Агентам

Коментар Join UP! щодо відпочинку в Єгипті

Join UP! продовжує виконувати туристичну програму до Єгипту без змін. Наразі безпекових загроз для туристів на курортах Хургада та Шарм-еш-Шейх немає.

За інформацією від партнерів Join UP! в Єгипті, безпеці туристів, які відпочивають на традиційних курортах у Хургаді та Шарм-еш-Шейху, нічого не загрожує. Влада країни вживає всіх необхідних безпекових заходів, ситуація на курортах є стабільною і контрольованою, вони продовжують працювати у звичайному режимі.

Авіакомпанія SkyUp, яка виконує чартерну програму для Join UP! до Єгипту, продовжує виконувати рейси без змін. Для моніторингу поточної ситуації перевізник співпрацює з організацією з оцінки загроз та ризиків авіаційній безпеці з Великої Британії Osprey Flight Solutions. Партнери тримають ситуацію під контролем, маршрути та дестинація, згідно з актуальними оцінками, безпечні для польотів. У разі виникнення найменших ризиків або погіршення ситуації в Єгипті SkyUp вдасться до відповідних дій, про що будемо додатково інформувати.

Просимо туристів зберігати спокій, дослухатися до інформації лише з офіційних каналів і дотримуватися рекомендацій країн вильотів щодо перебування в Єгипті. З усіма уточнювальними запитаннями туристам необхідно звертатися насамперед до свого турагента за контактами, вказаними у пам’ятці туриста.

Ми уважно спостерігаємо за розгортанням подій в регіоні. Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблих і постраждалим внаслідок жахливих терористичних атак в Ізраїлі.

Залишаємося на зв’язку та будемо оперативно інформувати колег і туристів у разі будь-яких змін.