Агентам

Новий рік по-болгарськи

Зізнаємось, ми в Join UP! не дуже віримо у фразу «Як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш». Адже те, як кожен з нас проведе наступні 364 дні після 1 січня, залежить виключно від нас. Тому не варто довіряти все примхам долі. А ось прямо зараз будувати детальні плани на наступний рік – так. І ми пропонуємо розпочати з новорічних і різдвяних канікул, звичайно. Ви ж готові провести їх красиво і насичено, правда?

Ми дуже ретельно підготувались до свят і тому вже зараз запрошуємо вас почати рік в засніженій Болгарії!

Зимові свята в Болгарії з Join UP! це:

  • Регулярний рейс  в Софію на крилах а/к SkyUp з Києва 28.12 – 04.01 і 04.01 – 11.01. Так-так, щоб ви могли зустріти Новий рік і Різдво в прекрасній зимовій Болгарії.
  • Автобусний чартер з Києва через Одесу 29.12 – 04.01 і 04.01 – 12.01. І далі щосереди та щосуботи до 02.03. 
  • Протягом всього зимового сезону ви маєте можливість забронювати пакетний тур під регулярний рейс до Софії з Києва та Одеси/
  • Великий вибір тематичних святкових програм на Новий рік і Різдво. Що виберете – свято в національному стилі в механі, приголомшливу вечірку в нічному клубі чи романтичну вечерю?
  • Багато чудових готелів на будь-який смак і бюджет. Наприклад, радимо:
Ivel Family Hotel 3* Lion (Bansko) 4*
Bariakov Family Hotel 3* Premier Luxury Mountain Resort 5*
Elegant Spa 3* Perelik (Pamporovo) 5*
Evelina Palace 4* Regnum Bansko Spa & Relax Aparthotel 5*
St. George Ski & Holiday 4*

ПІДБІР ТУРУ

Анна Самсоненко

керівник напрямку Болгарія

Якщо вам не вистачає зимової казки – зі снігом, горами, величезними зірками на нічному небі, з  глінтвейном під тріскіт дров у каміні, з морозними візерунками на склі та такою щирою майже дитячою вірою в чудеса, то вам неодмінно потрібно відправитись в Болгарію на новорічні канікули. Насолоджуйтесь зимою в усіх її проявах!

Почати рік яскраво!

Щоб рік почався саме так, як ви хотіли, прямо зараз приділіть цьому 5 хвилин і напишіть список справ, які б ви хотіли зробити в січні. А потім? Бронюйте тур і насолоджуйтесь кожною миттю нового року!


В Болгарії ви можете:

  1. Відсвяткувати Новий рік та Різдво, повністю заглибившись в нову для себе культуру. Наприклад, обравши розважальну програму в національному стилі в механі. Болгарські танці, співи, національний одяг, неймовірно смачні місцеві страви… О, це буде пізнавально і незабутньо!
  2. Покататись на лижах. В Болгарії чудові гірськолижні курорти! Пампорово, Банско, Боровець – скрізь ви знайдете чудові траси для різного рівня підготовки, хороші школи та пункти прокату спорядження. І не забувайте, що в Болгарії – дуже приємні ціни.
  3. Відірватись в нічних клубах. Кінець року часто супроводжується стресом і величезною купою справ, які треба швиденько закінчити. Саме тому інколи так важливо просто розслабитись і танцювати до світанку в нічному клубі, попиваючи коктейлі. Чудовий антистрес!
  4. Отримати масу задоволення в SPA-центрах. В готелях Болгарії на вас чекають першокласні центри оздоровлення. Тож не полінуйтесь записатись на масаж чи пройти курс омолоджувальних процедур.
  5. Покататись на конях. Це особливе задоволення, в якому важко собі відмовити. Та й навіщо? Просто оберіть коня, який сподобається вам характером, і гайда на прогулянку!
  6. Влаштувати зимову рибалку. Ну хіба це не справжнісінький виклик? Продемонструвати всю свою майстерність та зловити рибку, яку потім вам засмажать на вечерю. Смакота!
  7. Відвідати Рильський монастир – найбільший на Балканах. Ця дивовижна споруда була збудована ще в 10 столітті на висоті 1147 метрів над рівнем моря. Впевнені, що ця пам’ятка ЮНЕСКО вразить вас/
  8. Поніжитись в термальних банях під відкритим небом. Тут навіть додати нема чого – суцільне задоволення!

Ну що, готові почати рік цікаво і насичено? Тоді бронюйте тур прямо зараз!