Агентам

ПодороЖИТИ Україною з найдорожчими. Ідеї для сімейного відпочинку від Join UP!

Наш дім, наша родина – це наша фортеця, зона комфорту, де ми відчуваємо себе найбільш сильними і захищеними; емоційна підтримка і мотиватор, який допомагає пережити стресові моменти.

Прокидатися і починати ранок поруч з найріднішими, разом радіти хорошим новинам та досягненням одне одного, розповідати, як пройшов день за спільною вечерею, читати дитині улюблену книжку на ніч або дивитися фільми, ходити на прогулянки. Це наше щоденне життя, яке не треба ставити на паузу, а навпаки – доповнювати яскравими емоціями і насолоджуватися кожною миттю, проведеною з родиною.

Сім’я – те, що стає найважливішим у моменти випробувань для людей з усього світу. Війни, пандемії, політичні та економічні кризи останніх років змусили нас переосмислити родинні цінності. Це відображається у всіх сферах, і подорожі – не виключення.

СІМЕЙНІ ПОЇЗДКИ – ТРЕНД, ЩО ЄДНАЄ ТА НАДИХАЄ

За 5 років з 2017 по 2022 рік у світі кількість сімейних турів зросла на 25%*. Цю тенденцію особливо підсилив локдаун, що на довгий час позбавив нас можливості вільно пересуватися і проводити час з близькими. Ковідні обмеження вже знято, але тренд продовжує розвиватися. За даними Family Travel Association (FTA), на 2023 рік 85% батьків планували подорожі з дітьми і майже половина з них включали представників мінімум трьох поколінь. І це нова тенденція, що дозволяє покращити зв’язок між різними поколіннями однієї родини.

ПОДОРОЖІ УКРАЇНОЮ ІЗ JOIN UP!

Ми в Join UP! знаємо, що саме мандрівки рідною країною найбільше зближують, дарують відчуття продовження життя, нові враження, сили на відновлення боротьби та розуміння, за що, власне, ми боремось. За можливість разом з найріднішими вільно підкорювати вершини українських Карпат, зустрічати світанки на Тарханкуті чи заходи сонця на схилах Дніпра або Станіславських пагорбах, гуляти вулицями міст, де тісно переплітаються столітні історії та гамір і вайб сучасних закладів, відвідувати виставки улюблених митців та до ранку тусуватися на фестивалях.

Тож давайте разом подороЖИТИ, щоб ставати ще більш об’єднаними, сильними, вивчати своє, любити його і пишатися. Адже в Україні стільки чудових місць, де можна так атмосферно провести час з родиною. Join UP!, як завжди, допоможе все ідеально організувати, і ми вже підготували круту підбірку варіантів. Залишилося тільки обрати.

Топ готелів для сімейного відпочинку від Join UP!

  • Деренівська купіль 4* – уже 400 років курорт славиться в Європі своїми кремнієвими водами і зараз пропонує не тільки класні можливості для фізичного відновлення в оздоровчому та SPA-комплексі, а й великий вибір активностей для всієї родини, щоб провести час разом та познайомитися з карпатським колоритом: дегустації, виставки, екскурсії, а на зимові свята – навіть тематичні вечорниці!
  • Mirotel Resort & SPA 5* – тут все продумано для відпочинку з дітьми: дитячі кімнати для різного віку, індивідуальні майстер-класи, Школа раннього розвитку, творчий простір, а для батьків – SPA-комплекс з велнес-програмами від професіоналів та великий вибір бальнеологічних і оздоровчих процедур.
  • Rixos Prykarpattya 5* – бальнеологічний курорт у передгір’ї Карпат з власним бюветом мінеральних вод, SPA-центром, торговим пасажем, дитячим клубом та кафе.
  • Morva Premium Spa 4* – дизайн-готель зі SPA-комплексом з найбільшим панорамним басейном у Яремче, номерами з видом на гірську річку і Карпати та дитячим центром.
  • Ведмежа Гора 4* – готель на схилі гори серед карпатського лісу з чаном, басейном з гейзерами, контактним зоопарком та крутим дитячим клубом з майстер-класами, тематичними вечірками, іграми та уроками плавання.
  • Лісова пісня 4* – з медичним та SPA-центром, мотузковим парком та інтерактивною кімнатою, де на дітей чекає великий вибір сучасних віртуальних розваг.
  • VitaPark Карпати – готель в альпійському стилі прямо біля підніжжя Бескидського хребта. Тут можна замовити сауну з джакузі та більярдом, зайнятися аквааеробікою, а для малечі працює дитяча анімація.

Мандрівка Україною з родиною зараз – це завжди про подороЖИТИ. Подорожувати, жити і дорожити найціннішим, що у нас є: найближчими людьми та найпрекраснішою Батьківщиною.

Наповнюйте подороЖИТТЯ найважливішими сенсами з Join UP!


* Global Data