Агентам

Найкращий подарунок? Таїланд, звичайно!

Коробка цукерок? З’їсте і забудете. Величезний букет троянд? Зів’яне. Похід в ресторан? Досить буденно і передбачувано…

Що ж подарувати коханій людині таке, щоб запам’яталось на все життя? Ми знаємо відповідь на це складне питання – подорож! Адже подорож – це мільйони нових вражень, відкриттів і щасливих моментів! Тож просто забудьте про бронювання столику в ресторані чи муки вибору велетенської м’якої іграшки. І прямо зараз обирайте та бронюйте тур для себе і своєї половинки.

Тим паче що спеціально до Дня святого Валентина у нас є для вас приємна пропозиція з напрямку Таїланд:

  • На всі бронювання пакетних турів, зроблених в період з 08.02 до 19.02 на вильоти з 27.02 до 01.05, ми пропонуємо спеціальні ціни. Ви тільки погляньте! Прямо зараз шукайте тури online з позначкою Special.

А ми поки нагадаємо вам, що Таїланд з Join UP! це:

  • Ми пропонуємо цілорічні рейси з авіакомпанією МАУ, що летять без пересадок, на комфортних літаках Boeing 777-200ER. Ці літаки порадують пасажирів індивідуальною розважальною системою, якою обладнано кожне крісло в салонах всіх класів.
  • Вильоти у середу, четвер, суботу та неділю.
  • Великий вибір готелів на улюблених курортах. Наприклад, радимо:
Avani Atrium Bangkok 4*+ (Бангкок) Dragon Beach 3* (Паттайя)
The Agate Pattaya Boutique Resort 4* (Паттайя) Dor-Shada Resort 4*+ (Паттайя)
Ravindra Beach Resort 5* (Паттайя)
  • Тематичні екскурсійні та комбіновані тури, які поєднують перебування на декількох курортах країни, що дає можливість познайомитися з різними гранями відпочинку в Таїланді. Наприклад, тур Бангкок + Паттайя. Ви ж пам’ятаєте, що від Бангкока до Паттайї всього 2 години їзди?
  • Весільні тури. Адже весілля має бути саме таким, як ви мріяли!

ПІДБІР ТУРУ

Романтичний To Do List

Ми впевнені, що подорож до Таїланду залишиться у ваших серцях надовго, адже ця країна сповнена романтики!  Ось кілька ідей, як можна красиво і весело провести час в Таїланді зі своєю половинкою:

  1. Бути на висоті! Як вам ідея провести вечір у знаменитому закладі Sky Bar, що розмістився на даху готелю Lebua at State Tower? Тут вам  відкриється запаморочливий вид на місто! Та й кухня чудова.
  2. Купити щось особливе. Ми впевнені, що навіть шопінг може стати дуже романтичною справою. Звісно, якщо для нього обрати якесь незвичне місце. Наприклад, плавучий ринок біля Бангкоку чи в Паттайї, де на вас чекає безліч найрізноманітніших товарів. Може, купите парні браслетики?
  3. Дослідити підводний світ. Обов’язково влаштуйте побачення в акваріумі Siam Ocean World – тут тихо, затишно та неймовірно цікаво! На вас чекають сотні найрізноманітніших підводних мешканців, а також екзотичні для Таїланду тварини – пінгвіни!
  4. Влаштувати незабутню весільну церемонію. Океан, захід сонця та заквітчана арка, під якою ви, тримаючись за руки, присягаєтесь одне одному у вічному коханні. Або, можливо, ви б хотіли дати обіцянку бути разом назавжди у древньому храмі? Обирайте, а ми допоможемо вам здійснити всі мрії, влаштувавши для вас весільну церемонію у Паттайї, на Ко Чанзі або в Бангкоку.
  5. Зробити красиві фотографії у тропічному парку Нонг Нуч. Знаємо, що з Таїланду ви привезете не тільки купу чудових спогадів, але й кілька тисяч фотографій. Не забувайте про парк Нонг Нуч, ще одне чудове місце для фотосесій, яке щоденно відвідує близько 2 000 людей з усього світу. І ми їх розуміємо, адже тут невимовно красиво! Фантастичні рослини, птахи та скульптури здивують будь-кого!

А ви знали, що:

  • Повна тайська назва Бангкока – це найдовша назва міста в світі, яку навіть внесли до «Книги рекордів Гіннеса». Ще б пак! 169 символів! У перекладі цієї назви можна почути масу компліментів, якими вихваляють Бангкок, але самі тайці називають його скорочено «Місто ангелів».
  • У Бангкоку на вас чекає 400 храмів та інших культових споруд. Тож готуйтеся до довгих і цікавих прогулянок.

Ну що, вже не сумніваєтесь, яким буде ваш подарунок на День святого Валентина? Тоді скоріше бронюйте тур та скажіть найдорожчій людині: «Я тебе кохаю!»  у найкрасивіших місцях Таїланду!