Агентам

НАШ МАНІФЕСТ

UA VISION
наш глобальний проєкт підтримки та об’єднання українського бізнесу

Join UP! – український туроператор, який працює з 2010 року. За цей час компанія:

  • відправила на відпочинок понад 3 мільйони українців
    отримала “власні крила” – стратегічного партнера – українську авіакомпанію SkyUp, яка працює з 2018 року
    стала єдиним українським туристичним брендом, що почав розвиватись у Європі та відкрив бізнес-юніти у Польщі, Румунії, Литві, Латвії, Естонії, Молдові, а також у центральній Азії – у Казахстані
    створила власну франчайзингову мережу, до якої входять близько 150 українських агенцій
    стала ініціатором та підтримала багато соціальних ініціатив, серед яких “Море для військових”, ПодороЖИТИ, “Подорожі без бар’єрів” (посилання)
    є одним з найбільших та найвпливовіших українських туроператорів, для якого важливою місією є підтримка та трансформація туристичної сфери країни та світу

Для нас бути українським туроператором, продовжувати працювати в рідній країні та представляти Україну за кордоном – це важлива частина місії. Ми розуміємо свій вплив та відчуваємо відповідальність за розвиток туристичного ринку, а також усвідомлюємо свою роль амбасадорів України у світі. Тому для нас так важливо чітко і голосно говорити про свою позицію та принципи роботи.

Наш маніфест:

Ми підтримуємо та об’єднуємо туристичний ринок України.
Ми виступаємо за розвиток українських компаній та українських туристичних агенцій.
Ми активно співпрацюємо з державою, щоб вплинути на зміни в туристичній сфері, яка зараз переживає складний період і потребує всебічної підтримки та трансформації.
Ми проти будь-якої співпраці з бізнесами з російським слідом і закликаємо всю туристичну спільноту до перевірки всіх контрагентів і партнерів та бойкоту проросійських компаній.
Ми робимо все від нас залежне, щоб доносити нашим міжнародним партнерам меседжі про те, що Україна – не росія, а український турист не є «russian».
Ми певні, що кожен українець за кордоном, кожен наш турист – це амбасадор України.

Процес змін всередині компанії та зовні – тривалий і складний, адже умови та правила формувалися десятиріччями на всіх рівнях «людина-суспільство-бізнес-держава». Але ми налаштовані на серйозні зміни, які вже крок за кроком почали впроваджувати.
Для нас важливі ваші підтримка та залученість, бо тільки разом ми зможемо змінити систему та трансформувати сферу туризму. Адже це наша спільна справа і відповідальність. Ви з нами?