Агентам

Papillon Ayscha 5* у Туреччині: новий ексклюзив Join UP!

Як же ми любимо розповідати вам про такі новини! Адже це означає, що у вас під час планування подорожей з Join UP! буде ще більший вибір готелів. Та ще й яких!

Ось наша нова зірка у Туреччині – Papillon Ayscha 5*, з яким ми зараз познайомимо вас ближче і який вам точно сподобається.

Євген
Романчук
керівник напрямку
Туреччина:

Ми дуже раді, що тепер один з готелів мережі Papillon Hotels представлений у нас ексклюзивно!

«Тим паче що йдеться саме про Papillon Ayscha 5*, який завжди вирізнявся чудовим сервісом та високим рівнем в усьому. А ще цей готель за рейтингом TripAdvisor визнаний одним з найкращих для сімейного відпочинку з дітками. І це дійсно нова зірка нашої колекції, де ваш відпочинок буде максимально комфортним та красивим. Тож ми святкуємо і пропонуємо бронювати прямо зараз: готель відкривається вже з 14 червня! А за такої нагоди також нагадаю, що окрім Papillon Ayscha 5* ми можемо запропонувати вам відпочинок ще у двох готелях мережі: Papillon Belvil 5* з дуже приємними цінами та Papillon Zeugma Relaxury 5*, який невдовзі відкриється»

PAPILLON AYSCHA 5* – ВІДПОЧИНОК, ПРО ЯКИЙ ВИ МРІЯЛИ

Одразу почнемо з головного: готель відкривається для гостей вже з 14.06.2021, тож не зволікайте і прямо зараз вибирайте дати подорожі. А поки ви визначаєтесь, ми розкажемо більше і про сам готель, і про ті новинки, які тут підготували для вас до початку сезону.

  • Якби нас попросили розповісти про цей готель у кількох словах, то це було б приблизно так: Papillon Ayscha – дуже затишний готель з компактною територією. Ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт і любить, щоб все було поруч: аквапарк, міні-клуб, пляж, ресторан – абсолютно все, що потрібно для безтурботного відпочинку.
  • Для кого цей готель? Сюди приїжджають і сім’ї з дітьми, і молодь – тут знайдеться все і для всіх. А ще у готелі можна замовити весільні церемонії та є спеціальний концепт для молодят.
  • У готелі дуже люблять, коли все охайно, свіжо та красиво. Тому тут не тільки провели повну реновацію у 2014 році, але й щороку роблять косметичний ремонт. Цього року повністю зробили реновацію ресторанів a la carte, а зараз в готелі триває повна реновація президентської вілли і кінг сьютів (будуть доступні вже з 01.07.2021).
  • Хочете чогось особливого? Заплануйте відпочинок на VIP-віллах: чудовий вибір для тих, хто любить усамітнений відпочинок. У готелі гостям пропонують 3 вілли делюкс, де навіть є апельсиновий сад, і 1 президентську віллу, що розташована всього за 50 метрів від моря, тому аналогів у неї немає. Для великої родини або компанії (на віллі 5 спалень) вона буде найправильнішим вибором.
  • Гастрономічний рік у Papillon Hotels! До старту сезону тут повністю оновили всі меню ресторанів. У мережі тепер є людина, що розробляє нові страви, і окремий менеджер, який опікується барною картою і коктейльним меню.
  • Крім 5 безкоштовних ресторанів a la carte, у готелі починає роботу один платний ресторан SURF ‘N TURF, де поєднують морепродукти і червоне м’ясо.
  • Кава – це те, що так цінують в Україні. У всіх готелях мережі тепер скрізь тільки зернова кава і 100% арабіка. Скрізь – це і в головному ресторані, і у всіх барах, і в кондитерській.
  • Для гурманів є винний льох, де досвідчений сомельє зможе підібрати вино або шампанське саме для вас.
  • Дитячий концепт: усі готелі Papillon насамперед знамениті міні-клубами, дитячими фестивалями, програмою для малюків. Діти будь-якого віку знайдуть чим тут зайнятися, а з цього року у всій мережі почне працювати дитяча спортивна академія Papy Kids: професійні тренери для дітей 4-12 років проводять безкоштовні групові заняття з футболу, великого тенісу та плавання.
  • Цього року в готелях зробили спеціальну зону відпочинку для гостей, які приїхали рано, або тих, що вилітають пізно (Nautilus Lounge) – м’які дивани, душові кабіни, роздягальня і сейфи.

Вітайте готель Papillon Ayscha 5* у статусі ексклюзива від Join UP! та плануйте красиву подорож до Туреччини!