Агентам

П’ятизіркова подорож: нові готелі мережі Rixos у Шарм-ель-Шейху

Шарм-ель-Шейх продовжує підкорювати серця туристів, а готелі мережі Rixos продовжують з’являтися на прекрасних берегах Червоного моря, щоб дарувати своїм гостям в Єгипті незабутній відпочинок. Сьогодні ми познайомимо вас із чотирма місцевими готелями мережі, які нещодавно було відкрито.

Кожен із них може похвалитися п’ятизірковим відпочинком. Насолодитися ним можете і ви разом із Join UP!

У грудні цього року мережа Rixos відкрила цілий новий комплекс у Шарм-ель-Шейху — Radamis. Він включає три готелі — Rixos Radamis Tirana, Rixos Radamis Blue Planet і Club Prive. Новий комплекс настільки великий за розмірами, що може позмагатися зі знаменитим The Land of Legends у турецькій Анталії.
Такого в Єгипті ще не бачили!

Rixos Radamis Tirana 5*

Готель пропонує 4 види просторих номерів: від розкішних люксів до стандартних кімнат, а також сімейні номери. Всі вони вирізняються шикарним інтер’єром та чудовим видом на басейн або сад.

Приватний пляж Rixos Radamis Tirana розташований на другій береговій лінії, до нього курсує безкоштовний трансфер від готелю.

Два ресторани відкриті для гостей чотири рази на день, тут на вас чекає “шведський стіл”. Ще два ресторани працюють за принципом а-ля карт.

Rixos Radamis Tirana — це чудовий вибір для відпочинку з дітьми. Тут працює дитячий клуб Rixy, де є десятки різноманітних активностей для маленьких мандрівників. Спортивні майданчики, живопис, кулінарія або танці — у Rixy Kids Club обов’язково знайдеться розвага для вашої дитини.

Rixos Radamis Blue Planet 5*

До ваших послуг 5 видів номерів, кожен із них має свої переваги — усе залежить лише від ваших потреб.

Цей готель розміщено на другій береговій лінії, до приватного пляжу туристи можуть дістатися за допомогою спеціального підземного тунелю. Звучить заманливо, чи не так?

Головний ресторан пропонує гостям “шведський стіл”. А ще тут 4 окремі ресторани: італійський, тайський, мексиканський та турецький, де можна повечеряти та насолодитися затишною атмосферою.

Для юних мандрівників працює дитячий клуб, який не дасть вашій дитині нудьгувати.

Club Prive 5* by Rixos

Розташований на узбережжі комплекс вілл Club Prive by Rixos — це прекрасний вибір для шанувальників зіркового відпочинку. Тут вас зустрінуть квітами та ігристим, а ще протягом візиту ви зможете скористатися послугами дворецького — звучить як чудовий початок незабутнього відпочинку.

Тут працюють ресторани а-ля карт, де можна поласувати чудовими стравами. А якщо ви бажаєте готувати самостійно, то зможете скористатися сучасною кухнею.

Для дітей працює клуб, де на ваших малюків чекають яскраві враження.

Кожна вілла обладнана персональним басейном, а на пляжі у вас буде особиста кабана, де можна послухати шум морських хвиль у спокої.

Чудова новина! Swissotel Sharm El Sheikh 5* перейшов під управління Rixos. І тепер ця перлина узбережжя стане ще прекраснішою завдяки знаменитому сервісу мережі Rixos.

Swissotel Sharm El Sheikh 5* by Rixos

Готель розташований поблизу мальовничої затоки Наама — популярного місця для відпочинку. Тут в околицях є безліч ресторанів, магазинів, кальянів та кафе, де гості Swissotel by Rixos зможуть поринути в єгипетський колорит.

Swissotel by Rixos — це дев’ять типів номерів у стильних білих корпусах. Зона Adult Only Hotel розміщена на першій береговій лінії, а Aqua Hotel — на другій.

До ваших послуг три басейни: дитячий та дорослі, а ще на території готелю працює аквапарк та дитячий клуб — на маленьких туристів тут чекає купа розваг.

Система харчування тут Ultra All Inclusive *— ви можете насолоджуватися різними стравами протягом цілого дня.

Не пропустіть свій шанс розслабитися під час незабутнього відпочинку в готелях Rixos. Вирушайте в захопливу подорож до Єгипту разом із Join UP!


* ultra all-inclusive — ультра все включено