Агентам

Подаруйте дітям море: вигідні пропозиції для сімейних канікул в Албанії від Join UP!

Адріатика відома своїми гостинними курортами, які поєднують надзвичайну природу, колоритну архітектуру та красу прозорих морських хвиль. Бажаєте завітати до однієї з країн цього казкового узбережжя? Тоді ласкаво просимо до Албанії!

Албанія — це один з тих туристичних напрямів, який стрімко набирає популярність серед туристів. Саме біля узбережжя цієї країни зустрічаються два моря: Адріатичне та Іонічне. Албанія може запропонувати своїм гостям і мальовничі пляжі, і величні гори, і безліч активностей для дорослих та дітей, а також вигідні пропозиції, одну з яких ми підготували спеціально для вас.

Бронюйте пакетні тури до Албанії з розміщенням в готелях Amara Hotel & SPA 4*, Hotel Martiness 4* або Apartments By Martiness 3* та отримайте проживання для однієї дитини у подарунок.

Деталі:

  • Акція діє з 14.03.2024 до 15.04.2024.
  • Пропозиція доступна для дітей віком до 12 років. Нагадуємо, що проживання в подарунок може отримати тільки одна дитина з сімʼї.
  • Акція розповсюджується лише на пакетні тури з авіаперельотом.
  • Звертаємо увагу: ціни в пошуку туру, при виборі “2+1” (дитина до 12 років), вже прораховані з урахуванням акції. Акція не діє на тури з розміщенням для одного дорослого та однієї дитини до 12 років.

Готелі, які беруть участь в акції:

1 Amara Hotel & SPA 4* (харчування “все включено”):

Цей готель розташований у місті Дуррес, біля узбережжя.
Приватний піщаний пляж.
Відкритий басейн.

2 Hotel Martiness 4* (харчування “все включено”):

Всього 500 метрів — і ви на пляжі!
Номери для комфортного сімейного відпочинку.
Басейн на території.

3 Apartments By Martiness 3* (у вартість включено сніданок):

Готель розташований на узбережжі міста Дуррес.
Є номери з кухнею.
Піщаний пляж буквально біля готелю.

Як дістатися до Албанії з Join UP!

Вильоти до Тирани з Кишинева (Молдова) будуть здійснюватися щосереди та щосуботи (з 12.06.2024), з Жешува (Польща) — щонеділі (з 16.06.2024). З міст України до Молдови також діє автобусний трансфер.

Відпочинок в Албанії, який він?

Албанія — відносно новий напрямок для українського туриста. Тут ви можете насолодитися автентичною атмосферою Балкан і відкрити для себе дійсно унікальну албанську культуру. Туристична сфера країни розвивається стрімко, а це означає що в Албанії на вас чекають незабутні емоції та враження.

  • Албанія — це країна мальовничих озер. Найбільше озеро Балканського півострова — Скадарське (або Шкодер) — розташоване саме тут, на кордоні з Чорногорією. Озеро Коман, яке так нагадує один із норвезьких фіордів, та мальовниче “Блакитне око” також лежать в Албанії.
  • Гірська природа — це одна з візитівок балканських країн. І Албанія — не виключення.
  • Курорти країни чудово підходять для сімейного відпочинку, адже тут є достатньо розваг для дорослих та малечі, а на місцевих пляжах зазвичай пологий спуск у воду.
  • Найпопулярніші з албанських курортів: Вльора, Саранда, Дуррес та Ксаміль.
  • Маленька підказка для туристів із дітьми: за нагоди завітайте до AquaPark Albania Blue Magic Water — найбільшого аквапарку Албанії. Тут на вас чекатимуть чисельні водні гірки, великий басейн та аквазона.

Час відкривати нові узбережжя Адріатики разом з найріднішими та ловити момент, адже нові враження вже чекають! Бронюйте тур та вирушайте в подорож разом із Join UP!