Агентам

Плануйте подорож без турбот! Що змінилось у програмі страховки від невиїзду

Коли живеш у країні, в якій іде війна, планувати щось заздалегідь – складно. А подорожі особливо. Але ж це не привід відмовляти собі у можливості подороЖИТИ: відновити сили і перезавантажитись, провести час із найдорожчими або побачитися з тими, за ким так скучив.

Ми подбали про те, щоб причин турбуватися під час планування довгоочікуваної поїздки у вас було менше, і розширюємо програму страховки від невиїзду. Це і раніше був популярний продукт у Join UP! з самого моменту появи, а тепер з новими опціями ви ще більше оціните його переваги.

НАВІЩО ПОТРІБНА СТРАХОВКА ВІД НЕВИЇЗДУ

Ми розуміємо, наскільки важко туристам зараз наважитися на бронювання відпочинку. А потім ще весь час до самісінького від’їзду переживати, що може щось статися, через що доведеться відмовитися від подорожі, втративши значну суму коштів. Обстріли, відмова в перетині кордону чи запізнення на рейс через затримку при проходженні кордону… Але тепер ми позбавимо вас цього стресу, доповнивши нашу страховку від невиїзду актуальними випадками та ризиками, що покриваються у разі ануляції поїздки.

Що така страховка дає туристам?

Упевненість у тому, що кошти будуть захищені у випадку непередбачуваних обставин.
Можливість краще спланувати подорож і уникнути додаткового стресу.
Разом з партнерами ми продумали, здається, усі можливі причини, що змушують туристів переживати, і, звісно, врахували нові реалії.

Детальніше про страхові випадки, які ми передбачили в новому договорі, читайте ТУТ.

ЯК ЗАМОВИТИ СТРАХОВКУ ВІД НЕВИЇЗДУ

Join UP! співпрацює з двома страховими компаніями: VUSO та «ІнтерЕкспрес», які пропонують однакові сервіси та умови для туристів.

І ми уже подбали, щоб ви точно не забули запропонувати туристам страхування від невиїзду, адже система підтягує його одразу при бронюванні туру. Вартість такого поліса – 350 грн*.

Передумали і хочете оформити зараз? Без проблем. Додавайте до заявки в особистому кабінеті, але не пізніше ніж за 48 год до початку туру за подвійним тарифом (700 грн)*.

Залишилися питання? Напишіть нашим менеджерам з Відділу страхування, і вони допоможуть усе вирішити.

З ДОСВІДУ НАШИХ АГЕНТІВ

Багато агентів уже переконалися, що страхування від невиїзду – маленька додаткова послуга, яка рятує від великих проблем.

Лія
Щербина
директор агенції ПП “Лія-Круїз”

“Я завжди пропоную своїм клієнтам оформити страховку від невиїзду.
Якщо тур дорогий, то я навіть не запитую туристів, залишати її чи ні, а оформляю як бонус для клієнта. І вже маю кілька доказів того, що це правильна стратегія. Наприклад, одного разу мої туристи захворіли 31 грудня, а виліт 2 січня. Змінити чи анулювати заявку неможливо, штрафи 100%. Але завдяки страховці частину коштів повернув Join UP!, а частину компенсувала страхова компанія.
У результаті – я з подарунком від туристів, які навіть і не знали, що у них є страховка від невиїзду. І вже через 3 місяці вони прийшли за новою путівкою”.

Ірина
Єфремова
директорка, Join UP!, м. Одеса

“За період роботи ми мали справу з декількома страховими випадками через неможливість здійснити поїздку. Причини були різні.
Одного разу туристи не змогли доїхати до аеропорту вильоту через снігопад. Перекриття трас і складна ситуація на дорозі змусили запізнитись аж на добу. Добре, що було оформлено страхування від невиїзду і вдалося повернути кошти.
Під час епідемії Covid-19 чи не кожен брав це страхування. Адже позитивний ПЛР-тест перед вильотом загрожував зіпсувати усі плани, навіть якщо не було видимих ознак і симптомів. Тоді це врятувало кілька сімей моїх туристів від фінансових втрат.
Також взяли за правило пропонувати страхування від невиїзду людям похилого віку. Адже теж мали випадок, коли за день до вильоту туриста госпіталізували та відправили на стаціонарне лікування. Але після надання необхідних документів страхова компенсувала вартість анульованої поїздки”.

Ірина
Лазарева
співвласниця агенції “АРГО ТРЕВЕЛ” ФОП КІРИК О.В., м. Харків

“Під час пандемії та перед війною у нас було кілька ситуацій, коли завдяки страховці туристи змогли повернути кошти за скасовані поїздки і були дуже вдячні за це!
Останній випадок: родина купила тур до Андорри, але в них захворіла маленька дитина. Подорож анулювали буквально за три дні до вильоту та оплату повернули повністю!
Тому дуже радимо всім туристам заздалегідь убезпечувати себе і купувати разом з туром страховку від невиїзду. Це дуже важлива та потрібна послуга в нашій професії, дякую, що вона у вас є!”

Поки ми готуємо для вас вебінар з актуальними оновленнями програм, більше корисної інформації з приводу послуги страхування ви можете знайти ТУТ, або надіславши запит через особистий кабінет у Відділ страхування.

Подбайте про додатковий захист та спокій своїх туристів з Join UP!