Агентам

Подаруйте собі Мальдіви! Вау-акція до Нового року від готелю Adaaran Club Rannalhi 4*

Цього року круті подарунки під ялинку очікують не лише на тих, хто чемно поводився увесь рік, а й на тих, хто безсоромно мріяв!

Наприклад, про безкраї білосніжні пляжі, високі хвилі та мальовничі коралові рифи, затишні бунгало та тропічні світанки. Просто відчуйте, як усе це стає ближчим та реальнішим. А ми розповімо, як це можливо!

З неймовірною пропозицією від Adaaran Club Rannalhi 4* казкові Мальдіви перестають бути примарними і стають ну дуже реальними планами на ваше найближче майбутнє! Ловіть подробиці акції, від якої рука сама потягнеться до валізи.

Умови акції:

Бронюйте готель Adaaran Club Rannalhi 4* та отримуйте 30% знижки на проживання.

Акція діє для турів на 11 ночей з вильотом 29.12.2021.

Ще більше закортить податися до далеких островів, коли дізнаєтеся, наскільки комфортною робить цю мандрівку ваш Join UP! Ми подбали про всі дрібниці:

  • Літаємо величезними Boeing 767-300, в яких довгий переліт здається короткою приємною миттю. А все тому, що:
велика відстань між сидіннями дозволяє зручно вмоститися;
відкидна спинка крісла робить сон на борту приємним, як удома;
смачне харчування нагадує про те, що свято відпустки вже почалося.
  • Вилітаємо 29 грудня, а це значить, що проводжати старий рік та зустрічати новий ми будемо вже на островах. А хіба придумав хтось кращий спосіб?
  • Уміємо вибирати для вас чудові пропозиції. Ми добре вивчили напрямок та його особливості і можемо порекомендувати готель, який не розчарує. Наприклад, Adaaran Club Rannalhi 4*.

ПРО ГОТЕЛЬ

Adaaran Club Rannalhi 4*, розташований на атолі Південний Мале, є частиною відомої готельної мережі, яка базується на Мальдівах. Тут сфокусовані на тому, щоб подарувати гостям розслаблювальний відпочинок, продуманий до дрібниць. Гості можуть вибрати один з комфортних стандартних номерів у загальній пляжній будівлі або оселитися в окремих віллах. Особлива атмосфера та неповторні краєвиди — це причини, з яких саме на цьому готелі нерідко зупиняють свій вибір молодята в пошуках романтичного відпочинку.

Дбайливий сервіс

Готель славиться своїм теплим прийомом та чудовим ставленням до гостей. Не дивуйтеся, коли вас зустрічатимуть на пірсі, як добрих друзів, а проводжатимуть з милими плакатами в руках. Особливі нагоди тут не залишаться без уваги — найменшим гостям у ресторанах залюбки майструють іграшки з пальмового листя, а молодятам прикрашають ліжка пелюстковими візерунками неймовірної краси.

Смачна гостинність

Гостей готелю пригощають величезними порціями місцевих страв, щойно виловленими морепродуктами, а також ситними та різноманітними закусками. Коктейлями з якісним алкоголем можна балувати себе протягом усього дня. Також у меню обов’язково присутні свіжі тропічні фрукти. Гуава, маракуя, манго, кавуни та дині — усього цього можна наїстися на Мальдівах досхочу.

Винятковий комфорт

У готелі є можливість винайняти ті самі усамітнені бунгало з власним виходом до води, які стали візитівкою розкішного мальдівського відпочинку. Але й спільний пляж порадує любителів релаксу — на протяжній лінії з білого піску достатньо лежаків та гамаків у затінку, а також завжди малолюдно, тож можна відчути себе мов на безлюдному острові. Тут же можна попросити персонал накрити столик для романтичної вечері.

Особливості

  • Деякі водні вілли обладнані прозорими люками у підлозі, які дозволяють спостерігати за підводним світом прямісінько зі свого номера.
  • Тут можна розважити себе риболовлею, а потім за вечерею смакувати власною здобиччю, яку приготують у місцевому ресторані у будь-який вибраний вами спосіб.
  • Тваринний світ на території навколо готелю вражає різноманітністю — величезні скати нерідко припливають до самого краю води, а на березі можна зустріти безліч летючих лисиць, чапель, тропічних птахів та дрібних ящірок різних кольорів.

Топ-5 ідей для інста-фото в готелі:

  • На гойдалках, встановлених прямісінько в океані
  • З яскравим тропічним коктейлем у кокосі
  • На лавці, що на самісінькому краю пірсу
  • На «баунті-гамаку» у тіні розлогих пальм
  • Під водою з доброзичливою черепахою

СПИСОК СПРАВ НА МАЛЬДІВАХ

На Мальдівах відпочивають лише ті, хто звик проводити відпустку на пляжному лежаку? Зовсім ні! Переконайтеся в цьому, познайомившись з нашим списком пригод, які чекають на вас на островах.

Роздивитися місцевий підводний світ з вікна субмарини. Мальдіви — ідеальний спот для того, щоб назавжди подарувати своє серце океану, з його багатим та різноманітним світом, яскравими фарбами та невимовною таємничістю. Навколо островів можна знайти безліч великих та мальовничих рифів. Для тих, хто бажає побачити якомога більше, прогулянка на субмарині з великими оглядовими вікнами — прекрасний вибір.
Насолодитися романтичною вечерею на мілині. Мілина посеред океану — це вже саме по собі неповторне видовище. Навіває думки про романтичну втечу, нерозказані історії безлюдних островів та морські пейзажі замріяних художників. Мабуть, тому мандрівники так полюбляють за нагоди відвідувати мілину біля мальдівських берегів. Тим більше що цей захопливий тур також передбачає смачну вечерю на двох.
Скуштувати тропічних фруктів прямісінько з дерева. Гуляючи тропічним садом, можна не тільки розслабитися та отримати естетичне задоволення, а й дуже смачно насититися вітамінами. Сміливо зривайте соковиті тропічні фрукти та насолоджуйтеся їх справжнім живим смаком.
Стати свідком природного дива. Пляж Ваадху на Мальдівах вже давно став зіркою новин. Ще б пак — підводна живність вечорами влаштовує одне з найбільш видовищних світлових шоу у світі. Темної пори доби океанська вода та прибережний пісок починають сяяти, немов розсип далеких планет на зоряному небі. Дрібний планктон з люмінесцентними властивостями — ось і весь секрет природного дива, яке цілком може стати натхненням для діснеївського мультфільму. Приїжджайте — і самі переконайтеся.

А ми у Join UP! поки що займемося улюбленою справою – спостерігатимемо, як збуваються ваші тревел-мрії!