Агентам

Мальдіви: хіба не диво?

Комусь доведеться вас час від часу щипати, бо повірити, що цей відпочинок – реальність, а не прекрасне марево, буде просто несила.

Здається, хтось неймовірно крутий одного разу взяв і зібрав заповітні тревел-бажання мандрівників з усього світу, щоб втілити їх у невеликому острівному едемі. Тепер це ідеальне місце для тих, хто хоче повірити в дива. Тільки уявіть – розкішне бунгало на усамітненому острові посеред безкрайньої блакиті океану. І океан – його можна побачити з вікна, ледь розплющивши очі, в нього можна пірнути прямо з ґанку свого будиночка. А десь далеко весь метушливий світ зупинився і чекає, доки ви насолоджуєтеся прекрасною втечею на білосніжних пісках. Хіба не диво?

І, до речі, наближається час, коли наші мрії особливо часто збуваються. Так-так, ми про Новий рік. Уже маєте плани? Оголошуємо ваші пошуки завершеними. Нашу теплу пропозицію з цілою низкою вбивчих аргументів навряд чи вдасться перевершити. Розповідаємо, як зустріти улюблене свято в сонячному раю.

Мальдіви з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма з Києва, яка розпочинається дуже вчасно – вже з 29 грудня, практично під ялинку. Рейс Київ-Мале на крилах величезного далекомагістрального Boeing 777.
  • Вдалий час прильоту та вильоту. Щоб ви не втрачали ні секунди відпочинку.
  • Київ 21:00 – Мале 9:00
  • Мале 22:00 – Київ 5:00
  • Дружня база готелів. Дружня – оскільки ми не лише займаємося однією справою, а й насправді закохані в ці чудові мережі. Тож можемо щиро радити їх вам.
  • Постійні оновлення. Мальдіви – це курорт, який ніколи не стоїть на місці. Тому ми тримаємо руку на пульсі усіх його новинок, щоб першими розказувати про них мандрівникам.

Диво-готелі

Тримайте список наших готельних рекомендацій, які допоможуть примножити яскраві враження від відпочинку.

Диво-атмосфера

Нам довелося б виділити кілька днів на те, аби розповісти, як же прекрасно відпочивається на Мальдівах. Проте перше, що спадає нам на думку серед усіх переваг – атмосфера. Такої ви більше ніде не знайдете. Нас зовсім не дивує, що з року в рік цей напрямок обирають молодята для своєї весільної подорожі.

Острови. Ця острівна країна ніби створена виключно для того, щоб отримувати насолоду від життя. Багато з атолів суцільно зайняті одним готелем. При цьому їхня берегова лінія розташована у приємному та зручному для плавання мілководді океанських бухт.
Бунгало. На островах можна знайти різні варіанти розміщення – це можуть бути і номери, і пляжні будиночки. Але справжня фішка цих місць – усамітнені бунгало посеред океану, кожне з яких має власний вихід до води. Це затишні окремі будиночки, навколо яких – лише океан.
Безпека. Деяка відрізаність від зовнішнього світу дала можливість власникам готелів забезпечити своїм гостям цілковиту безпеку. Якщо є бажання, можна майже не натикатися на інших мандрівників. Багато хто приїжджає сюди заради можливості порелаксувати з найближчими людьми або відчути єднання з природою. І тут для цього створені усі умови.
Світанки і заходи сонця. Вони тут неповторні. Природні блокбастери, від яких ніколи не втомиться око. Солодкі моменти, які захочеться пригадувати усе життя.

Диво-природа

Мальдіви зірвали джекпот у всьому, що стосується природи. Острови розташовані в чудовому місці, де погода завжди привітна, а світ фауни надзвичайно багатий. Усі ці фактори роблять їх дуже привабливими для цінителів мальовничих пейзажів та охочих завести кілька корисних знайомств серед підводних мешканців.

  • Погода. На Мальдівах класно протягом усього року, це правда. Проте через декілька причин зима все ж перемагає сезони-суперники. У цю пору температура повітря стабільна, без різких коливань – приблизно +30ºС вдень та +25ºС вночі. До того ж, на цей час сезон дощів завершується, тож це ще й один з найсухіших періодів року.
  • Прозора вода. Прозорість води – ще одна причина відвідати острови саме взимку. Цієї пори вона досягає максимуму. Жодної каламуті – це саме та, чиста як кришталь вода, яка створює ефект левітації на інстаграмних знімках.
  • Підводний світ. Виняткова прозорість дозволяє добре роздивитися підводних мешканців, навіть просто вийшовши на терасу свого будиночку. А там: різнобарвні екзотичні рибки, молюски, мурени, черепахи та багато усілякого, що до цього ви, можливо, бачили лише на скрінсейвері.
  • Чисті пляжі. Тим, хто полюбляє пробігтись босоніж по теплому піску – пряма путь на Мальдіви. Усі пляжі доглянуті та чисті, а ще тут малолюдно, тому дикуном себе можна відчути навіть на найбільшому з них.

Диво-їжа

Місцева кухня, звичайно, дещо екзотична. Проте не з того розряду екзотики, який хочеться скуштувати і забути. А з того – який ви прагнете привезти додому у вигляді трохи дивного, проте напрочуд смачного рецепту.

Радимо наш топ найсмачніших страв:

  • Boshi mashuni. Таку назву має салат, зроблений з хрумких квітів бананів. Також до нього додаються листя карі, кокос та пікантні спеції.
  • Kulhiboakibaa. Цей рибний пиріг асоціюється з мальдівськими традиціями – сімейними застіллями, святами та недільними чаюваннями. У складі: тунець, кокос та рисова паста.
  • Mas Huni. Сніданок у мальдівській варіації. Являє собою пасту з тунця, цибулі, кокоса та чилі, яку подають з прісними коржиками. Для вегетаріанців виготовляється з гарбуза.
  • Garudhiya. Це наваристий рибний суп, який чимось нагадує місо-суп. Насичений смак рибного бульйону вдало відтіняється лаймовим соком та спеціями.
  • Dhonkeyo Kajuru. А ось і десерт – хрумкі та ситні бананові кульки, які подають майже у всіх закладах на островах.

Диво-враження

Не думайте, що все, що можна робити на Мальдівах – це ліниво проводжати сонце на пляжі. Тут є безліч розваг, до яких ви за бажанням можете приєднатися.

Дельфіни. Вибирайте морську прогулянку на яхті, щоб поспостерігати за дельфінами, які із задоволенням припливають у бухти та радо вітають гостей готелів.
Дайвінг і снорклінг. Прихильники підводних активностей обожнюють Мальдіви. Місцева акваторія багата рифами з різноманітними океанськими створіннями. Інколи заради хорошого для дайвінгу місця навіть не доведеться залишати готель, адже багато які з них мають так званий домашній риф неподалік пляжу. Бажаєте більшого? Вирушайте разом з нами до одного з найкрасивіших рифів у регіоні.
Плавання з акулами. Найвідчайдушніші можуть також відважитися на плавання поруч з китовими акулами!
Біолюмінесцентний пляж. Ще одне диво, яке можна побачити на власні очі на цих островах – біолюмінісцентний пляж Ваадху. Особливі молюски, які живуть у піску, щоночі створюють у цьому місці магічні спецефекти.

Здається, ми вже знаємо, про що попросимо Святого Миколая! Бажаємо і вам провести свята на незабутніх Мальдівах разом із Join UP!