4 в 1.

Ви зможете:

побувати в Каїрі та побачити величні піраміди;
зануритись у красу Червоного моря в заповіднику Рас-Мохаммад;
відчути драйв від прогулянки пустелею на квадроциклі.

А також відвідати площу Сохо — одне з найпопулярніших місць у Шарм-ель-Шейху, справжній центр туристичного життя країни. Вам точно не доведеться тут нудьгувати: на площі та неподалік від неї знаходяться чисельні ресторани, кафе, магазини, а також музичні фонтани.

Ціна: $100 з людини (за чотири екскурсії)

Цього грудня ми вирушаємо на пошуки скарбів Єгипту! Приєднуйтесь!


1 Дітям віком від 4 до 12 років — знижка 50 % на екскурсії, з 12 років і більше — повна вартість. Усі ціни в новині вказані для ознайомлення. Для того, аби записатися на екскурсії за вказаними цінами, необхідно звернутися до вашого готельного гіда компаніі Sun International/Join UP!
2 англ. Морська подорож (тут і далі)
3 Додаткова плата $5 на яхті (за оренду спорядження та збір за відвідування заповідної зони Рас-Мохаммад)
4 англ. Мото-сафарі
5 англ. Каїр
6 англ. Найкращі скарби Єгипту (4 в 1)